GARNI HOTEL DANUBIA PARK
OPIS

Lokacija: Hotel Danubia Park se nalazi na Srebrnom jezeru, na samo 75 minuta vožnje od Beograda. Izgrađen je u jedinstvenom stilu. Od uređene plaže je udaljen svega par minuta hoda. Garni Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a koji predstavlja svet zabave za goste koji žele porodični odmor ili romantični vikend. Pruža izuzetan komfor i smeštaj na Srebrnom jezeru.

Sobe: U svom sastavu poseduje 61 smeštajnu jedinicu koje su podeljene u više kategorija. Svaka soba ima kupatilo, LCD TV, telefon, mini bar, fen, sef i wi fi konekciju. Sve jedinice osim standardnih soba, porodične tipa B i sobe za invalide poseduju balkone. Specifikacija soba: 47 standardnih dvokrevetnih soba (22 m2), 5 superior soba (oko 28 m2), 2 porodične sobe tipa A (sastoji se iz dve prostorije – spavaće sobe, povezane vratima, površine oko 50 m2), 2 porodične tipa B (sadrži tri kreveta i krevetac po potrebi, površine oko 33 m2), 1 junior apartman (sastoji se iz dve prostorije – spavaće sobe i dnevnog boravka, površine oko 38 m2), 2 apartmana (sastoji se iz dve prostorije – spavaće sobe i dnevnog boravka koji poseduje trosed na razvlačenje, površine oko 49 m2), 1 Executive apartman (smeštajna jedinica sadrži dva nivoa, u prizemlju se nalazi ugaona garnitura, konferencijski sto sa 10 fotelja, kuhinjski pult sa barskim stolicama, mini kuhinja sa osnovnim elementima, dok je na spratu spavaći blok, površine je oko 90 m2), 1 soba za ljude sa posebnim potrebama (površine 28 m2).

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela se nalazi sala za doručak koja se sastoji iz unutrašnjeg dela, pušačke zone i otvorene bašte tokom letnjih meseci. Garni Hotel Danubia Park se izvdaja od drugih hotela po svojoj usluzi i domaćim proizvodima. Iskoristite priliku da baš ovde probate domaći kulen i buđolu. U okviru Silver Lake Resort-a nalazi se a la carte restoran Sidro koji je na samomo šetalištu i obali. Ukoliko dolazite na jezero sopstvenom plovilicom, hotel poseduje sopstveni privez koji je potpuno opremljen.

Sport i zabava: U sastavu hotela nalaze se savremeno opremljeni fitness i spa centar. Fitness zona se prostire na oko 300 m2 koji obiluje dnevnim svetlom, dok se u okviru spa zone nalaze sauna sa tropskom kišom kao i prostorija za razne vrste masaža. Gostima hotela je namenjen besplatan parking prostor (broj mesta je ograničen). U okviru kompanije Silver Lake Resort nalazi se brod Silver Star, kapaciteta do 200 gostiju. Tokom sezone organizovana su krstarenja Dunavom. U sastavu Silver Lake Resort-a se nalazi Aqua Club, mesto koje privlači pažnju kako deci tako i odraslima. U okviru kluba površine 2500m2, nalazi se 5 spoljašnjih bazena od kojih je jedan namenjen najmlađim gostima uzrasta do 3 godine. Osim bazena, poseduje nekoliko tobogana namenjenih odraslima ali i deci različitog uzrasta. Najmlađim gostima se pristupa sa posebnom pažnjom, te se u sklopu hotela nalazi igralište za najmlađe. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju je mogućnost igranja mini golfa, tenisa i biciklizam. Za više informacija molimo goste da se obrate recepciji hotela.
 

Akva park
Dečije igralište
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 11:00h.

 

CENA UKLJUČUJE:

- Smeštaj na bazi usluge polupansiona i izabrane smeštajne jedinice po osobi po noći.

- Gosti hotela gratis mogu koristiti teretanu i stoni tenis, kao i aqua park u letnjoj sezoni.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu u iznosu od 80 rsd po osobi po noći, 40 rsd za decu od 7 do 15 god. Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu - plaćanje u agenciji.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Dinarima. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

 

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave letnje sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 2 od 12.06.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs