LAST MINUTE Newsletter
Prijavi se e-mailom:
 

AVIO KARTE

PRODAJNA MESTA

01.  TAŠ - Beograd
Beogradska 71
tel: 011/ 32 38 004
tel: 011/ 32 38 044
fax: 011/ 32 38 130

02.  Kneza Miloša 84
tel: 011/ 366 0 222
tel: 011/ 366 0 999
fax: 011/ 366 0 225

03.  Novi Beograd YUBC
Bulevar Mihajla Pupina 10a
tel: 011/ 31 32 361
tel: 011/ 31 32 371

04.  Glavna 21. Zemun
tel: 011/ 31 60 982
tel: 011/ 37 52 505

05.  TC Bazar Vidikovac
Kneza Višeslava 63, lok 1.1
tel: 011/ 35 64 818
tel: 062/ 24 03 89

06.  Crveni Krst - Beograd
Vojvode Šupljikca 39
tel: 011/ 24 54 601

07.  Novi Sad
Železnička 9 (pasaž)
tel: 021/ 66 222 70
tel: 060/ 66 222 72
fax: 021/ 66 222 70

08.  Aranđelovac
Kneza Mihaila bb
tel: 034/ 701 270

WELLNESS katalog (PDF)

Wellness/ spa katalog

KORISNO JE ZNATI

YUTA
IATA agent

Marmaris hoteli i apartmani

Hoteli i apartmani

Amos  | Egejska obala

Lokacija

Hotel je udaljen 3 km od centra Marmarisa, a od plaže ga deli šetalište. Aerodrom u Bodrumu se nalazi na 140 km a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti.

Sobe

51 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV i mini bar. Većina soba ima balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj

U svom sastavu ima restoran, snack bar i kafe bar.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 bazena od kojih je 1 dečiji, a na plaži nedaleko od hotela postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

Cenovnik

Program u pripremi.

Blue Rainbow  | Egejska obala

Lokacija

Hotel je udaljen 50 m od plaže u zalivu Ičmeler, od centra Marmarisa 10 km. Aerodrom u Bodrumu se nalazi na 155 km a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti.

Sobe

72 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su 2 restorana i 2 bara u kojima se poslužuju obroci, užine i različite vrste napitaka. Od ostalih sadržaja hotel ima TV salu.

Sport i zabava

Gostima mogu da koriste bazen, a u neposrednoj blizini hotela postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi.

Cenovnik

Program u pripremi.

Cihanturk  | Egejska obala

Lokacija

Smešten u neposrednoj blizini centra grada, od plaže je udaljen 50 m. Aerodrom u Bodrumu udaljen je 150 km a aerodrome Dalaman 90 km.

Sobe

65 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran, bar pored bazena, TV sala, menjačnica i internet centar.

Sport i zabava

U sastavu hotela je bazen sa izdvojenim delom za decu, a gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis ili bilijar.

Cenovnik

Program u pripremi.

Flamingo Marmaris  | Egejska obala

Lokacija

Smešten na samoj plaži, udaljen je 3 km od centra grada, marine i bazara, od aerodroma u Bodrumu 140 km a od aerodroma Dalaman 90 km.

Sobe

95 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su dva restorana u kojima se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, 3 bara, TV sala i internet centar.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 bazena od kojih je 1 namenjen najmlađim gostima, igralište za decu, a gosti mogu da se zabave igrajući bilijar i stoni tenis.

Cenovnik

Program u pripremi.

Karen  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na 150 m udaljenosti od gradske plaže, centra Marmarisa se nalazi na 3 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km a aerodrome Bodrum na oko 120 km.

Sobe

U svojoj ponudi ima 60 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV i telefon.

Hotelski sadržaj

Hotel je gradskog tipa i gostima nudi restoran i dva bara od kojih je jedan u lobiju hotela i drugi pored bazena. Od dodatnih sadržaja hotel ima TV salu, bazen, mogućnost najma sefa, usluge lekara na poziv, menjačnicu, parking i uslugu pranja veša.

Cenovnik

Program u pripremi.

