COSTA VERDE
OPIS

Lokacija: Hotel Costa Verde je velki hotelski kompleks, idealan za porodice, smešten na brdu, okružen šumom. Od centar mesta Ćefalu je udaljen 7 km, a od aerodroma 83 km. Do plaže koja je udaljena 2,5 km saobraća hotelski shuttle bus više puta u toku dana.

 

Sobe: Hotel Costa Verde ima 390 komfornih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe i standard sobe sa pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini frižider, wi fi internet i balkon. Standard sobe su veličine oko 18m² namenjene za smeštaj porodica sa dvoje dece ili 3 odrasle osobe i jedno dete.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, u kojem se služe jela domaće i internacionalne kuhinje, hotel ima restoran na plaži, nekoliko barova, prodavnica, frizerski salon i TV salu. Dečiji krevetac je moguće obezbediti bez doplate.

 

Sport i zabava: Osim bazena i dečijeg kluba, u sastavu hotela Costa Verde je i spa centar sa različitim vrstama parnih kupatila, sauna i soba za masažu. Ljubiteljima rekreacije na raspolaganju je fitness centar, stolovi za stoni tenis, teniski teren, kao i teren za fudbal. Nedaleko od hotela je i Aqua Verde park, koji nudi zabavu i uživanje za celu porodicu. Tim animatora u večernjim časovima zabavlja goste uz muziku i ples.

Shuttle servis do plaže
Animacija
Frizerski salon
Bazen sa delom za decu
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title