HOTEL ŽUPA WELLNESS & SPA APART
OPIS

Lokacija: Župa Wellness & Spa je novootvoreni objekat na Kopaoniku u neposrednoj blizini hotela Srebrna Lisica, u mirnom prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom. Nalazi se između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine i predstavlja pravi izbor za pasionirane skijaše.

Sobe: Sve sobe u objektu Župa na Kopaoniku su apartmanskog tipa i mogu da smeste 4 - 7 odraslih osoba. Poseduju jednu ili dve spavaće sobe, kao i dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom

Apartman za 3 osobe sadrži ulazni deo sa garderoberom kao i kupatilo opremljeno keramikom sa nezavisnom pripremom tople vode. Na raspolaganju Vam je i trpezarija sa kuhinjom. Spavaća soba sadrži dva singl ležaja, ili jedan bračni, pa se u njoj mogu komforno smestiti dve osobe. Tu je i garderober u kome možete odložiti sve Vaše stvari. U dnevnom boravku se nalazi i sofa koja se otvara u dodatni ležaj, idealan za prenoćište treće osobe. Ovde se takođe nalaze TV i klub stočić. Apartmani Župa Wellness & Spa svojim gostima nude pristup internetu, bez dodatne naplate.
Apartman za 4 osobe (jedna spavaća soba): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe. Spavaća soba ima 2 standardna kreveta ili jedan francuski krevet.
Apartman za 5 osoba (jedna spavaća soba): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe a fotelja u krevet za 1 osobu. Spavaća soba ima 2 standardna kreveta ili jedan francuski krevet.                                                                                                                           
Apartman za 6 osoba (dve spavaće sobe): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), apartman za 7 osoba poseduje i nezavisan - odvojen wc, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem), klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe a fotelja u krevet za 1 osobu. Dve spavaće sobe, jedna sa 2 standardna kreveta a druga sa jednim francuskim krevetom. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober.

Apartman za 7 osoba (dve spavaće sobe): ulazni deo sa garderobom i kupatilom (tuš/wc), apartman za 7 osoba poseduje i nezavisan - odvojen wc, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (kaučem) i foteljom, klub stočićem i TV-om. Sofa u dnevnom boravku (dvosed ili trosed) se otvara u dodatni krevet za 2 osobe a fotelja u krevet za 1 osobu. Dve spavaće sobe, jedna sa 2 standardna kreveta a druga sa jednim francuskim krevetom. Svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober.

Hotelski sadržaj: Pored prostranog i udobnog smeštaja, Župa apartmani gostima nude dizajniran prostor recepcije, lobi bar, pansionski i "A'la carte" restoran, unutrašnji bazen 9 x 4,5 m sa Wellness & Spa ponudom (finska, turska i infra crvena sauna, prostorije za masažu, jakuzzi), podzemnu garažu ukupne površine od 1.315 m2 sa vise od 50 parking mesta. Sve usluge Spa centra se placaju na licu mesta. Parking u podzemnoj garazi se moze rezervisati iskljucivo na licu mesta shodno raspolozivosti po ceni od 1.200 dinara dnevno. 

 

Parking
Skijašnica
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM
-Program putovanja:
1. Dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

- boravišnu taksu (odrasli 120 rsd po osobi po danu, deca 7-15 godina 60 rsd, deca 0-7 godina ne plaćaju)

CENA NE UKLJUČUJE: 

- Parking u podzemnoj garaži (prema raspoloživosti) po ceni od RSD 1.200 po danu.
- Prevoz minibusem (svakodnevni polasci tokom cele zimske sezone; Planirano vreme polazaka je ranojutarnji na dan check in-a, a povratak poslednjeg dana okvirno oko 14-15h.

Cena povratne karte 5.400 rsd,važi za sve uzraste..

- Zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid. Sve dodatne informacije putnici mogu dobiti u turističkoj agenciji Odeon World Travel.

- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja. 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

                                                                                                  Cenovnik br. 1 od 10.11.2022.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021. god, kategorija licence A

                                                                            Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

                                                            Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30