DESPOTIKO APARTMENTS & SUITES
OPIS

Lokacija: Hotel Despotiko predstavlja hotelski kompleks koji se prostire na površini od 15 000 m². Hotel Despotiko je smešten na plaži Tristinika, jednoj od najdužih i najlepših u Grčkoj, od koje je udaljen 100 m. Od najbližeg mesta Toroni je udaljen 5 km. Hotel Despotiko je idealna preporuka za porodice sa decom.

Sobe: Hotel Despotiko ima ukupno 30 smeštajnih jedinica, odnosno apartmana i čine ga 3 zgrade. U ponudi turistiške agencije Odeon World travel nalaze se baby apartmani, deluks apartmani, superior apartmani, loft family suite, eco friendly suite, grand eco friendly suite i eco friendly villa. Baby apartmani imaju 25m², idealni su za one koji borave porodično. Imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks apartmani imaju 30m², renovirani su 2011 godine. Preporučuju se porodicama sa dvoje dece, imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Superior apartmani imaju 30m², renovirani su 2011 godine. Takođe se preporučuju porodicama sa dvoje dece, imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Loft family suite imaju imaju 40m², renovirani su 2011 godine. Sastoje se iz dva nivoa i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Idealna su preporuka za veće porodice. Svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Despotiko, u svom sastavu pored glavnog restorana, u kome se poslužuju obroci poseduje glavni bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, sokova i poslastica. Pored ovoga hotel Despotiko ima tavernu u kojoj se služe tradicionalna grčka jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan,  TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Despotiko ima veliki bazen sa izdvojenim delom za decu zauzima centralno mesto u bašti bogatoj zelenilom. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze oko bazena su besplatni. Takođe ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su besplatni za goste hotela. Gosti mogu da se zabave igrajući odbojku na plaži, bilijar i stoni tenis, a najmlađima je na raspolaganju igralište.

Ukoliko se rezervacija uradi prema aktuelnim popustima za rane uplate, u slučaju otkaza aranžmana ne postoji mogućnost za povraćaj sredstava. (early booking discount is non-refundable).

Suncobrani i ležaljke na plaži su gratis i uključuje jedno piće po osobi (kafa, sok, voda....).

Krevetac za bebe je na upit.                   

Prilikom prijavljivanja, na dan dolaska, na recepciji hotela gosti su obavezni da ostave važeću kreditnu karticu kao depozit za eventualnu nastalu štetu. U slučaju da gosti ne poseduju kreditnu karticu, potrebno je da ostave depozit u gotovini.

 

Bilijar
Bioskop
Najam bicikla
Stoni tenis
Dečije igralište
TV sala
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Bar
Bar na plaži
Bankomat
Usluge lekara
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Servis za pranje i peglanje
Prodavnica
Parking
Hotel prima kućne ljubimce
Spoljašni bazen
Bar na bazenu
Rent a Car
Restoran
WI FI u krugu hotela
Hotel Map Title
PROGRAM

NAPOMENE:
- Svaka promena potvrđene rezervacije se naplaćuje 15 eur
- Hotel zadržava pravo da propiše drugačije uslove za rezervacije u periodu Uskrsa ili nacionalnih praznika

- Jednokrevetne sobe su na upit (uz prethodnu proveru) i uz doplatu.

 

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE SOPSTVENIM PREVOZOM

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 7 noćenja, manji broj noćenja i jednokrevetne sobe su na upit.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
Drugi do poslednjeg dana: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete.
Poslednji dan
: Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h. Kraj programa.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- usluge inopartnera

- organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa
- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana, u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja. 

 

BORAVIŠNA TAKSA:
Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€. 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br. 4 od 06.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

mail: office@odeontravel.rs,

 

www.odeontravel.rs