ACQUA
OPIS

Lokacija: Hotel Acqua u regiji Kosta Dorada, nalazi se u centru letovališta Salou. Hotel je udaljen 350 m od plaže Kapeljans, a od aerodroma El Prat u Barseloni 100 km.

 

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, besplatan wi fi internet i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 18m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 32m² i isključivo namenjene porodicama sa dvoje dece, starosti do 12 godina i ne mogu se koristiti za smeštaj manjeg broja osoba.

 

Hotelski sadržaj: Restoran hotela Acqua nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje, bar, a dostupne su i rent a car usluge.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Acqua u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou su na raspolaganju bazen sa uređenim prostorom za sunčanje, fitness centar, sauna, kao i sala za bilijar. U večernjim časovima, gosti hotela mogu da se zabave u nekom od brojnih restorana i barova u blizini hotela.

 

U centru
Rent a Car
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Sauna
Mini golf
Hotel Map Title