Malibu Beach  | Egejska obala

Lokacija

Hotel je na samoj plaži, 2 km od centra mesta mesta, 145 km od aerodroma u Bodrumu i 90 km od aerodroma Dalman.

Sobe

63 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, internet priključak, klima uređaj, mini bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela je restoran, bar u kojem se poslužuju različite vrste napitaka i manji spa centar sa saunom, turskim kupatilom i raznim masažama.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 bazena od kojih je jedan namenjen najmlađim gostima.

Cenovnik

Program u pripremi.

Maris Beach  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na plaži, od centra grada je udaljen 2, 5 km. Aerodrom Bodrum se nalazi na 145 km a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

Pansionski obroci se služe u glavnom restoranu a postoji i mogućnost a la carte usluga. U hotelskom baru se služe razne vrste napitaka a gosti mogu da se zabave i igrajući bilijar.

Sport i zabava

U ponudi je spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu.

Cenovnik

Program u pripremi.

Anemon  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na 100 m od plaže, centar Marmarisa se nalazi na oko 1 km od hotela. Aerodrom Bodrum je na 140 km udaljenosti a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe

90 soba uključujući i luksuzne apartmane, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Poseban servis u ovom hotelu predstavlja takozvani pillow menu, mogućnost odabira vrste jastuka.

Hotelski sadržaj

U sastavu je glavni restoran u kojem se služe pansionski obroci ali u isto vreme je moguć i a la carte servis. Osvežavajući napici i kokteli se služe u hotelskom baru. Od ostalih sadržaja ima wi fi internet konekciju na recepciji hotela, TV salu i usluga pranja veša.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen i pojedini spa sadržaji poput saune i masaže. Ljubiteljima sporta namenjen je fitnes centar, bilijar i stoni tenis.

Cenovnik

Program u pripremi.

Caprice Beach  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi  u neposrednoj blizini plaže,  od  centra Marmarisa je udaljen 3 km, od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km .

Sobe

203 sobe , svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su glavni restoran , a la carte restoran, dva bara, internet kafe, servis za pranje veša, salon lepote , menjačnica i prodavnica suvenira.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju bazen za odrasle i odvojen bazen za decu sa toboganima, fitnes centar, bilijar, aerobik, akvabik, sauna, masaža, a na plaži su zastupljeni pojedini sportovi na vodi .

Cenovnik

Program u pripremi.

Cettia Beach Resort  | Egejska obala

Lokacija

Nalazi se na plaži, od Ičmelera je udaljen 3 km a od Marmarisa 5 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 150 km a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe

U svom sastavu ima 103 sobe standardne kategorije (25m2), svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel poseduje glavni restoran i 2 bara od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel ima TV salu, internet centar, uslugu pranja veša, prodavnicu i frizerski salon.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa izvojenim delom za decu. U ponudi su i pojedini spa sadržaji poput masaže, turskog kupatila i saune a ljubitelji aktivnog odmora mogu da uživaju igrajući bilijar, pikado ili u sportovima na vodi, aerobiku i fitnes centru.

Cenovnik

Program u pripremi.

Fantasia  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na samom ulazu u zaliv Ičmeler, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Od centra Marmarisa udaljen je 10 km, aerodrom Bodrum se nalazi na 150 km a aerodrom Dalaman na 100 km udaljenosti.

Sobe

84 sobe, sve sobe su renovirane i imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj

Pansionski obroci domaće i internacionalne kuhinje se služe u glavnom restoranu a razne vrste napitaka i lagane užine gosti mogu konzumirati u 2 hotelska bara. Od dodatnih sadržaja hotel ima butik, usluge lekara na poziv, usluga pranja i peglanja veša, shopping zonu, biblioteku i wi fi internet konekciju na recepciji hotela.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen. U ponudi su i pojedini spa sadržaji poput turskog kupatila, kozmetičkog salona, masaže i saune. Ljubiteljima aktivnog odmora namenjen je fitnes centar.

Cenovnik

Program u pripremi.

Julian Club  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi u mirnom delu grada, udaljen je 2 km od marine i plaže i 1,5 km od centra grada. Aerodrom Dalaman udaljen je 95 km od Marmarisa.

Sobe

Sobe su moderne i renovirane, svaka ima: kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela je glavni restoran sa širokom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje sa posebnom ponudom za vegeterijance i  1 a la carte restoran. Pića i lagani obroci služe se u snack baru, baru pored bazena ili lobby baru. Od ostalih sadržaja ima: internet centar, servis za pranje i peglanje veša, prodavnicu, suvenirnicu, zlataru i salon lepote.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 spoljašnja bazena, 2 tobogana i 1 dečiji bazen. Odrasli se mogu opustiti u spa centru, dok o deci brine profesionalni tim animatora u dečijem parku, na mini golf terenu ili u mini disko klubu. U večernjim časovima organizuje se muzički program na pozornici u bašti hotela, dok se tokom dana gosti mogu zabaviti igrajući pikado ili u nekom od posebnih sportskih aktivnosti u bazenu.

Cenovnik

Program u pripremi.

Julian Forest Suites  | Egejska obala

Lokacija

Porodični hotel okružen predivnim pejzažima planinskog dela Ičmelera, nedaleko od mnogih drugih impresivnih turističkih destinacija u Marmarisu. Hotel je udaljen 3km od centra Ičmelera sa kojim je idealno povezan graskim prevozom.

Sobe

Hotel sadrži ukupno 74 smeštajne jedinice. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SATTV, ketler, klima uređaj, telefon, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

U sklopu hotela nalaze se pansionski restoran, a la carte restoran, lobby bar, menjačnica, servis za uslužno pranje i peglanje veša i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava

Gostima hotela su na raspolaganju spoljašnji bazen za odrasle sa odvojenim delom za decu sa toboganom, terasa za sunčanje, wellness usluge, sauna, tursko kupatilo, više vrsta masaža, igraonica za najmlađe uz nadzor animatora kao i parking.

Cenovnik

Program u pripremi.

Kalemci  | Egejska obala

Lokacija

Ovaj hotel je renoviran je 2013. godine, nalazi se u 150 m od plaže i oko 1, 5km od Marmarisa. Aerodrom Bodrum udaljen je oko 130 km a aerodrom Dalaman 95 km.

Sobe

Hotel raspolaže sa 125 soba standardne kategorije (oko 21m2), svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci hotel nudi i 2 bara od kojih se jedan nalazi kraj bazena. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su TV sala, menjačnica i servis za pranje veša.

Sport i zabava

Gostima su raspolaganju 2 bazena od kojih je jedan namenjen najmlađim gostima. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da se zabave igrajući bilijar, stoni tenis ili da uživaju u pojedinim spa uslugama poput saune i masaže.

Cenovnik

Program u pripremi.

Mehtap Beach  | Egejska obala

Lokacija

Moderan hotel nalazi se u popularnom letovalištu Marmaris na sunčanoj obali Turske, udaljen 90 km od aerodroma  Dalaman. Smešten na samoj plaži od koje je deli šetalište i svega 800m od centra grada.

Sobe

Hotel sadrži ukupno 73 smeštajne jedinice sve nedavno renovirane. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SAT TV, ketler, klima uređaj, telefon, sef, mini bar i balkon.  Sobe su tako pozicionirane da sve imaju direktan ili bočni pogled na more.

Hotelski sadržaj

U sklopu hotela nalazi se pansionski restoran, a la carte restoran, lobby bar, menjačnica, servis za uslužno pranje i peglanje veša, rent-a-car servis i lekar na zahtev.

Sport i zabava

Gostima hotela je na raspolaganju mali spoljašnji bazen, sportovi na vodi, deo privatne plaže sa ležaljkama i suncobranima, bilijar a u neposrednoj blizini hotela nalaze se brojne prodavnice, kafići i restorani.

Cenovnik

Program u pripremi.

Mirage World  | Egejska obala

Lokacija

Ovaj porodični hotel se nalazi na 80 m udaljenosti od plaže koja se plaća i 7 km od centra Marmarisa. Aerodrom Bodrum udaljen je 145 km a aerodrom Dalaman 90 km. Zauzima površinu od 7 800 m2 i sastoji se od 4 zgrade.

Sobe

U svom sastavu ima ukupno 197 soba koje mogu biti standardnog i porodičnog tipa. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Porodične sobe kojih ukupno ima 12 su veće kvadrature, sastoje se iz dnevnog boravka koji ima 2 sofe za spavanje i spavaće sobe. Iste su opremljenosti kao i standardne sobe osim što imaju 2 klima uređaja i 2 balkona.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana hotel ima i 4 bara u kojima se služe lagani obroci, užine i osvežavajući napici. Od ostalih sadržaja ima frizerski salon, zlataru, TV salu, igraonicu, internet centar, wi fi internet konekciju na recepciji, mini biblioteku, usluge fotografa, uslugu pranja i peglanja veša. Postoji i mogućnost usluge čuvanja dece na upit.

Sport i zabava

Hotel poseduje 2 spoljašnaj bazena za odrasle i 2 bazena sa 2 vodena tobogana namenjena najmlađim gostima. Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu i pojedine vrste masaže. Hotel poseduje igraonicu za decu uzrasta 4-12 godina. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u fitnes centru a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

Cenovnik

Program u pripremi.

Noa Nergis Beach  | Egejska obala

Lokacija

Hotel od plaže deli šetalište, centar Marmarisa je udaljen oko 8 km, aerodrom Dalaman 90 km a aerodrom Bodrum 120 km.

Sobe

U svom sastavu ima ukupno 246 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj, sef i balkon.

Hotelski sadržaj

U ponudi je restoran u kojem se služe pansionski obroci a postoji i mogućnost a la carte usluga uz doplatu. Osim restorana u ponudi je hotelski bar u kojem se služe osvežavajući napici. Od dodatnih sadržaja hotel ima TV salu, mini market, internet kafe i uslugu čuvanja dece na zahtev gostiju uz doplatu.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 bazena od kojih je jedan dečiji. Od dodatnih sadržaja poseduje tursko kuatilo, fitnes centar i animaciju u toku dana.

Cenovnik

Program u pripremi.

Noa Nergis Select  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na 50 m od gradske plaže, oko 4 km od centra Marmarisa, 90 km od aerodroma Dalaman i 120 km od aerodroma Bodrum.

Sobe

65 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV, telefon, mini frižider, klima uređaj, sef i balkon.

Hotelski sadržaj

Gostima je na raspolaganju glavni restoran u kojem postoji mogućnost a la carte usluga uz doplatu. Osim restorana u ponudi je hotelski bar u kojem se služe osvežavajući napici.

Sport i zabava

Hotel poseduje bazen sa izdvojenim delom za decu.

Cenovnik

Program u pripremi.

Pasa Beach  | Egejska obala

Lokacija

Hotel od plaže deli šetalište a od centra Marmarisa je udaljen 3 km. Aerodrom Bodrum se nalazi na 145 km udaljenosti a aerodrom Dalaman na 90 km. Renoviran je 2013. godine.

Sobe

427 soba podeljenih u 2 bloka. Postoje standardne (24 m2) i large sobe (30 m2). Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su 2 restorana, od kojih se jedan nalazi na terasi i ima panoramski pogled na more. Osvežavajući napici i lagani obroci se služe u 2 bara, a gostima su na raspolaganju frizerski salon, TV sala, wi fi internet konekcija (samo u B bloku hotela na recepciji), usluge lekara na poziv, internet centar, usluga pranja veša, prodavnica i usluga čuvanja dece na zahtev.

Sport i zabava

U svom sastavu ima 1 unutrašnji i 2 spoljašnja bazena sa izdvojenim delom za decu koji poseduje vodeni tobogan. U ponudi su i pojedine spa usluge poput turskog kupatila, saune i masaže. Ljubitelji sporta mogu da se zabavljaju igrajući stoni tenis, bilijar ili košarku a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. U toku dana i večeri organizovana je animacija a jednom nedeljno organizuje se tradicionalno tursko veče.

Cenovnik

Program u pripremi.

