Zimovanje | ODEON WORLD TRAVEL

BANSKO  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aparthotel Grand Montana 4*
Bansko
Hotel je udaljen od centra Banskog 800 m, a od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om udaljen je 600 m. (više)
Aparthotel Lucky Bansko 5*
Bansko
Ovaj luksuzan i moderan hotel nalazi se na ulazu u Bansko, od gondole je udaljen oko 2 km do koje je organizovan prevoz mini busom. (više)
Aspen Aparthotel 4*
Bansko
Ovaj prijatan hotel nalazi se oko 200 m od gondole, a od centra je udaljen 800m. Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*. (više)
Astera Bansko Hotel & Spa 4*
Bansko
Hotel neobične arhitekture, uređen u stilu vitezova Templara, udaljen od gondole 200 m. (više)
Bansko 4*
Bansko
Hotel se nalazi u mirnom delu mesta Bansko, udaljen 300 m od centra grada i 1,5 km od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Bansko Spa & Holidays 4*
Bansko
Ovaj hotel nalazi se u mirnom delu Banskog, 1 km od centra mesta i gondole. (više)
Belvedere Holiday Club 4*
Bansko
Otvoren 2008. god. udaljen je 350 m od gondole i 700 m od centra grada. (više)
Casa Karina 3*
Bansko
Odlično lociran hotel, udaljen od gondole 150 m, a od centra grada 1 km. (više)
Comfort 3*
Bansko
Ovaj prijatan hotel renoviran 2008. god, izgrađen u modernom planinskom stilu, nalazi se na samo 50 m udaljenosti od gondole. (više)
Dumanov Hotel & Tavern 3*
Bansko
Ovaj hotel izgrađen u tradicionalnom duhu, nalazi se na 200 m od glavne gondole i 1 km od centra grada. (više)
Emerald 4*
Bansko
Ovaj hotel, odlično lociran od gondole je udaljen 100 m. (više)
Evelina Palace 4*
Bansko
Ovaj veoma prijatan hotel, nalazi se nedaleko od centra mesta. Od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini bus-om udaljen je oko 1 km. (više)
Evergreen aparthotel & Spa 3*
Bansko
Ovaj prijatan hotel se nalazi na 350 m od gondole i 1,5 km od centra grada. Od hotela Grand Arena Kempinski je udaljen 200 m. (više)
Glazne 4*
Bansko
Hotel se nalazi u južnom delu Banskog, na zapadnoj obali reke po kojoj je dobio ime. Nalazi se 650 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom i 500 m od centra Banskog. (više)
Grand Royale 4*
Bansko
Ovaj hotel nalazi se 300 m od gondole, do koje je obezbeđen prevoz mini bus-om. Od centra grada udaljen je 700 m. (više)
Grand Royale Hotel & Spa 4*
Bansko
Novootvoreni aparthotel sastoji se iz dve zgrade. Od gondole je udaljen 500 m do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom, a od centra grada 900 m. (više)
Green Life Ski & Spa 4*
Bansko
Ovaj moderan hotel nalazi se na samoj granici sa nacionalnim parkom Pirin, na 700 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om. Po lokalnom nacionalnom propisu zvanična kategorizacija je 2*. (više)
KapHouse 3*
Bansko
Odlično lociran hotel, udaljen od gondole 250 m i 1,5 km od centra grada. (više)
Katarino Spa 4*
Bansko
Ovaj predivan kompleks udaljen je 12 km od Banskog, do kojeg je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
Kempinski Grand Arena 5*
Bansko
Hotel koji pripada poznatom lancu, prepoznatljiv po luksuzu, kvalitetu usluge i posebnom odnosu prema svojim gostima nalazi se na 50 m od glavne gondole. (više)
Lion Bansko 4*
Bansko
Hotel se nalazi u najlepšem i najmirnijem delu Banskog. Udaljen je 300 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om i 800 m od centra mesta. (više)
Maria Antoaneta Residence 3*
Bansko
Ovaj aparthotel od prve stanice gondole je udaljen 300 m, a od centa Banskog 600 m. (više)
Mountain Dream 3*
Bansko
Hotel je smešten u mirnom delu ski centra Bansko, udaljen 500 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom i 1 km od centra grada. (više)
Mountain Paradise by the Walnut Tree 4*
Bansko
Nalazi se na 1 km od centra Banskog, a do gondole udaljene 500 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
MPM Guinness 4*
Bansko
Udaljen je 150 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om i 800 m od centra grada. (više)
MPM Perun Lodge 4*
Bansko
Jedan je od najluksuznijih hotela u Banskom, od centra mesta je udaljen 800 m. Do gondole koja je udaljena 550 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
MPM Sport 4*
Bansko
Ovaj luksuzan hotel sa odličnom uslugom i lokacijom, udaljen je 50 m od gondole i 1,5 km od centra grada. (više)
Orphey 4*
Bansko
Hotel se nalazi u centru Banskog, 2 km od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Park Gardenia 4*
Bansko
Hotel je smešten u centru Bankog u neposrednoj blizini starog jezgra grada, pored velikog gradskog parka i jezera. Do gondole udaljene 2 km organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
Perun & Platinium Casino Bansko 4*
Bansko
Ovaj hotel renoviran 2013 god., nalazi se na 500 m od gondole, do koje je obezbeđen prevoz mini busom. Od centra grada udaljen je 900 m. (više)
Pirin 4*
Bansko
Nalazi se u starom centru grada, na početku pešačke zone. Do gondole udaljene 2 km organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
Premier Luxury Mountain Resort 5*
Bansko
Luksuzni hotel moderno opremljen, otvoren 2009 god. Udaljen od gondole 700m do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Regnum Aparthotel & Spa 5*
Bansko
Hotel je udaljen od centra Banskog 900 m, a do gondole udaljene 400 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
Royal Towers 3*
Bansko
Odlično lociran, na samo 100 m od gondole, ovaj elitni kompleks apartmanskog tipa sastoji se iz nekoliko zgrada. (više)
St George Palace 4*
Bansko
Ovaj moderno opremljen aparthotel lociran je u najvišem delu Banskog, od gondole je udaljen 1 km do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom, a od centra grada 2 km. (više)
St George Ski & Spa 4*
Bansko
Ovaj veoma prijatan hotel, nalazi se na 2 km od centra mesta, a od gondole do koje je obezbeđen prevoz hotelskim mini bus-om je udaljen oko 800 m. (više)
St Ivan Rilski 4*
Bansko
Ovaj izuzetno prijatan i dobro opremljen hotel udaljen je od centra 800 m. Do gondole udaljene 1 km organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
Strazhite 4*
Bansko
Hotel je udaljen od gondole 350 m. (više)
Sunrise Park & Spa 4*
Bansko
Hotel predstavlja kombinaciju tradicionalne arhitekture i modernog unutrašnjeg dizajna i komfora i udaljen je 350 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini bus-om. (više)
Tanne 4*
Bansko
Hotel je izgrađen u tradicionalnom bugarskom stilu. Do gondole udaljene 300 m organizovan je prevoz hotelskim mini bus-om, a hotel je od centra Banskog udaljen 800 m. (više)
Trinity 4*
Bansko
Hotel se nalazi 500 m od centra, 1.5 km od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. (više)
Vihren Palace & Residence 4*
Bansko
Luksuzan hotel koji se sastoji od dve zgrade povezane toplim hodnikom. Udaljen je 80 m od gondole i 800 m od centra Banskog. (više)

Bansko je ski centar koji se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj na planini Pirin

Planina je pod zaštitom Svetskog prirodnog nasleđa. Od Sofije je udealjen 170 km, a od Beograda 570 km. Sam grad, okružen planinama Pirin i Rila, poznat je po svojim kulturnim znamenitostima.

Ski sezona traje od decembra do aprila, a skijališta su na visinama od 960 - 2.600 m n/v. Od samog turistickog centra vozi gondola koja dužinom od 6 km vodi do ski terena na planini Pirin.

Kao relativno mlad ski centar sa odličnim vremenskim uslovima, aktivnim dnevnim i noćnim životom, ima staze kako za početnike tako i za vrhunske skijaše.

Beograd – Niš – Pirot – Sofija – Blagoevgrad – Bansko

(545 km)
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.6704 RSD
Odeon World Travel
© 2016 Odeon World Travel