HOTEL ŽUPA WELLNESS & SPA APART
OPIS

Lokacija: Župa Wellness & Spa je novootvoreni objekat na Kopaoniku u neposrednoj blizini hotela Srebrna Lisica, u mirnom prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom. Nalazi se između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine i predstavlja pravi izbor za pasionirane skijaše.

Sobe: Sve sobe u objektu Župa na Kopaoniku su apartmanskog tipa i mogu da smeste 4 - 7 odraslih osoba. Poseduju jednu ili dve spavaće sobe, kao i dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom

Apartman za 3 osobe sadrži ulazni deo sa garderoberom kao i kupatilo opremljeno keramikom sa nezavisnom pripremom tople vode. Na raspolaganju Vam je i trpezarija sa kuhinjom. Spavaća soba sadrži dva singl ležaja, ili jedan bračni, pa se u njoj mogu komforno smestiti dve osobe. Tu je i garderober u kome možete odložiti sve Vaše stvari. U dnevnom boravku se nalazi i sofa koja se otvara u dodatni ležaj, idealan za prenoćište treće osobe. Ovde se takođe nalaze TV i klub stočić. Apartmani Župa Wellness & Spa svojim gostima nude pristup internetu, bez dodatne naplate.
Apartman za 4 osobe (jedna spavaća soba): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe. Spavaća soba ima 2 standardna kreveta ili jedan francuski krevet.
Apartman za 5 osoba (jedna spavaća soba): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe a fotelja u krevet za 1 osobu. Spavaća soba ima 2 standardna kreveta ili jedan francuski krevet.                                                                                                                           
Apartman za 6 osoba (dve spavaće sobe): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), apartman za 7 osoba poseduje i nezavisan - odvojen wc, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe a fotelja u krevet za 1 osobu. Dve spavaće sobe, jedna sa 2 standardna kreveta a druga sa jednim francuskim krevetom. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober.

Apartman za 7 osoba (dve spavaće sobe): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), apartman za 7 osoba poseduje i nezavisan - odvojen wc, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe a fotelja u krevet za 1 osobu. Dve spavaće sobe, jedna sa 2 standardna kreveta a druga sa jednim francuskim krevetom. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober.

Hotelski sadržaj: Pored prostranog i udobnog smeštaja, Župa apartmani gostima nude dizajniran prostor recepcije, lobi bar, pansionski i "A'la carte" restoran, unutrašnji bazen 9 x 4,5 m sa Wellness & Spa ponudom (finska, turska i infra crvena sauna, prostorije za masažu, jakuzzi), podzemnu garažu ukupne površine od 1.315 m2 sa vise od 50 parking mesta. Sve usluge Spa centra se placaju na licu mesta. Parking u podzemnoj garazi se moze rezervisati iskljucivo na licu mesta shodno raspolozivosti po ceni od 1.200 dinara dnevno. 

 

Parking
Skijašnica
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Wellness & Spa
Hotel Map Title