Sesin  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi 50 m od gradske plaže i 1,5km od centra Marmarisa. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km a Bodrum na 120 km udaljenosti.

Sobe

101 soba, većina je renovirana, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana u ponudi su 2 bara od kojih je jedan pored bazena. Glavni restoran ima mogućnost pružanja a la carte servisa uz doplatu.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju bazen sa delom za decu. Od sportskih aktivnosti u ponudi su stoni tenis, fitnes i bilijar. Od spa usluga dostupna je masaža.

Cenovnik

Program u pripremi.

Supreme  | Egejska obala

Lokacija

Hotel je udaljen 2km od centra grada, a od plaže 450m, 90 km od aerodroma Dalaman i 120 km od aerodroma Bodrum. Renoviran 2012. godine.

Sobe

60 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci gostima su na raspolaganju a la carte restoran i 3 bara od kojih jedan snack. Od dodatnih sadržaja poseduje menjačnicu, internet centar i TV salu.

Sport i zabava

U sastavu hotela je bazen sa delom za decu i đakuzijem. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su pikado i stoni fudbal, a na plaži su dostupni mnogobrojni sportovi na vodi.

Cenovnik

Program u pripremi.

Tropikal Marmaris  | Egejska obala

Lokacija

Hotel je od plaže odvojen šetalištem, zauzima 4 400 m2, od centra Marmarisa udaljen je 3 km. Aerodrom Bodrum je udaljen 140 km a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe

U svom sastavu ima 135 soba od čega je 116 standardnog tipa i 11 promo kategorije. Svaka standardna soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Promo sobe su iste opremljenosti ali nemaju balkone.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su restoran, 3 bara, TV sala, internet centar i usluga pranja veša.

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju bazen sa delom za decu, tursko kupatilo, sauna, masaža i fitnes centar. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, a na plaži su zastupljeni pojedini sportovi na vodi.

Cenovnik

Program u pripremi.

Us Royal (Ex Alinda)  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na 60m udaljenosti od plaže, u zalivu Ičemeler. Od centra Maramarisa je udaljen 8 km sa kojim je dobro povezan lokalnim dolmušima, aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km udaljenosti.

Sobe

Hotel u svom sastavu ima ukupno 92 sobe renovirane 2013.godine. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, mini bar, SAT TV, telefon I balkon.

Hotelski sadržaj

Gostima je na raspolaganju glavni restoran u kojem se služe tri pansionska obroka i 2 bara od kojih je jedan pored bazena. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje bazen.

Cenovnik

Program u pripremi.

Aqua  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na privatnoj plaži nagrađenoj plavom zastavicom, u zalivu Ičmeler, 10 km je udaljen od centra Marmarisa i u neposrednoj blizini centra Ičmelera. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 150 km a aerodrom Dalaman 110 km. Ovo je jedan od najelegantnijih hotela na Egejskoj obali Turske kao i dobitnik mnogobrojnih nagrada za uslugu u kvalitet.

Sobe

U svom sastavu ima 240 renoviranih soba uključujući i 22 luksuzna apartmana. Standardne sobe kojih ukupno ima 216 su modernog dizajna i prijatnog enterijera, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu i balkon.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel ima 3 a la carte restorana specijalizovana za italijanska, turska i riblja jela. Osim brojnih restorana u ponudi su poslastičarnica u kojoj se služe čuvene turske poslastice kao i 3 bara od kojih jedan služi lagane obroke i užine. Od dodatnih sadržaja hotel ima zlataru, usluge fotografa, menjačnicu, wi fi internet konekciju na recepciji hotela, uslugu pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv i frizerski salon.

Sport i zabava

Gostima su na raposlaganju unutrašnji i spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U sastavu Spa centra su tursko kupatilo, finska sauna, relax zona, masaža i razni kozmetički tretmani. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da uživaju u fitnes centru, stoni tenisu, košarci, aerobiku, bilijaru a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. U toku dana i večeri je organizovana animacija za goste hotela. Svakog petka se organizuju tradicionalne turske večeri uz karakterističan ples i muziku. Najmlađim gostima namenjena je mini diskoteka i mini klub sa profesionalnim timom animatora.

