Sunčev Breg Leto 2024 | Bugarska Letovanje

 

Sunčev Breg letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

 

Sunčev Breg je najveće i najpoznatije letovalište u Bugarskoj. Nalazi se na jugoistoku Bugarske, 30 km od grada Burgasa i 5 km od starog grada Nesebara.
Sunčev Breg kao jedno od najmodernijih bugarskih letovališta smešteno je u 8 km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, sa mnoštvom hotela koje ima u ponudi. Letovalište Sunčev Breg počinje planski da se razvija 50-tih godina dvadesetog veka, da bi danas obilje turističkih sadržaja privlačilo turiste iz čitavog sveta. 


Posebna zanimljivost vezana za Sunčev Breg je da se velika pažnja poklanja ekološkim aspektima očuvanja životne sredine. U letovalištu Sunčev Breg se vrši ekološki čist transport – mini vozovima, biciklama i motociklima na baterije. To može biti još jedan od razloga zašto da svoje letovanje provedete upravo u Sunčevom Bregu.


Plaža u Sunčevom Bregu duga je 10 km i široka 30 m i celom svojom dužinom je od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je jako prijatna, sa 170 sunčanih dana u godini, a turistička sezona traje od maja do oktobra meseca.


Letovalište Sunčev Breg privlači brojne goste koji ovde provode svoje letovanje, na prvom mestu velikim brojem hotela, koji se i nalaze u ponudi turističke agencija Odeon World Travel za letovanje 2024 godine. Turisti mogu da se odluče da letovanje u Sunčevom Bregu provedu tako što će putovati sopstvenim prevozom ili autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Odeon Worl Travel.
Od mnogobrojnih hotela u Sunčevom Bregu, iz ponude mozemo izdvojiti hotele  
MPM Astoria, MPM Orel, MPM Kalina Garden.

 

 

ATRAKCIJE: Za ljubitelje sporta i one avanturističkog duha Sunčev breg je pun izazova - surfovanje, skijanje na vodi, skakanje padobranom, jahting, skuteri, odbojka na plaži, tenis, kuglanje, jahanje konja - pregršt aktivnosti u kojima svako može pronaći nešto za sebe.