LAST MINUTE Newsletter
Prijavi se e-mailom:
 

AVIO KARTE

PRODAJNA MESTA

01.  TAŠ - Beograd
Beogradska 71
tel: 011/ 32 38 004
tel: 011/ 32 38 044
fax: 011/ 32 38 130

02.  Kneza Miloša 84
tel: 011/ 366 0 222
tel: 011/ 366 0 999
fax: 011/ 366 0 225

03.  Novi Beograd YUBC
Bulevar Mihajla Pupina 10a
tel: 011/ 31 32 361
tel: 011/ 31 32 371

04.  Glavna 21. Zemun
tel: 011/ 31 60 982
tel: 011/ 37 52 505

05.  TC Bazar Vidikovac
Kneza Višeslava 63, lok 1.1
tel: 011/ 35 64 818
tel: 062/ 24 03 89

06.  Crveni Krst - Beograd
Vojvode Šupljikca 39
tel: 011/ 24 54 601

07.  Novi Sad
Železnička 9 (pasaž)
tel: 021/ 66 222 70
tel: 060/ 66 222 72
fax: 021/ 66 222 70

08.  Aranđelovac
Kneza Mihaila bb
tel: 034/ 701 270

WELLNESS katalog (PDF)

Wellness/ spa katalog

KORISNO JE ZNATI

YUTA
IATA agent

Bansko hoteli i apartmani | Smeštaj u Banskom

Hoteli i apartmani

Comfort

Lokacija

Ovaj prijatan hotel renoviran 2008. god, izgrađen u modernom planinskom stilu, nalazi se na samo 50 m udaljenosti od gondole.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, mini bar i balkon. Apartmani imaju jednu spavaću sobu, dnevni boravak i kuhinju.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela je restoran, lobby bar, dečiji mini klub, internet centar, sala za bilijar, kuglanje i stoni tenis. Gostima su na raspolaganju fitnes centar, kao i spa centar koji u svom sastavu ima saunu, sobu za masažu, solarijum i đakuzi. Hotel ima garažu, besplatan parking i skijašnicu.

Royal Towers

Lokacija

Odlično lociran, na samo 100 m od gondole, ovaj elitni kompleks apartmanskog tipa sastoji se iz nekoliko zgrada.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, SAT TV, kuhinjsku nišu, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima 2 restorana sa bugarskim i internacionalnim specijalitetima, lobby bar, noćni klub i internet centar. Gostima je na rapolaganju i spa centar koji u svom sastavu ima sobe za masažu, đakuzi, fitnes centar i bazen. Hotel ima skijašnicu i parking.

Kontakt

www.banskotowers.com

+359 885 692 269

Aparthotel Grand Montana

Lokacija

Hotel je udaljen od centra Banskog 800 m, a od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om udaljen je 600 m.

Sobe

Svaka soba ima kuhinjsku nišu sa mikrotalasnom i frižiderom, kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, DVD i sef.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran, lobby bar, bazen, saunu, sobe za masažu, đakuzi, menjačnicu i sef. U sastavu hotela su skijašnica, parking i garaža.

Aspen Aparthotel

Lokacija

Ovaj prijatan hotel nalazi se oko 200 m od gondole. Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*.

Sobe

Svi studiji i apartmani su opremljeni kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV, internet priključkom, čajnom kuhinjom i balkonom.

Hotelski sadržaj

Pored restorana, u sastavu hotela je i lobby bar a gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo i sobe za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Aspen Resort Golf Ski and Spa

Lokacija

Moderan hotelski kompleks u neposrednoj blizini golf terena, nalazi se 12 km od Banskog do kojeg je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Sobe

Svi studiji i apartmani su opremljeni kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV, internet priključkom, čajnom kuhinjom i balkonom.

Hotelski sadržaj

Pored restorana, u sastavu hotela je i lobby bar, prodavnice, frizerski salon i dečiji mini klub. Gostima su na raspolaganju bazen, fitnes centar, kao i spa centar koji u svom sastavu ima različite vrsta sauna, solarijum, đakuzi, sobe za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.aspenresort.bg

+359 747 97 777

Astera Bansko Hotel and Spa ex-Tamplier

Lokacija

Hotel neobične arhitekture, uređen u stilu vitezova Templara, udaljen od gondole 200 m.