Cenovnik

Program u pripremi.

Casa de Maris  | Egejska obala

Lokacija

Ovaj hotel, otvoren 2012. god, udaljen je 20 m od plaže i 5 km od centra grada. Aerodrom Bodrum je udaljen 150 km a aerodrome Dalaman 90 km.

Sobe

Hotel raspolaže sa 172 standardne sobe i 4 apartmana. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, internet pristup, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su 5 restorana u kojima se služe jela nacionalne i internacionale kuhinje. Lagani obroci, različite vrste pića i kolači se služe u 3 hotelska bara i poslastičarnici. Od ostalih sadržaja hotel ima menjačnicu, rent a car službu, servis pranja i peglanja veša, usluge lekara i prodavnicu.

Sport i zabava

Hotel ima bazen sa izdvojenim delom za decu. Gosti mogu da se zabave igrajući pikado ili bilijar, a na plaži su zastupljeni sportovi na vodi. Gostima je na raspolaganju i spa centar koji ima tursko kupatilo, saunu, sobe za masažu, kozmetičke tretmane i frizerski salon.

Cenovnik

Program u pripremi.

D Hotel Maris  | Egejska obala

Lokacija

Smešten je u mestu Datča čije je područje uvršteno u nacionalne parkove Turske, na samoj obali i izlazi na 5 plaža od kojih je jedna sa belim peskom. U ponudi je i tkz. Silence plaža na kojoj nije dozvoljen ulaz deci mlađoj od 12 godina. Nekadašnji hotel Select Maris, od Marmarisa je udaljen 35 km, od aerodroma u Bodrumu 155 km, od aerodroma Dalaman 130 km. Hotel spada u najluksuznije hotele Turske i namenjen je isključivo odraslima i deci starijoj od 8 godina.

Sobe

U svom sastavu ima 200 soba i apartmana, sve sobe su kompletno renovirane 2012. god. Pored luksuznih apartmana hotel ima standardne i superior sobe sa pogledom na vrt ili more. Sve sobe su luksuzno opremljene i savremeno dizajnirane, svaka ima kupatilo (tuš ili kada/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar. Sve sobe imaju francuski balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana iz kojeg se pruža zadivljujući pogled na more, hotel ima 5 a la carte restorana (riblji, jedan specijalizovan za jela sa roštilja, azijski, turski i italijanski). U ponudi su i 5 barova a ono što ovaj hotel izdvaja jeste vinarija gde gosti mogu uživati u najfinijim vinima iz celog sveta. Ovaj hotel, prvi u ovom delu Turske, ima Yachting klub koji gostima pruža mogućnost iznamljivanja jahti i luksuznih guleta. Od ostalih sadržaja izdvajamo čitaonicu, bioskop, menjačnicu, prodavnicu, servis za pranje veša i internet centar.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju spoljašnji i unutrašnji bazen. Espa spa centar koji se prostire na 3000 m2 je jedan od najluksuznijih u Turskoj. U ponudi spa centra su različiti tretmani za negu lica i tela, više vrsta masaža-od klasičnih do terapeutskih karakterističnih za zemlje dalekog istoka, tursko kupatilo i saune. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu da koriste 3 teniska terena, fitnes centar, 1 km dugu stazu za džogiranje, a na plaži postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi. Mlađim gostima hotel je namenio teenage klub u kojem postoji mogućnost igranja raznih video igrica, mini bioskop, bavljenje različitim sportovima na vodi, stoni tenis a organizuju se i kreativne radionice zabavnog karaktera.

Cenovnik

Program u pripremi.

D Resort Grand Azur  | Egejska obala

Lokacija

Ovaj luksuzni hotel zauzima 20 000 m2, nalazi se na samoj plaži kojoj je dodeljena plava zastavica. Od centra Marmarisa je udaljen 2 km, a od Ičmelera 8 km. Aerodrom Bodrum je udaljen 130 km a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe

U svojoj ponudi ima 324 sobe uključujući i luksuzne apartmane. Standardne sobe (28 m2) kojih je ukupno 281 su renovirane i mogu biti sa pogledom na kopno i bočnim ili direktnim pogledom na more uz doplatu. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, ketler za čaj i kafu, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Luksuzni aparatmani su veće kvadrature (50m2) i sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka.

Hotelski sadržaj

Osim galvnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, u ponudi su 1 a la carte restoran i 2 a la carte snack restorana u kojima se služe lagani obroci, užine i osvežavajući napici. Osim brojnih restorana hotel ima 5 barova od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel ima menjačnicu, servis pranja i peglanja veša i prodavnicu.

Sport i zabava

U svojoju ponudi ima spoljašnji bazen koji ima izdvojeni đakuzi deo kao i deo sa vodenim toboganom za decu. Azur spa centar u svojoj ponudi ima tretmane za negu lica i tela, saunu, parno kupatilo, masaže. Ljubiteljima aktivnog odmora namenjena su 3 teniska terena i fitnes centar koji zauzima 609 m2, ukoliko gosti žele mogu imati profesionalno vođene treninge uz doplatu. U toku dana i večeri organizovana je animacija. Deci uzrasta 4-12 godina namenjen je mini klub sa profesionalnim timon animatora.

Cenovnik

Program u pripremi.

Golden Rock  | Egejska obala

Lokacija

Ovaj hotel, otvoren 2012. godine, nalazi se 30 m od plaže od koje ga deli šetalište. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 150 km a aerodrom Dalaman je na 90 km udaljenosti.

Sobe

222 standardne sobe, sve su modernog dizajna i svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i sef.

Hotelski sadržaj

U sastavu hotela su glavni restoran, a la carte restoran, 4 bara, servis za pranje veša, frizerski salon, prodavnica, suvenirnica, fotografska radnja i internet centar.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju unutrašnji i spoljašnji bazen, fitnes centar, aerobik, akvabik i stoni tenis. U sastavu Spa centra su sauna, masaža i pojedini kozmetički tretmani.

Cenovnik

Program u pripremi.

Grand Yazici Club Turban  | Egejska obala

Lokacija

Ovaj hotel, zbog izuzetno bogatog sadržaja i bujnog zelenila, idealan za boravak porodica sa decom. Nalazi se na plaži, od Ičmelera je udaljen 3 km a od Marmarisa 5 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 150 km a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe

U svom sastavu ima 543 sobe koje mogu biti standardnog i porodičnog tipa. Standardne sobe kojih ukupno ima 227 mogu da budu u glavnoj zgradi ili bungalovima, sve su iste opremljenosti, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Porodične sobe mogu da budu u glavnoj zgradi ili bungalovima, iste su opremljenosti kao i standardne i sastoje se iz dve prostorije povezane vratima.

Hotelski sadržaj

Osim 2 glavna restorana, u sastavu hotela su i 3 a la carte restorana, sa bogatom ponudom turske, italijanske i mediteranske kuhinje. Lagani obroci, kokteli i drugi osvežavajući napici služe se u 6 barova. Gostima su na raspolaganju TV sala, zlatara i nekoliko prodavnica.

Sport i zabava

Hotel ima 3 bazena, od kojih je jedan namenjen deci. Za zabavu i uživanje na raspolaganju su aqua park, mogućnosti bavljenja sportovima na vodi, tereni za mini golf, odbojku, stoni tenis, pikado i bilijar. Hotel raspolaže teretanom i odlično opremljenim spa centrom koji u svojoj ponudi ima kozmetički salon, masaže karakteristične za zemlje dalekog istoka, turko kupatilo i saune.

Cenovnik

Program u pripremi.

Grand Yazici Mares  | Egejska obala

Lokacija

Hotel se nalazi na plaži dugoj 650 m nagrađenom plavom zastavicom. Od centra Marmarisa je udaljen 7 km a od centra Ičmelera 3 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodom Bodrum na 120 km udaljenosti. Hotel je specifičan po vrtu i zelenilu koje ga okružuje.

