ALEXANDER THE GREAT
OPIS

Lokacija: Hotel Alexander the Great se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Alexander the Great se nalazi između mesta Kalithea i Kriopigi, smešten je iznad jedne od najlepših plaža na Halkidikiju do koje se dolazi malim liftom ili stepenicama.

 

Sobe: Hotel Alexander the Great ima ukupno 216 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se promo sobe sa pogledom na baštu , standard sobe sa pogledom na baštu i standard sobe sa pogledom na more. Promo sobe su manje kvadrature od standardnih soba, imaju 20 m2, nalaze se u prizemlju glavne zgrade i imaju jedan francuski ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 22 m2, nalaze se na višim spratovima u glavnoj zgradi i imaju jedan francuski ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na more imaju 22 m2, nalaze se na višim spratovima u glavnoj zgradi i imaju jedan francuski ili dva odvojena kreveta. Sve sobe hotela Alexander the Great imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Alexander the Great pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje bar u hotelu, snack bar, kafeteriju, bar pored bazena i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, poslastice i lagane obroke. Od ostalih sadržaja gostima hotela Alexander the Great su na raspolaganju rent a car, menjačnica, parking koji je besplatan , TV sala, kao i usluge pranja veša i lekara na poziv. U blizini hotela se nalaze i prodavnica suvenira kao i manji mini market.

 

Sport i zabava: Hotel Alexander the Great u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Alexander the Great takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju na licu mesta. Gostima hotela se pruža mogućnost za korišćenje terena za tenis uz doplatu, košarku, stoni tenis, odbojku na pesku, kao i bilijara. Najmlađima je namenjeno dečije igralište.

Bankomat
Dečije igralište
Konferencijske sale
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg