CLUB DEL GOLFO
OPIS

Lokacija: Hotel Club del Golfo na ostrvu Sardinija se nalazi na samoj plaži u mestu Platamona, u oblasti Marina di Sorso. Udaljen je 14 km od grada Sasari, koji je drugi po veličini grad na Sardiniji, 13 km od mesta Porto Tores, 48 km od grada Algero, i 43 km od aerodroma Algero Fertilia. Hotel Club del Golfo okružen je mediteranskom vegetacijom i borovom šumom. Preporučuje se za boravak porodica ili parova koji vole miran odmor.

Sobe: Hotel Club del Golfo na Sardiniji ima 114 soba, raspoređenih u prizemlju ili na spratu u više odvojenih blokova jednospratnih zgrada. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider, većina soba ima balkon na spratu (uz doplatu, 6 eur po sobi dnevno!) ili terasu u prizemlju. Za decu do 2 godine, krevetac je gratis, a deca starija od 2 godine moraju imati sopstveni ležaj.

Hotelski sadržaj: Hotel Club del Golfo u svom sastavu ima restoran u kome se služe pansionski obroci, lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži, TV salu, prodavnicu suvenira, wi fi internet u zajedničkim prostorijama, rent a car, bus servis u određeno vreme do mesta Sasari i Porto Tores, mini klub za decu.

Sport i zabava: Gostima hotela Club del Golfo na raspolaganju je velika bašta, bazen za odrasle i bazen za decu, igalište za najmlađe, teniski teren, stoni tenis, pikado, takođe imaju razne sportske aktivnosti na plaži kao što su surfovanje, jedrenje na dasci, vožnja sandoline. Plaža Platamona na kojoj je hotel Club Del Golfo smešten duga je 15 km, ljubiteljima šetnje po pesku ili džogiranja će posebno prijati ambijent koji ovo okruženje pruža, gde se samo čuje šum talasa i oseti miris bujne borovine.  O najmlađim gostima pažljivo se brine tim animatora tokom celog dana i večeri. Za odlazak u večernjim satima do nekog od susednih mesta neophodan je rent a car. 

Rent a Car
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title