KEMER DREAM
OPIS

Lokacija: Hotel Kemer Dream je gradski hotel koji se nalazi u centru Kemera. Od privatne šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, udaljen je 300 m. Od aerodroma u Antaliji udaljen je 55 km.

 

Sobe: Kemer Dream hotel raspolaže sa 335 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo (tuš/wc), sef, klima uređaj, mini frižider, TV, telefon i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Stanadrdna soba je veličine 19 – 21 m², namenjena je smeštaju maksimum 3 osobe, u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Porodična soba je veličine 35 m², namenjena je smeštaju maksimum 5 osoba ( 3 odrasle i 2 deteta ili 4 odrasle i 1 dete), jedna soba, 1 kupatilo.

 

Hotelski sadržaj: Gostima Kemer Dream hotela pored glavnog restorana na raspolaganju su 2 bara (nema bar na plaži). Od dodatnih sadržaja i usluga hotel poseduje servis za pranje i peglanje veša i usluge lekara na poziv.

 

Sport i zabava: U sastavu Kemer Dream hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, bazen sa toboganima i igralište za decu. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući stoni tenis ili pikado, dok u blizini hotelske plaže, na gradskoj plaži Kemera postoji mogućost bavljenja sportovima na vodi. U ponudi hotela je i manji spa centar koji pored turskog kupatila i saune sadrži i prostorije za različite vrste masaža.

fact sheet

 

Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title