OHTELS VILLA DORADA
OPIS

Lokacija: Hotel Ohtels Villa Dorada u regiji Kosta Dorada je dobro lociran u odnosu na centar letovališta Salou i 2 plaže – Kapeljans i Plaja Larga, od kojih je udaljen oko 200 m. Nalazi se na blagoj uzbrdici. Od zabavnog parka Portaventura je udaljen 1.5 km, a od aerodroma El Prat u Barseloni 100 km. Preporučujemo ga porodicama.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon. Standard sobe su veličine 20-23m² namenjene za smeštaj do 4 osobe.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Villa Dorada se nalaze restoran, bar i snack bar sa ponudom laganih obroka, koktela i drugih osvežavajućih napitaka. Internet centar, wi fi internet u javnim prostorijama, TV sala, usluga čuvanja dece, rent a car, kao i usluge lekara, takođe su na raspolaganju gostima hotela.

 

Sport i zabava: Hotel Ohtels Villa Dorada u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou ima 2 bazena, od kojih je 1 bazen za decu. Rekreaciji i opuštanju su namenjeni mali fitness centar i sauna. Gosti hotela mogu da se zabavljaju igrajući stoni tenis i bilijar, dok se o najmlađima brinu animatori, a na raspolaganju im je i igralište. Različiti zabavni programi se organizuju u toku dana i večeri.

U centru
Animacija
Dečije igralište
Rent a Car
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Sauna
Stoni tenis
Hotel Map Title