LIBERTY HOTELS LYKIA
OPIS

 

Lokacija: Hotelski kompleks LIberty Lykia je renoviran 2013. godine i prostire se na 282500 m2. Nalazi se na samoj plaži u blizini Oludeniza. Udaljen je 4 km od zaliva Plava Laguna i 70 km od aerodroma Dalaman. Od mesta Fetije je udaljen 15 km. Hotel je deo kompleksa Sentido Lykia Resort & Spa sa kojim zauzima ukupnu površinu od 370000 m2.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 609 soba koje mogu biti standardne i porodične kategorije. Standardne sobe su 24 – 29 m2, porodične 43 – 59 m2, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Osim sadržaja koji se nalaze u okviru Liberty Hotels Lykia hotela, gosti stariji od 16 godina mogu da koriste i sadržaje Sentido Lykia Resort hotela koji se nalazi u okviru istog kompleksa. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 4 a la carte restorana u kojima se služe specijaliteti internacionalne kuhinje, dečiji restoran i 8 barova od kojih su 2 snack. Od dodatnog sadržaja hotel poseduje wi fi konekciju u lobby – ju, menjačnicu, servis pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv i frizerski salon.

 

Sport i zabava: Hotel poseduje veliki kompleks spoljašnjih bazena a posebnu atrakciju predstavlja Children Paradise – deo koji zauzima 22 000 m2, namenjen najmlađim i najvažnijim gostima u kojem se nalazi veliki aqua park sa 18 tobogana i 7 bazena. Osim čuvenog aqua parka hotel poseduje 6 klubova namenjenih deci uzrasta od 6 meseci do 18 godina, u sklopu klubova radi stručan tim animatora koji se brine o bogatom programu zabave. Ljubiteljima spa usluga se pristupa sa posebnom pažnjom, u ponudi su razne vrste kozmetičkih tretmana za negu lica i tela, više vrsti masaža i đakuzi. Ljubiteljima sportskih aktivnosti hotel je namenio fitnes centar, aerobik, pikado, badminton, časove plesa, stoni tenis, teren za košarku, odbojku, fudbal, 19 teniskih terena i mini golf.

Beauty Center
Business Center
Healthy Equipment
Mini Bar
PRIVATNA PLAŽA
PEŠČANA PLAŽA
Sport Equipment
Hotel Map Title

 

Dinarski deo aranžmana 1990RSD, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine (plaćanje u agenciji).

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan               Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Dalaman. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.

2 – 10. dan      Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11. dan            Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd – Dalaman - Beograd

- transferi aerodrom - hotel – aerodrom

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- aerodromske takse 37.40€ (Beograd 21.42€, Dalaman 15€, DCV taksa 0.98€), plaćaju se u agenciji uz aranžman.

-doplata za YQ taksu 10€ (taksa za poskupljenje goriva, njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno)

-zdravstveno putno osiguranje

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU JE 120.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJAOD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE: 

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.