ATHOS PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Athos Palace je hotel koji pripada lancu G-hotela. Hotel Athos Palace se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, i na 2 km od mesta Kalithea.  Hotel Athos Palace je od peščane plaže udaljen svega 50 m, a okružen je zelenilom.

Sobe: Hotel Athos Palace ima ukupno  414 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na planinu, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe, junior suite sa pogledom na planinu i superior suite sa pogledom na more. Standard sobe sa pogledom na planinu imaju 23m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan sofa krevet. Standard sobe sa pogledom na more imaju 23m² imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan sofa krevet.  Superior sobe imaju su veće kvadrature od standardnih, imaju 33m², odvojenu spavaću sobu od dnevnog dela i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Junior suite sa pogledom na planinu su veće smeštajne jedinice, imaju 50m²,strukutra suita je kao u mezoneti, tj. na gornjem delu je bračni krevet a u donjem delu suita je sofa krevet. Superior suite sa pogleodm na more imaju 60m², struktura suita je kao u mezoneti tj. na gornjem delu je spavaća soba, a u donjem delu je dnevna soba. Ovi tipovi soba imaju dva kupatila i dva balkona. Sve sobe hotela  Athos Palace imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Napomena: Sef se doplaćuje na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Athos Palace pored glavnog restorana poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Athos Palace takođe ima bar u okviru hotela, snack bar, pored bazena, bar na plaži kao i kafeteriju, gde gosti hotela mogu da konzumiraju rayličite vrste  osvežavajućih napitaka, kafa, sokova, koktela, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih usluga gostima hotela Athos Palace su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, internet kutak, parking koji je besplatan, internet kutak, kao i usluge pranja veša i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Athos Palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Athos Palace takođe ima i jedan untrašnji bazen čije je korišćenje besplatno. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela su raspolaganju i razni sportovi na vodi kao što su skijanje, jedrenje, vožnja kanua i centar za ronjenje. Takođe gostima hotela je na raspolaganju i spa centar sa različitim vrsatama masaža i salonom lepote. Specijalan tim animatora brine o svim gostima, a najmlađi imaju svoj mini klub, uređeno igralište i bazen.

Teren za košarku
Bilijar
Pikado
Diskoteka
Ronilački centar
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Sportovi na vodi
Dečije igralište
Konferencijske sale
TV sala
Zatvoreni bazen
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Peškiri za plažu
Bar
Bar na plaži
Restoran a’la carte
Snek bar
Masaža
Sauna
Animacija za decu
Bankomat
Usluge lekara
Menjačnica
Internet
Mini klub
Servis za pranje i peglanje
Mini klub
Parking
Spoljašni bazen
Bar na bazenu
Rent a Car
Restoran
WI FI u krugu hotela
Hotel Map Title
PROGRAM

NAPOMENE:
- Svaka promena potvrđene rezervacije se naplaćuje 15 eur
- Hotel zadržava pravo da propiše drugačije uslove za rezervacije u periodu Uskrsa ili nacionalnih praznika
- Jednokrevetne sobe su na upit (uz prethodnu proveru) i uz doplatu.
 

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE SOPSTVENIM PREVOZOM

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 7 noćenja, manji broj noćenja i jednokrevetne sobe su na upit.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

prvi dan: dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
drugi do poslednjeg dana: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete.
poslednji dan
: Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h. Kraj programa.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- usluge inopartnera

- organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana, u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

BORAVIŠNA TAKSA:
Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.

 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br. 4 od 06.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

mail: office@odeontravel.rs,

 

www.odeontravel.rs