Egipat | ALMAZA | Letovanje 2024 | First minute ponude

 

Almaza |  letovanje  2024 |  8 i 15 dana, direktni čarter let, All inclusive hotel

 

 

Almaza Bay je riznica prirodne lepote i luksuza na severnoj obali Egipta. Smeštena između kristalno plavih voda Sredozemnog mora i brežuljaka Sahela, ova idilična oaza nudi savršenu kombinaciju opuštanja i avanture za vaše letovanje 2024. Turistička agencija Odeon World Travel je pripremila ponudu za letovanje 2024 na novoj destinaciji u Egiptu, direktnim čarter letom kompanije Air Serbia do obližnjeg aerodroma Marsa Matruh.

Almaza Bay će očarati svakog putnika svojim netaknutim belim peskom, kristalno čistim morem i suncem. Prostrana peščana plaža se proteže dokle pogled seže, a bistre plave vode idealne su za plivanje, ronjenje i snorkling. Za one koji žele da osete i dožive čari prave udobnosti i luksuza, letovalište Almaza Bay nudi niz sadržaja, uključujući svetski poznate restorane i barove, spa centre, prodavnice i butike. Prepustite se raskošnom tretmanu u spa centru, uživajte u izvrsnoj kuhinji ili se jednostavno opustite u udobnosti vašeg smeštaja. Lagano prošetajte po pesku, opustite se ispod suncobrana uz osvežavajuće piće ili se oprobajte u raznim sportovima na vodi.
 

Uveče posmatrajte zalazak sunca nad morem i uživajte u romantičnoj šetnji pod zvezdama. Almaza Bay je mesto mira i lepote, gde možete pobeći od svakodnevnih briga i povezati se sa prirodom, u okruženju koje je istovremeno impresivno i mirno.
 

Almaza smeštaj | hoteli 

Almaza Bay je kompleks pet hotela popularnog hotelskog lanca: Jaz Almaza Beach, Jaz Tamerina, Jaz Oriental, Jaz Crystal i Jaz Almazino. Aerodrom Marsa Matruh je udaljen 37 km, čuvena Aleksandrija 250 km a sve popularniji futuristički grad Al Almein samo 145 km.
Almaza Bay je takođe idealna baza za istraživanje neverovatne prirodne lepote I istorijskih znamenitosti okolnih regiona, posetite obližnji gradić Marsa Matruh, Siwa Oazu, El Almein ili Aleksandriju.
Turistička agencija Odeon World Travel za letnju sezonu 2024. pripremila je direktne čarter letove, a smene aranžmana su na 8 dana/7 noćenja i 15 dana/14 noćenja.

Stoga dođite i doživite privlačnost Almaza Bay-a, gde se sunce, pesak i more susreću sa luksuzom i čine destinaciju nezaboravnom.

 

Almaza  | Izleti 

Informacije i cene fakultativnih izleta koje smo pripremili dok boravite u Almazi možete pogledati OVDE.