DIZALYA PALM GARDEN
OPIS

Lokacija: Hotel Dizalya Palm Garden se nalazi na 200 m udaljenosti od privatne peščano-šljunkovite plaže, otvoren je 2013. godine i zbog svoje pozicije i sadržaja idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na 2 km od centra Konaklija, 18 km od centra Alanje a aerodrom u Antaliji je udaljen 120 km.

Sobe: Dizalya Palm Garden hotel raspolaže sa ukupno 250 smeštajnih jedinica. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. (Porodične sobe su veće kvadrature i imaju dve prostorije odvojene vratima).

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel Dizalya Palm Garden poseduje 2 a la carte restorana. Lagani obroci i osvežavajući napici se služe u 3 hotelska bara od kojih je jedan na plaži. Poslastice i čajevi se služe u hotelskoj poslastičarnici. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša i menjačnicu.

Sport i zabava: Gostima hotela Dizalya Palm Garden su na raspolaganju spoljašnji i unutrašnji bazen. Najmlađim gostima namenjen je poseban spoljašnji bazen koji se nalazi u okviru aqua parka. Od sportskih i zabavnih aktivnosti gostima su na raspolaganju igralište za decu, mini klub, bilijar, teren za odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, pojedini sportovi na vodi, fitnes centar a ljubiteljima spa usluga hotel je namenio saunu, tursko kupatilo, prostorije za različite vrste masaža i frizerski salon.

 

Privatna plaža
Frizerski salon
Klima
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Restoran
Mini klub
Hotel Map Title