DOSINIA LUXURY RESORT
OPIS

Lokacija:  Dosinia Luxury je novoizgrađeni objekat iz 2017-e godine, nalazi se u regiji Beldibi, 70 m od privatne plaže, do koje se prelazi manja ulica, 10 km od centra Kemera i 45 km od aerodroma. Prostire se na 15 000 m2.

 

Sobe: U svojoj ponudi Dosinia Luxury hotel ima 222 smeštajne jedinice podeljenih i više kategorija. Svaka standardna soba (22 m2) ima kupatil, fen,bade mantil, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar. Porodične sobe su veće kvadrature (38 m2), iste opremljenosti i poseduju balkon.

Hotelski sadržaj: Gostima Dosinia Luxury hotela na raspolaganju je glavni restoran u kojem se služe pansionski obroci i lagane popodnevne užine. Osim glavnog, u ponudi su a la carte restorani sa ponudom jela mediteranske, italijanske i turske kuhinje. Lagani obroci i osvežavajući napisi se služe u 5 barova. Od dodatnog sadržaja poseduje wi fi i prodavnicu.

Sport i zabava: Za goste Dosinia Luxury hotela organizovana je animacija na bazenu i amfiteatru. Ljubiteljima sporta namenjeni su odbojka na plaži, vaterpolo, časovi step aerobika i gimnastike, pikado, boćanje, fitnes centar, teren za tenis, teren za košarku, a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Od spa usluga u ponudi su masaža, parno kupatilo, sauna, tursko kupatilo i kozmetički tretmani. Najlmađi gosti mogu da se zabave u dečijem klubu i mini diskoteci.

all inclusive concept


Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Internet kafe
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Boćanje
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title