Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

BODRUM  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Armonia Holiday Village & Spa 5*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis od čijeg centra je udaljen 5 km. Od centra Bodruma, hotel je udaljen 24 km, dok je od bodrumskog aerodroma udaljen 53 km. Nalazi se na privatnoj peščano – šljunkovitoj plaži sa pogledom na grčko ostrvo Kos ... (više)
Bodrum Holiday Resort & Spa 5*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj plaži u Bodrumu, od centra je udaljen 4 km. Prostire se na površini od 124000 m². Od bodrumskog aerodroma je udaljen 35 km ... (više)
Hilton Turkbuku Resort & Spa 5*
Bodrum (Egejska obala)
Ovaj hotel se nalazi na severnom delu bodrumskog poluostrva, prostire se na najlepšem delu koje se zove Golturkbuku koje je poznato po kristalno čistoj morskoj vodi i zelenilu. Centar Bodruma je udaljen 22 km, a aerodrom Milas oko 45 km. Ovo je jedan od najluksuznijih hotela na bodrumskom poluostrvu. Hotelsku plažu čine peščani deo kao i platforma na kojoj gosti mogu uživati u pogledu i okruženju ... (više)
Isis Hotel & Spa 5*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Gumbet od čijeg centra je udaljen 2 km, dok je od centra grada Bodrum udaljen 4 km. Aerodrom u Bodrumu je na 45 km udaljenosti ... (više)
Kefaluka Resort 5*
Bodrum (Egejska obala)
Smešten na sopstvenoj plaži, ovaj kompleks zauzima površinu od 50 000 m2. Od centra mesta Turgutreis udaljen je 10 km, a od centra Bodruma 25 km ... (više)
Rixos Premium Bodrum 5*
Bodrum (Egejska obala)
Ovaj luksuzni hotel se nalazi samom ulazu u zaliv Torba, 2 km od mesta Guverčinluk. Okružen borovom šumom, smešten je na samoj plaži. Od centra Bodruma udaljen je 10 km, a od aerodroma Bodrum 27 km. Specifičan je po svom ostrvu i jedan je od najluksuznijih hotela u ovoj regiji ... (više)
Samara 5*
Bodrum (Egejska obala)
Smešten je u jednoj od najlepših uvala bodrumskog poluostrva na samoj peščanoj plaži. Od centra Bodruma je udaljen 8 km, a od aerodroma 28 km. Renoviran je 2012. godine i jedan je od nastarijih i najpopularnijih hotela ove regije ... (više)
The Blue Bosphorus Beach 5*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Gundogan na samoj plaži (platforma), od centra grada Bodruma je udaljen 25 km, dok je od aerodroma u Bodrumu udaljen 50 km. Obuhvata ukupnu površinu od 32 000 m², otvoren je 2014. godine ... (više)
Xanadu Island Suites 5*
Bodrum (Egejska obala)
Xanadu Island je prestižni i eksluzivni hotel smešten na obali Egejskog mora, poznat je po svojim prekrasnim maslinama, stenovitim brdima i peščanoj plaži. Nalazi se na privatnom poluostrvu i okružen je divnim vrtovima i uređenim parkom. Smešten je u oblasti Turgutreis, 20 km udaljen od centra Bodruma ... (više)
Yasmin Bodrum Resort 5*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na plaži u mestu Turgutreis, grad Bodrum udaljen je 25 km, a aerodrom 55 km ... (više)
Ambrosia 4*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži u zalivu Bitez, 7 km je udaljen od centra Bodruma, oko 3 km od centra Gumbeta i 45 km od aerodroma. Nalazi se na jednoj od najlepših lokacija bodrumskog poluostrva, plaža hotela poseduje plavu zastavicu, jedna je od najčistijih na ovom poluostrvu. Zaliv Bitez poseduje svoj manji cetar a za ljubitelje noćnog provoda preporučujemo korićenje lokalnih dolmuša kojima se lako stiže do centra Bodruma i Gumbeta ... (više)
Azka 4*
Bodrum (Egejska obala)
Smešten u zalivu Bardakči, biseru Egejskog mora, nalazi se na samoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom. Od centra Bodruma je udaljen 1,5km, a od aerodroma 40 km ... (više)
Bendis Beach 4*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u regiji Turgutreis, u mestu Akyarlar, od plaže kojoj je dodeljena plava zastavica deli ga 50 m. Od centra mesta Turgutreisa udaljen je 5 km, od centra Bodruma 25 km, a od aerodroma 55 km ... (više)
