Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

MARMARIS  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aqua 5*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj plaži kojoj je pripala plava zastavica, u zalivu Ičmeler, 10 km je udaljen od centra Marmarisa i u neposrednoj blizini centra Ičmelera. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 150 km a aerodrom Dalaman 110 km. Ovo je jedan od najelegantnijih hotela na Egejskoj obali Turske kao i dobitnik mnogobrojnih nagrada za uslugu u kvalitet ... (više)
Casa de Maris 5*
Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel, otvoren 2012. god, udaljen je 30 m od plaže i 5 km od centra grada. Aerodrom Bodrum je udaljen 150 km, a aerodrom Dalaman 90 km ... (više)
D Hotel Maris 5*
Marmaris (Egejska obala)
Smešten je u mestu Datča, područje uvršteno u nacionalne parkove Turske, na samoj obali i ima izlaz na 5 plaža od kojih je jedna sa belim peskom. U ponudi je i tkz. Silence plaža na kojoj nije dozvoljen ulaz deci mlađoj od 12 godina. Nekadašnji hotel Select Maris, od Marmarisa je udaljen 35 km, od aerodroma u Bodrumu 155 km, od aerodroma Dalaman 130 km. Hotel spada u najluksuznije hotele Turske i namenjen je isključivo odraslima i deci starijoj od 8 godina ... (više)
Golden Rock 5*
Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel, otvoren 2012. godine, nalazi se 30 m od plaže od koje ga deli šetalište. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 150 km, a aerodrom Dalaman je na 90 km udaljenosti ... (više)
Grand Yazici Club Turban 5*
Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel, zbog izuzetno bogatog sadržaja i bujnog zelenila, idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na plaži, od Ičmelera je udaljen 3 km a od Marmarisa 5 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 150 km a aerodrom Dalaman 90 km ... (više)
Grand Yazici Mares 5*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži dugoj 650 m nagrađenom plavom zastavicom. Od centra Marmarisa je udaljen 7 km a od centra Ičmelera 3 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodom Bodrum na 120 km udaljenosti. Hotel je specifičan po vrtu i zelenilu koje ga okružuje ... (više)
Grand Yazici Marmaris Palace 5*
Marmaris (Egejska obala)
Ovo je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela u Marmarisu, nalazi se na samoj plaži (platforma), od centra grada udaljen je 6 km, a od zaliva Ičmeler 3 km. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 140 km a aerodrom Dalaman 90 km ... (više)
Green Nature Diamond 5*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel je smešten na samoj plaži, zauzima površinu od 40 000 m2, od centra je udaljen oko 1 km, od aerodroma Dalaman je udaljen 95 km a od aerodroma Bodrum 145 ... (više)
Marti Resort Deluxe 5*
Marmaris (Egejska obala)
Nalazi se u najlepšem delu zaliva Ičmeler, na jednoj on najčistijih plaža koja je nagrađena plavom zastavicom. Od centra Marmarisa je udaljen 9 km, od aerodroma u Bodrumu 150 km, a od aerodroma Dalaman 95 km. Hotel je dobitnik brojnih nagrada za kvalitet usluge i luksuz ... (više)
Sentido Orka Lotus Beach 5*
Marmaris (Egejska obala)
Nov i luksuzan hotel otvoren 2015. godine, smešten je u bujnom zelenilu regije Marmaris, u mestu Ičmeler, na peščanoj plaži dugoj 650 m. Zauzima ukupnu površinu od 65 000 m². Od centra Ičmelera je udaljen 2 km, od centra grada Marmarisa 6 km, dok je od aerodrom Dalaman udaljen 90 km, a od aerodroma Bodrum 150 km ... (više)
Kalemci 4*
Marmaris (Egejska obala)
Ovaj hotel je renoviran je 2013. godine, nalazi se 150 m od plaže i oko 1, 5km od Marmarisa. Aerodrom Bodrum udaljen je oko 130 km, a aerodrom Dalaman 95 km ... (više)
Kaya Maris 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel od gradske plaže deli ulica, od centra Marmarisa je udaljen 2 km, a od zaliva Ičmeler 6 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 95 km udaljenosti dok je aerodrom Bodrum udaljen oko 145 km. Prodavnice, barovi i suvenirnice se nalaze u neposrednoj blizini hotela ... (više)
Mirage World 4*
Marmaris (Egejska obala)
Ovaj porodični hotel se nalazi na 80 m udaljenosti od plaže koja se plaća i 7 km od centra Marmarisa. Aerodrom Bodrum udaljen je 145 km a aerodrom Dalaman 90 km. Zauzima površinu od 7800 m2 i sastoji se od 4 zgrade ... (više)
Orka Nergis Beach 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel od plaže deli šetalište, centar Marmarisa je udaljen oko 8 km, aerodrom Dalaman 90 km a aerodrom Bodrum 120 km ... (više)
Orka Nergis Select 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 50 m od gradske plaže, oko 4 km od centra Marmarisa, 90 km od aerodroma Dalaman i 120 km od aerodroma Bodrum ... (više)
Pasa Beach 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel od plaže deli šetalište, a od centra Marmarisa je udaljen 3 km. Aerodrom Bodrum se nalazi na 145 km udaljenosti, a aerodrom Dalaman na 90 km. Renoviran je 2013. godine ... (više)
Sesin 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi 50 m od gradske plaže i 1, 5km od centra Marmarisa. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodrom Bodrum na 120 km udaljenosti ... (više)
Supreme 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel je udaljen 450 m od gradske plaže i 2 km od centra Marmarisa. Od aerodroma Dalaman je udaljen 90 km, a od aerodroma Bodrum 130 km. Renoviran je 2012. godine ... (više)
Tropikal Marmaris 4*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel je od plaže odvojen šetalištem, zauzima 4400 m2, od centra Marmarisa udaljen je 3 km. Aerodrom Bodrum je udaljen 140 km, a aerodrom Dalaman 90 km ... (više)
Alkan 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi 90 m od gradske plaže. Od aerodroma Dalaman je udaljen 96 km, a od aerodroma Bodrum 140 km ... (više)
Amos 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel od plaže deli šetalište, a od centra Marmarisa je udaljen 3 km. Aerodrom u Bodrumu se nalazi na 140 km a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti ... (više)
Bliss Beach Hotel 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel je od plaže udaljen oko 30 m, 5 km od centra Marmarisa, od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma u Bodrmu 120 km ... (više)
Cihanturk 3*
Marmaris (Egejska obala)
Smešten u neposrednoj blizini centra grada, od plaže je udaljen 50 m. Aerodrom u Bodrumu udaljen je 150 km, a aerodrom Dalaman 90 km ... (više)
Karen 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 150 m udaljenosti od gradske plaže, centar Marmarisa se nalazi na 3 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 90 km, a aerodrom Bodrum na oko 120 km ... (više)
Malibu Beach 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel je na samoj plaži, 2 km od centra mesta, 145 km od aerodroma u Bodrumu i 90 km od aerodroma Dalaman ... (više)
Maris Beach 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži, od centra grada je udaljen 2, 5 km. Aerodrom Bodrum se nalazi na 145 km, a aerodrom Dalaman na 95 km udaljenosti ... (više)
Selen 3*
Marmaris (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samo 350 m od centra Marmarisa i 20 m od gradske plaže. Od centra Ičmelera je udaljen 8 km, a od aerodroma Dalaman 90 km ... (više)

U Marmarisu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta

Sudeći po istoričaru Herodotu tvrđava u Marmarisu datira još iz 3000 god. p.n.e.

Nije sasvim sigurno kada je Marmaris osnovan ali u VI veku bio je poznat kao grad Physkos i smatrao se delom Karije.

Tokom burne istorije ono što je ostalo autentično je Otomanska tvrđava iz XIV veka, koja je sada muzej i svakako je vredna razgledanja.

Danas je Marmaris jedna od najvećih marina poznata po svojoj reputaciji kao najbolja i najsigurnija na istočnom Mediteranu.

Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. Duž glavnog šetališta prolazi se pored plaže sa jedne strane a na drugoj strani se nalazi veliki broj hotela, restorana, barova. U ovom gradu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Ulica barova je mesto za provod sa velikim brojem različitih klubova i diskoteka koje se nikada ne zatvaraju.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel