Bečići Leto 2024 | Crna Gora Letovanje

 

Bečići letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu i jedno je od najposećenijih mesta za letovanje u Crnoj Gori. Duž plaže u Bečićima se nalazi mnoštvo hotela, apartmana, barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2024 godine u Bečićima ima veliki broj hotela za turiste koji se odluče za letovanje sopstvenim prevozom. Ukoliko se odlučite za letovanje u Bečićima, na raspolaganju vam je mnoštvo hotela koji su uglavnom smešteni uz samu obalu mora.

 

Bečići letovanje | hoteli i apartmani

 

Hoteli u Bečićima su smešteni u dve linije. Veći broj hotela se nalazi uz samu plažu dok su drugi hoteli smešteni sa druge strane magistrale, a do plaže se može stići podzemnim prolazima ili pasarelom.

Duga peščana plaža u Bečićima omogućava ljubiteljima sportova bavljnje raznim sportovima na vodi koji upotpunjuju letovanje. Bečići takođe imaju obilje sadržaja koji su namenjeni najmlađim gostima- mnoštvo dečijih igrališta i parkova kao i svih dodatnih sadržaja koji omogućavaju da letovanje provedete kvalitetno.

 

Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za letovanje 2024 godine nudi veliki broj hotela u kojima letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi.


Najznačajnija atrakcija Bečića je 2 km duga peščana plaža koja spada u najveće i najlepše na rivijeri. Uz samu bečićku plažu, na uzvišenju među borovima i čempresima nalazi se crkva Svetog Tome koja potiče iz 14. veka.