Sobe

Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, mini bar i balkon. Apartmani u svom sastavu imaju čajnu kuhinju sa osnovnim priborom i posudjem.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran, u kojem se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, lobby bar, internet centar, stolove za stoni tenis i dečiji mini klub. Pored fitnes sale, gosti mogu da koriste spa centar – Aqua Relax Park, koji se nalazi pored hotela, a koji u svom sastavu sadrži više bazena i tuševa sa različitim animacijama na vodi kako za odrasle tako i za decu. Opremljen je i saunom, đakuzijem, hladnim tuševima, parnim kupatilom, relax zonama i sobama za masažu. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

Kontakt

www.tamplier.com

+359 749 86 790

Bansko Spa and Holidays

Lokacija

Ovaj hotel nalazi se u mirnom delu Banskog, 1 km od centra mesta i gondole.

Sobe

98 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran u kojem se služe nacionalni i internacionalni specijaliteti, lobby bar, piano bar, tavernu, frizerski salon i dečiji mini klub. U sastavu hotela je spa centar sa bazenom, đakuzijem, saunom, sobom za masažu i solarijumom. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.banskospa.net

+359 749 82 281

Belvedere Holiday Club

Lokacija

Otvoren 2008. god. udaljen je 350 m od gondole i 700 m od centra grada.

Sobe

108 apartmana, svi imaju jednu ili dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran, lobby bar, internet centar, frizerski salon, menjačnicu, sef, stolove za stoni tenis, bilijar, kuglanu i dečiji mini klub. Gosti mogu da koriste otvoren i zatvoren bazen, fitnes centar kao i spa centar sa saunom, đakuzijem, solarijumom i sobama za masažu. Hotel ima garažu i parking.

Casa Karina

Lokacija

Odlično lociran hotel, nalazi se 200 m od gondole, do koje je obezbeđen prevoz mini bus-om. Od centra grada udaljen je 700 m.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), TV, telefon i frižider.

Hotelski sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel ima loby bar, sef na recepciji, a u sastavu hotela je bazen i spa centar sa saunom, sobama za masažu, parnim kupatilom i fitnes centrom. Hotel ima parking i skijašnicu.

Emerald

Lokacija

Ovaj hotel, odlično lociran od gondole je udaljen 100 m.

Sobe

148 soba, od kojih svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, frižider, telefon i balkon. U studiju su osim 2 standardna kreveta i 2 kreveta na sprat i mini kuhinja. Apartman se sastoji od dnevnog boravka, mini kuhinje i spavaće sobe.

Hotelski sadržaj

Pansionski obroci se služe u restoranu hotela, a gosti mogu da koriste lobby bar, internet centar, menjačnicu, prodavnicu, sef na recepciji, dečiji mini klub i stolove za bilijar. U sastavu hotela su bazen, fitnes centar i spa centar koji ima saunu, solarijum, đakuzi i sobe za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Evelina Palace

Lokacija

Ovaj veoma prijatan hotel, nalazi se nedaleko od centra mesta. Od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini bus-om udaljen je oko 1 km.

Sobe

Ukupno 45 soba i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon i mini bar. Porodične sobe su veće kvadrature i imaju dve fotelje na razvlačenje.

Hotelski sadržaj

Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u hotelskom restoranu, a gostima su na raspolaganju bar, internet centar, stolovi za bilijar i stoni tenis, fitnes centar, bazen, sauna i soba za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.evelinapalace.eu

+359 747 86 428

Grand Hotel Bansko Ex Florimont

Lokacija

Ovaj hotel, otvoren 2008 god, nalazi se na samom ulasku u Bansko, od gondole je udaljen 2 km do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar i balkon. Studiji i apartmani u svom sastavu imaju i čajnu kuhinju.

Hotelski sadržaj

Pored restorana, hotel ima lobby bar, diskoteku, salon lepote, menjačnicu, dečiji mini klub i internet centar. Gostima su na raspolaganju bazen, fitnes centar, kao i spa centar koji u svom sastavu ima saunu, solarijum, đakuzi, sobe za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.florimont.bg

+359 749 80 000

Grand Royale

Lokacija

Ovaj hotel nalazi se 300 m od gondole, do koje je obezbeđen prevoz mini bus-om. Od centra grada udaljen je 700 m.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), SAT TV i telefon.

Hotelski sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel ima loby bar, internet centar, dečiji mini klub. U sastavu hotela je bazen i spa centar sa saunom, đakuzijem, solarijumom i fitnes centrom. Hotel ima parking i skijašnicu.

Green Life Ski and Spa

Lokacija

Ovaj moderan hotel nalazi se na samoj granici sa nacionalnim parkom Pirin, na 700 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om. Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), fen, frižider, SAT TV, a apartmani imaju i odvojenu spavaću sobu.

Hotelski sadržaj

Hotel u svom sastavu pored glavnog restorana ima i a la carte restoran, lobby bar, igraonicu, skijašnicu, menjačnicu, sef na recepciji i parking. Spa centar ima bazen, saune, tursko kupatilo i sobe za masažu.

Katarino Spa

Lokacija

Ovaj predivan kompleks udaljen je 12 km od Banskog, do kojeg je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

139 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon i mini bar. Lux sobe su malo veće kvadrature i imaju balkon. Pored hotela su lepo opremljeni bungalovi koji se sastoje od dve spavaće sobe i dnevnog boravka, kuhinje i kupatila.

Hotelski sadržaj

Pored restorana, hotel ima bar, internet centar, kozmetički salon, prodavnicu, sef na recepciji, menjačnicu i noćni klub. Hotel je poznat po spa centru koji pored velikog izbora relaksacionih programa ima zatvoren i otvoren bazen, nekoliko sauna, tursko kupatilo, đakuzi i fitnes centar. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.hotelkatarino.com

+359 747 89 600

Lion Bansko

Lokacija

Hotel se nalazi u najlepšem i najmirnijem delu Banskog. Udaljen je 300 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om i 800 m od centra mesta.

Sobe

190 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak i mini bar. Porodične sobe su veće kvadrature i pored standardnih kreveta imaju i dvosed na razvlačenje.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana, hotel ima i etno restoran kao i noćni bar, menjačnicu, internet centar i frizerski salon. Gosti mogu da koriste bazen, fitnes centar, saunu, parno kupatilo, sobe za masažu i đakuzi. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.hotelslion.bg

+359 749 86 800

Mountain Paradise III

Lokacija

Nalazi se na 1 km od centra Banskog, a do gondole udaljene 500 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, mini bar i balkon. Apartmani, u zavisnosti od tipa, u svom sastavu imaju jednu ili dve spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela je restoran, lobby bar, bazen i spa centar sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom, đakuzijem i sobama za masažu. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

MPM Guinness

Lokacija

Udaljen je 150 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om i 800 m od centra grada.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, internet priključak i balkon.

Hotelski sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel ima nacionalni restoran, bar, prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, sef na recepciji, stolove za stoni tenis i bilijar. U sastavu hotela su bazen i spa centar sa saunom, đakuzijem, solarijumom, sobama za masažu i fitnes centrom. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.mpmhotels.bg

+359 878 909 805

MPM Sport

Lokacija

Ovaj luksuzan hotel sa odličnom uslugom i lokacijom, udaljen je 50 m od gondole i 1,5 km od centra grada.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon, mini bar ili frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel ima nacionalni restoran, bar, internet centar, prodavnicu, frizerski salon, stolove za stoni tenis, bilijar i dečiji mini klub. U sastavu hotela su bazen i spa centar sa saunom, đakuzijem, solarijumom, sobama za masažu i fitnes centrom. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.mpmhotels.bg

+359 749 86 360

Park Gardenia

Lokacija

Hotel je smešten u centru Bankog u neposrednoj blizini starog jezgra grada, pored velikog gradskog parka i jezera. Do gondole udaljene 2 km organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), telefon, SAT TV, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela se nalazi mehana – elegantni restoran u kojem se služe bugarska nacionalna i jela internacionalne kuhinje, lobby bar, menjačnica i sef na recepciji. Gostima su na raspolaganju spa centar sa sobama za masažu i razne tretmane, solarijum, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes sala i bazen. Hotel ima skijašnicu i parking.

Perun

Lokacija

Ovaj hotel sa odličnom lokacijom, nalazi se na svega 300 m od gondole, do koje je obezbeđen prevoz mini bus-om. Od centra grada udaljen je 700 m.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon, mini bar i sef.

Hotelski sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel ima nacionalni restoran, bar i internet centar i dečiji mini klub. U sastavu hotela je bazen i spa centar sa saunom, đakuzijem, solarijumom i fitnes centrom. Hotel ima parking i skijašnicu.

Perun Lodge

Lokacija

Jedan je od najluksuznijih hotela u Banskom, od centra mesta je udaljen 800 m. Do gondole koja je udaljena 550 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, kuhinju, mini bar ili frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

Pored restorana, hotel ima lobby bar, prodavnicu, dečiji mini klub, menjačnicu, bazen, fitnes centar i spa centar u čijem su sastavu sauna, solarijum, đakuzi i sobe za masažu. Hotel ima garažu i skijašnicu.

Kontakt

www.perunlodge.com

+359 749 86 200

Pirin

Lokacija

Nalazi se u starom centru grada, na početku pešačke zone. Do gondole udaljene 2 km organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj

Pored glavnog restorana, hotel ima lobby bar, prodavnicu, sef na recepciji, stolove za stoni tenis i bilijar. U sastavu hotela je bazen i spa centar sa saunom, sobama za masažu i fitnes centrom. Hotel ima parking i skijašnicu.

St George Ski and Spa

Lokacija

Ovaj veoma prijatan hotel, nalazi se na 2 km od centra mesta, a od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini bus-om je udaljen oko 800 m.

Sobe

Svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran, lobby bar, frizerski salon i dečiji mini klub. Gosti mogu da koriste bazen, fitnes centar, solarijum kao i spa centar sa saunom, đakuzijem, sobama za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

St Ivan Rilski

Lokacija

Ovaj izuzetno prijatan i dobro opremljen hotel udaljen je od centra 800 m. Do gondole udaljene 1 km organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Sve sobe su komforne i moderno opremljene. Svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, mini bar ili frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima 2 restorana, lobby bar, vinariju, prodavnicu, dečiji mini klub, menjačnicu, sef na recepciji, internet centar, stolove za bilijar i stoni tenis. Gosti mogu da koristite bazen, fitnes centar, kao i usluge spa centra koji obuhvata nekoliko sauna, parno kupatilo, solarijum i sobe za masažu. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

Strazhite

Lokacija

Hotel je udaljen od gondole 350 m.

Sobe

Sve sobe su prostrane i udobne. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su restoran, lobby bar, dečiji mini klub, internet centar, sala za bilijar, kuglanje i stoni tenis. Gostima su na raspolaganju bazen, fitnes centar kao i spa centar koji u svom sastavu ima saunu, sobu za masažu i đakuzi. Hotel ima parking i skijašnicu.

Kontakt

www.bulgariaski.com

+359 885 370 298

Sunrise Park and Spa

Lokacija

Hotel predstavlja kombinaciju tradicionalne arhitekture i modernog unutrašnjeg dizajna i komfora i udaljen je 350 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), fen, frižider, SAT TV i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran, lobby bar, sef na recepciji, servis za pranje veša, a gostima je na raspolaganju i spa centar koji u svom sastavu ima bazen, saunu, sobe za masažu, đakuzi, solarijum i fitnes centar. Hotel ima skijašnicu, parking i garažu.

Tanne

Lokacija

Hotel je izgrađen u tradicionalnom bugarskom stilu. Do gondole udaljene 300 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om, a hotel je od centra Banskog udaljen 800 m.

Sobe

Sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran nacionalne i evropske kuhinje, lobby bar i piano bar. Gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu, parno kupatilo i igraonica za decu.

Kontakt

www.hotel-tanne.com

+359 749 88 100

Vihren Palace and Residence

Lokacija

Luksuzan hotel koji se sastoji od dve zgrade povezane toplim hodnikom. Udaljen je 80 m od gondole i 800 m od centra Banskog.

Sobe

65 studija, 65 apartmana sa jednom spavaćom sobom i 9 apartmana sa dve spavaće sobe. Svi su opremljeni kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV, telefonom, mini barom i čajnom kuhinjom. Apartmani se sastoje od dnevnog boravka i jedne ili dve spavaće sobe.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran u kojem se služe nacionalni i internacionalni specijaliteti, lobby bar, kafeteriju, tavernu i dečiji mini klub. U sastavu hotela je i spa centar sa bazenom, đakuzijem, saunom, turskim kupatilom, sobom za masažu i solarijumom. Hotel ima garažu, parking i skijašnicu.

Kontakt

www.vihrenpalace.com

+359 884 20 2090

Aparthotel Lucky Bansko

Lokacija

Ovaj luksuzan i moderan hotel nalazi se na ulazu u Bansko, od gondole je udaljen oko 2 km do koje je organizovan prevoz mini busom.

Sobe

128 luksuzno opremljenih studija i apartmana, svi imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, sef, mini bar ili frižider i kompletno opremljenu mini kuhinju.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran, lobby bar, piano bar, internet centar, menjačnicu, stolove za bilijar i dečiji mini klub. U sastavu hotela je fitnes centar i spa centar sa bazenom, saunama, turskim kupatilom, sobama za masažu i solarijumom. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

Kontakt

www.luckybansko.com

+359 280 66 178

Kempinski Grand Arena

Lokacija

Hotel koji pripada poznatom lancu, prepoznatljiv po luksuzu, kvalitetu usluge i posebnom odnosu prema svojim gostima nalazi se na 50 m od glavne gondole.

Sobe

Luksuzno opremljene sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel u svom sastavu ima 4 restorana, 4 bara, podrum vina, diskoteku, dečiji mini klub, internet centar, menjačnicu, prodavnice i frizerski salon. Gostima su na raspolaganju bazen, fitnes centar kao i spa centar koji u svom sastavu ima saunu, solarijum, đakuzi i sobe za masažu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Pirin Golf Hotel and Spa

Lokacija

Luksuzni hotelski kompleks koji je smešten uz golf terene, nalazi se 12 km od Banskog do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Sobe

Sve sobe su opremljene kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV, internet priključkom, sefom, mini barom i balkonom.

Hotelski sadržaj

Hotel ima 3 restorana u kojema se služe raznovrsna jela nacionalne i internacionalne kuhinje, lobby bar, frizerski i kozmetički salon, menjačnicu, prodavnice, dečiji mini klub. U sastavu hotela je spa centar koji se prostire na 5000 m2 koji uključuje 3 spa zone sa 1 spoljašnjim i 3 zatvorena bazena raspoloživa tokom čitave godine. Tu su još i hidromasažna kada, sauna, parno kupatilo, sobe za masažu, fitnes centar kao i teren za skvoš. Hotel ima parking i skijašnicu.

Premier Luxury Mountain Resort

Lokacija

Luksuzni hotel moderno opremljen, otvoren 2009 god. Udaljen od gondole 700m do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Sobe

125 soba. Sve sobe su opremljene kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV, telefonom, internet priključkom, mini barom. Sef se doplaćuje. Suit-ovi se sastoje od dnevnog boravka i jedne ili dve spavaće sobe.

Hotelski sadržaj

Hotel ima 2 restorana u kojima se služe nacionalni i internacionalni specijaliteti i bar. U sastavu hotela je i „spa centar“ sa bazenom, đakuzijem, saunom, turskim kupatilom, sobama za masažu i jogu, solarijumom. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

Regnum Aparthotel and Spa

Lokacija

Hotel je udaljen od centra Banskog 900 m, a do gondole udaljene 400 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kuhinjsku nišu, kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, SAT TV i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima restoran sa tradicionalnom bugarskom i evropskom kuhinjom, lobby bar, dečiji mini klub, internet centar, menjačnicu, sef na recepciji i noćni klub. Spa centar u svom sastavu ima bazen, saunu, đakuzi, fitnes centar i sobe za masažu. U sastavu hotela su skijašnica, parking i garaža.

Kontakt

www.regnum.bg

+359 749 83 024

DALEKE DESTINACIJE

ZIMA 2014/ 2015

Bugarska

Slovenija

Austrija

Italija

Francuska

Slovačka

Bosna i Hercegovina

Srbija

Egipat

Tunis

Zimski katalog 2014 (PDF)

Zimski katalog

Egipat i Tunis katalog (PDF)

Egipat-Tunis katalog

LETO 2014 | Letovanje

Turska

Grčka

Španija

Italija

Kipar

Malta

Egipat

Tunis

Bugarska

Slovenija

Hrvatska

Crna Gora

Srbija

Organizovan prevoz

Letnji katalog 2014 (PDF)

Letnji katalog

Halkidiki katalog 2014 (PDF)

Letnji katalog

Smeštaj u Beogradu

Odeon prijatelji

Costa de Almeria Cewe fotoknjige
Najbolja mama na svetu
Dunav osiguranje
© 2014 Odeon World Travel - Turistička agencija