SARITAS HOTEL
OPIS

Lokacija: Saritas hotel od gradske peščano šljunkovite plaže, udaljen je 100 m, prelazi se ulica ili gosti mogu koristiti podzemni prolaz do iste.Okružen je zeleinolom i lepo uređenim vrtom.  Za goste hotela namenjen je deo plaže na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, dok se pića u baru na plaži dodatno doplaćuju, postoji podzemni prolaz od hotela do plaže. Od centra Alanje udaljen 3 km, nalazi se u regiji Obakoy, a od aerodroma u Antaliji je na 125 km udaljenosti. Hotel je gradskog tipa.

Sobe: Hotel Saritas raspolaže sa 220 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 17 m², u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni ležaj.

Hotelski sadržaj: U sastavu Saritas hotela su glavni restoran i osim restorana gostima su na raspolaganju 3 bara od kojih je jedan kraj bazena. Od ostalih sadržaja, uz doplatu, gostima su na raspolaganju servis za pranje i peglanje veša i internet.

Sport i zabava: Saritas hotel ima 1 spoljašnji bazen za odrasle, 1 dečiji bazen sa togobanima. Spa centar u ponudi ima tursko kupatilo, saunu i prostorije za različite vrste masaža, uz doplatu.
 

Blizu plaže
Internet
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na plaži
Restoran
Hamam
Masaža
Sauna
Hotel Map Title