IBEROTEL PALACE
OPIS

 

Lokacija: Hotel Iberotel Palace, nedavno renoviran, namenjen putnicima starijim od 16 god, nalazi se u Old Market-u,  u zalivu El Maya Bay, na jednoj od najleših peščanih plaža u celom Sharm el Sheikh-u. Gostima je na raspolaganju i koralna plaža do koje vozi brodić od hotelske plaže prema istaknutom rasporedu. Od centra straog grada je udaljen 400 m, od Nama beja je 10 km, a od aerodroma 20 km.

 

Sobe: Hotel Iberotel Palace ima 263 superior sobe (pogled bašta, pogle more sa strane i pogled more), sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef, klima uređaj, mini bar, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Osim dva glavna restorana, gostima hotela Hotel Iberotel Palace su na raspolaganju i dva a la carte restorana u kojima se služe jela italijanske i orijentalne kuhinje i 4 bara od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadžaja na raspolaganju su prodavnice, suvenirnica, salon lepote, menjačnica, servis za pranje i peglanje.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Iberotel Palace su 2 spoljašnja 1 unutrašnji bazen, bilijar, stoni tenis, pikado, mini fudbal, kao i 2 teniska terena, teren za odbojku i boćanje. U okviru wellness centra nalaze se teretana, sobe za masažu, đakuzi, sauna i parno kupatilo. Na plaži hotela su zastupljeni mnogi sportovi na vodi.

 

AII INCLUSIVE CONCEPT

Na plaži
Animacija
Dečije igralište
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Boćanje
Mini klub
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title