SHERWOOD EXCLUSIVE LARA EX SHERWOOD BREEZES
OPIS

Lokacija: Sherwood Exclusive Lara (ex Sherwood Breezes) hotel pripada lancu Sherwood hotela i nalazi se na poznatoj plaži Lara. Prostire se na površini od 33 000 m², na par minuta je od shopping centara Lare. Aerodrom u Antaliji je udaljen 10 km, a centar grada 12 km. Otvoren je 2005. godine, a kompletno renoviran 2014. godine.

 

Sobe: Hotel Sherwood Exclusive Lara ima ukupno 499 smeštajnih jedinica različitih kategorija. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, ketler za čaj i kafu, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se deluxe, porodične i suite sobe. Deluxe sobe su osnovni tip soba u hotelu Sherwood Exlusive Lara, mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled more. Veličine su 29 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, u zavisnosti od broja gostiju u sobi mogu biti još 1 dodatni ležaj ili sofa. Porodične sobe su dve sobe odvojene vratima, u jednoj se nalazi bračni, u drugoj 2 single ležaja. Sobe imaju 1 kupatilo i 1 balkon ili terasu, veličine su 40 m². Junior porodične sobe su iste opremljenosti kao standard porodične sobe, ali su sobe odvojene kliznim vratima, manje veličine – 35 m². Porodične suite sobe su dve sobe odvojene vratima, u jednoj se nalaze 2 single, u drugoj bračni ležaj. Imaju 2 kupatila i 1 balkon. Porodične suite sobe su veličine 45 – 57 m², dve sobe odvojene vratima, u jednoj su 2 single, u drugoj bračni ležaj. Imaju 2 kupatila i 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe svi pansionski obroci, uključujući i kasni doručak i ponoćne užine, postoje i 4 a la carte restorana turske, italijanske i mongolske kuhinje. U ponudi su 2 snack bara koji služe lagane obroke kao i ukupno 12 barova koji služe različite vrste napitaka. Od dodatnih sadržaja hotel Sherwood Exclusive Lara nudi shopping zonu koja obuhvata mini market, fotografsku radnju, butik, zlataru, suvenirnicu i frizerski salon, internet centar i igraonicu sa video igricama. Od dodatnih usluga na raspolaganju su servis za pranje i peglanje veša, usluga čuvanja dece, usluga lekara i menjačnica.

 

Sport i zabava: U okviru hotelskog kompleksaSherwood Exclusive Lara postoji ukupno 8 spoljašnjih bazena od koji su 3 opremljena sa aqua parkom koji ima ukupno 9 tobogana (6 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu). U Spa i wellness centru postoji unutrašnji bazen, a osim toga u ponudi su sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, prostorije ze relaksaciju i razne vrste masaža. Za goste koji vole aktivniji odmor, u ponudi je fitnes centar, dok profesionalni animatori svakodnevno organizuju različite aktivnosti sportskog i zabavnog karaktera – jutarnja gimnastika, step aerobik, zumba, igre u bazenu, odbojka na plaži, boćanje, košarka, mini fudbal i mini golf. Ljubitelji tenisa mogu da se zabave koristeći teniski teren ili stoni tenis. U večernjim satima se organizuju tematske večeri uz muziku, kao i različite predstave zabavnog karaktera.

fact sheet 

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Diskoteka
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title