HOTEL CALANICA RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Calanica Resort je hotelski kompleks, u polinežanskom stilu, nalazi se na grebenu iznad mora i kao takav odiše posebnom, romantičnom atmosferom. Namenjen je gostima koji vole da uživaju u prirodi i kristalno čistom moru. Poseduje malu privatnu šljunkovitu plažu. Udaljen je 1.5 km od centra mesta Ćefalu na ostrvu Sicilija i oko 80 km od aerodroma u Palermu.

 

Sobe: Hotel Calanica Resort se sastoji iz 26 bungalova, kompletno renoviranih i moderno opremljenih. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su bungalow junior suite veličine 28m² namenjeni za smeštaj do 4 osobe. Svi bungalovi imaju kupatilo, kuhinjsku nišu, TV, telefon, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Calanica Resort su restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, bar, rent a car kao i mogućnost iznajmljivanja skutera, bicikala i kanua.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Calanica Resort u mestu Ćefalu na ostrvu Sicilija su na raspolaganju bazen, teniski i fudbalski teren. Na gradskoj plaži mesta Ćefalu postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

 

Blizu plaže
Privatna plaža
Ležaljke i suncobrani u ceni
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Teniski teren
Hotel Map Title