RINA
OPIS

Lokacija: Hotel Rina na ostrvu Sardinija, nalazi se na izlasku iz centra grada Algero, u drugoj liniji od mora. Od pesčane gradske plaže udaljen je 100 m. Centar starog grada Algero je udaljen 3 km i do njega se može prošetati rivijerom uz marinu ili preći dve stanice lokalnim bus prevozom. Hotel Rina je od aerodroma Algero Fertilia na Sardniji udaljen 10 km.

Sobe: Hotel Rina ima 80 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj-centralna klimatizacija, mini bar i sef.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Rina ima restoran, bar, bazen sa hidromasažnim delom za odrasle osobe, kao i odvojenim delom za decu, baštu, besplatan wi fi internet u zajedničkim prostorijama.

Sport i zabava: Gosti hotela Rina mogu da se opuste na otvorenoj terasi sa barom. Na raspolaganju je i bazen za odrasle, sa delom za decu i ležaljkama za sunčanje. Hotel Rina je sa jedne strane u blizini starog grada Alghero, u kome vlada zanimljiv spoj italijanske i katalonske tradicije sa mnoštvom barova i restorana, a sa druge u blizina jedne od najpopularniji plaža na zapadnoj obali Maria Pia.

 *Tokom trajanja popusta za rane uplate, važe sledeći uslovi otkaza rezervacije: 50% iznosa je bespovratno od momenta potvrde, ostatak uplate do 100% je obavezan do 15.03.2020 i podleže navedenom u Opštim uslovima putovanja!

 

WI FI na recepciji
Bazen sa delom za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Peškiri za plažu
Bar
Restoran
Đakuzi
Hotel Map Title