Bodrum Beach Resort 4*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel je udaljen 100 m od gradske plaže, a 750 m od centra Gumbeta. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 45 km ... (više)
Club Hotel Shark 4*
Bodrum
Hotel se nalazi u zalivu Gumbet, iz hotela se pruža fascinantan pogled na panoramu koja ga okružuje. Od gradske plaže je udaljen 350 m a od centra Bodruma 3 km. Aerodrom Milas se nalazi na 40 km udaljenosti. Gosti hotela osim gradske plaže mogu da koriste hotelsku privatnu plažu na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni ali se usluge u baru dodatno doplaćuju. Do hotelske plaže organizovan je besplatni shuttle servis ... (više)
Izer Hotel & Beach Club 4*
Bodrum (Egejska obala)
Nalazi se na plaži u zalivu Torba, 7 km je udaljen od centra Bodruma i 30 km od aerodroma ... (više)
Magnific 4*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samoj plaži u zalivu Gumbet. Od centra Bodruma je udaljen 3 km, a od aerodroma oko 45 km. Okružen je zelenilom i lepo uređenim hotelskim vrtom. Ispred samog hotela nalazi se stanica lokalnih dolmuša pomoću kojim se lako stiže do ostalih delova bodrumskog poluostrva ... (više)
Mio Bianco Resort 4*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, 100 m je udaljen od plaže. Od centra Turgutreisa je udaljen 8 km, od centra Bodruma 25 km, a od aerodroma 55 km ... (više)
Parkim Ayaz 4*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na samoj plaži u zalivu Gumbet, 3 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma. Jedan je od najatraktivnijih hotela bodrumskog poluostrva ... (više)
Baba 3*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi 50 m od plaže, u zalivu Gumbet koji je od aerodroma udaljen oko 38 km. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, barovi i restorani ... (više)
Royal Palm Beach 3*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi 40 m od gradske plaže, u zalivu Gumbet. Centar zaliva se nalazi na 400 m udaljenosti, centar Bodruma je na 3 km, a aerodrom na 35 km udaljenosti ... (više)
Sami Beach 3*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se sastoji iz dve zgrade od kojih je jedna na plaži a druga odvojena ulicom. Nalazi se u centru zaliva Gumbet, Bodrum centar se nalazi na 3 km a aerodrom na 40 km udaljenosti ... (više)
Serene Beach 3*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, nadomak plaže do koje se dolazi kroz hotelski vrt. Od centra mesta Turgutreis je udaljen 3 km, od grada Bodruma je udaljen 18 km, a od aerodroma 58 km. Hotel je renoviran 2013. godine ... (više)
Serhan 3*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na 100 m udaljenosti od plaže, u samom centru Gumbeta, a 3 km od centra Bodruma. Aerodrom je udaljen 40 km ... (više)
Summer Sun Beach 3*
Bodrum (Egejska obala)
Hotel se nalazi na šljunkovitoj plaži u mestu Ortakent i obuhvata površinu od ukupno 6000 m². Centar Bodruma je udaljen 10 km, a aerodrom Bodrum 45 km ... (više)

Bodrum je jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi

Bodrum se nalazi na istoimenom poluostrvu, nasuprot grčkom ostrvu Kos, na mestu gde se susreću Egejsko i Sredozemno more.

Staro ime Bodruma je Halikarnas, rodno mesto Herodota, a mnogobrojni kameni ostaci u gradu i oko njega govore u prilogu njegove burne poršlosti.

Gradom dominara tvrđava Halikarnas, jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi sa Rodosa. Nekada je bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej, sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba.

U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mausolusa, od koje je i nastao naziv za monumentalne grobnice, mauzolej.

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel