OASIS
OPIS

Lokacija: Hotel Oasis se nalazi na periferiji grada Algero na ostrvu Sardinija. Udaljen je svega 100 m od najlepše plaže Maria Pia do koje se prelazi ulica i dolazi uređenom stazom kroz borovu šumu. Hotel Oasis od samog centra grada Algero je udaljen 4 km, a od aerodroma Algero Fertilia 8 km. Stanica gradskog autobusa se nalazi ispred hotela.

 

Sobe: Hotel Oasis ima 120 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su nedavno renovirane standardne sobe (ne postoji mogućnost za sobe sa pogledom na more). Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef,  mini frižider, wi fi internet (uz doplatu) i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Oasis svojim gostima nudi restoran, lobby bar, piceriju, besplatan wi fi internet u zajedničkim prostorijama, besplatan parking u okviru hotela, mini market, igralište za najmlađe goste, rent a car i rent a bike servis. 

 

Sport i zabava: Hotel Oasis ima veliku baštu u kojoj se nalaze 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, bar pored bazena, bazen za decu i 2 hidromasažera za 6 osoba. Gosti hotela Oasis mogu da se opuste u lepo uređenoj bašti gde se tokom određenih dana u nedelji organizuje živa muzika. Hotel ima teniski teren koji je osvetljen do 23h, mini golf, fitnes centar, TV salu i deo za društvene igre.

 

Parking
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Hotel Map Title