Izaberite

 

 

Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

 

 

INDIJA  | DALEKA PUTOVANJA • EGZOTIČNE DESTINACIJE

 

Putovanja avionom | Daleke destinacije Indija  →  DELHI -AGRA - DŽAJPUR -MUMBAI                                                                                                      

 

Indija je jedna od najvećih i najmnogoljudnijih  zemalja sveta,  ogromni kotao šarenih ljudi, religija, mitova, tradicija i mnogih kultura, u koji treba otputovati otvorenog srca i duše. Indija postoji neznano dugo, a njena pisana  kultura i istorija stara je preko 4.500 godina.  Tokom ovog perioda na prostorima Indije nastale su velike religije: hinduizam, džainizam, budizam i  sikizam, a zoroastrianizam, hrišćanstvo i islam, prodrevši na ovo tle, dobili su nove karakteristike, oblike i tumačenja.  Indija  je izrodila novi tip filozofije i književnosti, a različita verovanja i mistične prakse, učenja i tehnike, osnovane su na ovom svetom tlu, u ovoj šarenoj riznici čuda…

 

Putovanje avionom u Indiju nas vodi kroz uzburkane ulice herojskih gradova severa, putem zvanim „Zlatni Trougao“, kroz Delhi, Agru i Dzajpur, do uzvišenih umetničkih dela, palata i hramova koje su za sobom ostavili velika Mogulska imperija i maharadže Radžastana, ponosni ratnici i veliki poštovaoci umetnosti i lepote. Putovanje nas uvodi u beskrajnu priču Indije, slojevitu i šarenu u svim njenim aspektima, nesvakidašnju i jedinstvenu na svetu, da bi se završilo u najrazvijenijem i najbogatijem gradu Indije.  Mumbai će putnicima na kraju puta kroz Indiju omogućiti da spoznaju supermoderno lice „Majke Sveta“. 

 

Putovanje u Indiju koje turistička agencija Odeon World Travel organizuje se trudi da klijentima omogući osnovna znanja i iskustva, upozna ih sa istorijom, arhitekturom i neobičnim običajima ove kotlarnice sveta. Delhi, Agra, Tadž Mahal, Džajpur,  Amber tvrđava i konačno Mumbai, uz pomoć  sjajnih i iskusnih vodiča, omogućiće  gostima uspomene za čitav život.  

Postoje ljudi koji bi u Indiju  ponovo pošli sutra i oni koji se nikada tamo ne bi vratili. Potrebno je zato da se ode na ovo putovanje barem jednom, da bi se shvatilo kojoj grupi pripadate  i osetilo kako je lako I lepo živeti. 

 

Zato – NAMASTE!