ALMAZINO HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Almazino se nalazi na pešačkoj udaljenosti od prelepe plaže zaliva Almaza Bay (800 m), u drugom redu od mora (iza hotela Jaz Oriental Resort). Čini ga niz atrkativnih niskih zgrada na tri sprata okruženih negovanim zelenilom. Aerodrom Marsa Matruh je udaljen 37 km.

Sobe: Almazino hotel ima 96 lepo uređenih superior soba sa pogledom na baštu ili bazen (postoje povezane sobe), površine 27m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef, aparat za čaj i kafu, mini bar uz doplatu, balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen.

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela Almazino nalaze se glavni restoran “Olla“ i 3 hotelska bara: Roof Bar - Sky lounge, bar pored bazena i bar na plaži. Gosti hotela Almazino mogu koristiti usluge svih 5 a la carte restorana Jaz hotela u zalivu Almaza (mediteranski, azijski, libanski, italijanski i restoran morskih specijaliteta). Od dodatnih sadržaja u ponudi je servis za pranje i peglanje, usluge lekara na poziv, usluge prevoza shuttle busa od hotela do plaže. Gosti hotela Almazino mogu da koriste all inclusive uslugu (koja podrazumeva bezalkoholna pića i užinu) u plažnom baru Felouka hotela Jaz Oriental na plaži. Za glavne obroke (doručak, ručak i večeru) klijenti se moraju vratiti u hotel Almazino. Gosti hotela Almazino ne mogu koristiti bazen hotela Jaz Oriental.

Sport i zabava: Gostima hotela Almazino na raspolaganju su manji spoljašnji bazen i dečiji bazen. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su stoni tenis, boćanje, teren za odbojku na plaži, teren za basket i fudbal. Ljubiteljima spa sadržaja na raspolaganju je usluga masaže uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa igralištem. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri bez doplate (peškiri za bazen ili plažu će čekati klijente u sobi hotela). Gosti koriste ležaljke, suncobrane samo na plaži hotela Jaz Oriental. Gosti hotela Almazino ne mogu da borave na plažama drugih Jaz hotela.

AII Inclusive Concept

Fact Sheet