Sobe

Hotel poseduje 440 soba koje mogu biti sa pogledom na more ili vrt. Standardne i porodične sobe mogu bili u glavnoj zgradi ili vilama. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef i balkon. Porodične sobe su iste opremnljenosti samo veće kvadrature (54 m2) u odnosu na standardne (28-32 m2).

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana hotel ima 3 a la carte restorana specijalizovana za turska, italijanksa i mediteranska jela. Pored restorana u ponudi su 6 barova i poslastičanica. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje menjačnicu, frizerski salon, prodavnicu, suvenirnicu, internet centar i fotografsku radnju.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 velika bazena od kojih jedan poseduje vodene tobogane. Ljubiteljima sportskih aktivnosti namenjeni su aerobik, gimnastika, stoni tenis, stoni fudbal, fitnes i bilijar. Najmlađim gostima namenjen je bioskop, mini disco, a o njihovoj zabavi brine stručan tim animatora.  U ponudi hotela su i pojedine spa usluge poput turskog kupatila i saune.

Cenovnik

Program u pripremi.

Grand Yazici Marmaris Palace  | Egejska obala

Lokacija

Ovo je jedan od najstarijih hotela u Marmarisu, nalazi se na samoj plaži (platforma), od centra grada udaljen je 6 km, a od zaliva Ičmeler 3 km. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 140 km a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe

137 hotelskih soba i 228 soba bungalovskog tipa, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana, hotel ima a la carte restoran, snack bar i 6 barova od kojih je jedan pored bazena. U sastavu hotela su frizerski i kozmetički salon, shopping centar i igraonica.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju više bazena, aqua park i spa centar sa saunom, prostorijom za masažu i fitnes centrom. Ljubitelji sporta mogu da se zabave igrajući tenis, bilijar, mini golf, stoni tenis, stoni fudbal, odbojku, a svakako najveću atrakciju predstavlja klizalište na otvorenom. Na plaži su dostupni mnogobrojni sportovi na vodi.

Cenovnik

Program u pripremi.

Marti Resort De Luxe  | Egejska obala

Lokacija

Nalazi se u najlepšem delu zaliva Ičmeler, na jednoj on najčistijih plaža koja je nagrađena plavom zastavicom. Od centra Marmarisa je udaljen 9 km, od aerodroma u Bodrumu 150 km, a od aerodroma Dalaman 95 km. Hotel je dobitnik brojnih nagrada za kvalitet usluge i luksuz.

Sobe

260 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj

Osim glavnog restorana, hotel ima više a la carte restorana specijalizovana za jela nacionalne, dalekoistočne, meksičke, italijanske i kineske kuhinje. Osim brojnih restorana hotel ima postastičarnicu kao i više barova od kojih je jedan specijalizovan za lagane turske tradicionalne obroke. Od dodatnih sadržaja izdvajamo menjačnica, igraonica i kozmetički salon.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 otvorena bazena, 1 zatvoreni bazen i dečiji bazen. Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu, masaže i đakuzi. Gosti mogu da se zabave igrajući bilijar, boćanje, tenis, košarku, odbojku, stoni tenis i aerobik. Na plaži su raspoloživi mnogobrojni sportovi na vodi, a najmlađi posetioci imaju svoj dečiji klub.

Cenovnik

Program u pripremi.

ZIMA 2015

Bugarska

Slovenija

Austrija

Italija

Švajcarska

Francuska

Slovačka

Bosna i Hercegovina

Srbija

Sicilija

Turska

Egipat

Kipar

Tunis

Zimski katalog 2015 (PDF)

Zimski katalog

Egipat i Tunis katalog (PDF)

Egipat-Tunis katalog

LETO 2015 | Letovanje

Turska

Grčka

Španija

Italija

Kipar

Malta

Egipat

Tunis

Bugarska

Slovenija

Hrvatska

Crna Gora

Srbija

Organizovan prevoz

Letnji katalog 2014 (PDF)

Letnji katalog

Halkidiki katalog 2014 (PDF)

Letnji katalog

Smeštaj u Beogradu

Odeon prijatelji

Costa de Almeria Cewe fotoknjige
Najbolja mama na svetu
Dunav osiguranje
© 2015 Odeon World Travel - Turistička agencija