SHERATON SOMA BAY RESORT
OPIS

Lokacija: Luksuzni, prostrani kompleks Sheraton Soma Bay Resort se nalazi na sopstvenoj 700 m dugoj peščanoj, raskošno opremljenoj plaži zaliva Soma Bay. Udaljen je 45 km od aerodroma i 51 km od centra Hurgade. Gosti mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

Sobe: Hotel se sastoji od glavne trospratne i 2 jednospratne zgrade u kojima je raspoređeno 310 prostranih soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, terasu ili balkon.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, ima i nekoliko a la carte restorana sa ponudom internacionalne kuhinje, nekoliko barova u okviru hotela, pored bazena i na plaži, internet, prodavnicu, menjačnicu i servis za pranje i peglanje veša.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela su 3 spoljašnja bazena (zimi se greju), 2 teniska terena, teren za squash, stoni tenis, bilijar, pikado, tereni za odbojku na plaži, staza za trčanje i savremeno opremljenu teretanu. U sklopu spa centra su prostorije za masažu, razne tretmane i saune. Na prelepoj peščanoj plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi a u blizini su poznati golf tereni Cascades. Ponudu za najmlađe čine bazen, dečiji klub i igralište.

 All Inclusive Concept

Hotel Map Title

 

INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR CAIRO

NA 6 NOĆENJA/8 DANA, 13 NOĆENJA/15 DANA,  9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA

POLASCI SREDOM I NED       ELJOM U PERIODU 06.11.2019 -12.04.2020:

 

PROGRAM PUTOVANJA 6 i 13 noćenja /8 i 15 dana/

1. dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta, u 05 30 kod šaltera Odeon World Travel. Direktan let AIR CAIRO SM 388 za Hurgadu u 04 30. Predviđenoo sletanje u Hurgadu u 10 00. Transfer do hotela. Noćenje.

2–6./13. dan       Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

7./14. dan            Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12 h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

8./15. dan            Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02 00. Sletanje u Beograd predviđeno u 04 30.

 

PROGRAM PUTOVANJA 9 noćenja /11 dana/

1. dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta, u 05 30 kod šaltera Odeon World Travel. Direktan let AIR CAIRO SM 388 za Hurgadu u 04 30. Predviđenoo sletanje u Hurgadu u 10 00. Transfer do hotela. Noćenje.

2-9. dan                Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

10. dan Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12 h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

11. dan                 Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02 00. Sletanje u Beograd je predviđeno u 04 30.

 

PROGRAM PUTOVANJA 10 noćenja /12 dana/

1. dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta, u 05 30 kod šaltera Odeon World Travel. Direktan let AIR CAIRO SM 388 za Hurgadu u 04 30. Predviđenoo sletanje u Hurgadu u 10 00. Transfer do hotela. Noćenje.

2-10. dan             Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11. dan                 Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12 h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

12. dan                 Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02 00. Sletanje u Beograd je predviđeno u 04 30.

 

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- avionski prevoz direktim  letom AIR CAIRO Beograd – Hurgada – Beograd

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu

- transferi aerodrom - hotel - aerodrom

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

- aerodromske takse odrasli i deca 2-12.god. u iznosu od 69€. Taksa je podložna promenama.

- deca do 2 godine plaćaju samo egipatsku taksu 50€ (nemaju sedište u avionu i u transferu, niti krevet u   hotelu)

- novogodišnja večera 31.12. i božićna 25.12. u hotelima u kojima je obavezna, uključena je u cenu aranžmana

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- egipatska viza 25$ po pasošu, plaća se po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole

- zdravstveno putno osiguranje

- fakultativni izleti

 

VAŽNA NAPOMENA U VEZI SA REDOM LETENJA AVIO KOMPANIJE AIR CAIRO:

Vreme poletenja i sletenja navedeno u Programu putovanja je informativnog karaktera i zvanično je u trenutku objavljivanja programa i cenovnika. Vremena letova su podložna promeni i ne mogu biti predmet žalbe. O eventualnim izmenama ugovorene satnice od strane avio kompanije Air Cairo, putnici ce biti naknadno obavesteni.

 

NAPOMENA:  Putnici mogu samostalno pribaviti egipatske vize ako lično odu u ambasadu Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje. Potrebna dokumentacija za vizu:

-    pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima minimum 2 slobodne stranice

-    dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini)

-    vaučer i potcrdu rezervacije avio karata (dobija se u agenciji na zahtev putnika), iznos od 12$ po pasošu

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU JE 120.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJAOD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima.  Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima  i plaća prema kursu na dan uplate.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA -  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7.TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

 

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000€. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZE I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za Egipat za državljane RS je potrebna. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. PASOŠ MORA BITI VAŽNOSTI MINIMUM 6 MESECI NAKON POVRATKA SA PUTOVANJA (MINIMUM 180 DANA NAKON POVRATKA).

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

- Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, u transferu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta.

- Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni.

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti paketom za ručak. Raspodelu soba vrši isljučivo recepcija hotela. Svi dodatni zahtevi i želje putnika biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija, što se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.

ALL INCLUSIVE - SVE UKLJUČENO - Molimo da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.

POMOĆNI KREVET: U najvećem broju hotela je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na komfor u sobi.

KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

TRANSFERI OD/DO AERODROMA Po dolasku na aerodrom odabrane destinacije, predstavnik agencije Odeon World Travel će vas sačekati i uputiti na transfer (u autobus, mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.

Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo da budete na recepciji hotela 15 minuta pre zakazanog vremena. Vratite ključeve (od sobe, sefa) proverite sva putna dokumenta i platite račune.

PREDSTAVNIK AGENCIJE - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija, mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo).

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Molimo da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između Vas i nadležnih organa.

FAKULTATIVNI IZLETI – organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

OTP br. 5/2013 od 18.02.2013.god

Garancija putovanja broj 300060524 od 01.10.2019. god. 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

www.odeontravel.rs , office@odeontravel.rs