Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

ALANJA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Alaiye Resort & Spa 5*
Alanja (Antalija)
Nalazi se u oblasti Inčekum, od svoje privatne plaže udaljen je 120 m, od centra Alanje 22 km a od aerodroma u Antaliji 105 km ... (više)
Annabella Diamond 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel, porodičnog tipa, nalazi se u regiji Indžekum, na privatnoj peščanoj plaži, od aerodroma je udaljen 100 km a od centra Alanje 20 km. Manavgat se nalazi na 30 km a od centra Avšalara je udaljen 2 km ... (više)
Aska Buket Resort & Spa 5*
Alanja (Antalija)
Nalazi se u oblasti Okurčalar, na samoj peščano-šljunkovitoj plaži. Od Alanje je udaljen 30 km, a od aerodroma u Antaliji 95 km ... (više)
Beach Club Doganay 5*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi preko puta peščano-šljunkovite private plaže do koje vodi podzemni prolaz, nalazi se u oblasti Konakli, od Alanje je udaljen 7 km a od aerodroma u Antaliji 125 km ... (više)
Club Insula 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj porodični hotel renoviran je 2011. godine, nalazi se u oblasti Konakli na samoj plaži. Od centra Alanje udaljen je 13 km a od aerodroma u Antaliji 110 km ... (više)
Delphin Botanik 5*
Alanja (Antalija)
Jedan od najstarijih i najpopularnijih hotela iz lanca Delphin. Nalazi se na samoj šljunkovitoj plaži, okružen bogatim zelenilom. Hotel je udaljen 90 km od aerodroma i 32 km od Alanje. Nalazi se u oblasti Okurčalar, jedan je od najstarijih hotela u ovoj regiji, ali zahvaljujući svom bogatom sadržaju idealan je za boravak porodica sa decom ... (više)
Delphin Botanik Platinum 5*
Alanja (Antalija)
Botanik Platinum je najnoviji hotel iz lanca Delphin hotela. Otvaren je 2014. godine. Prostire se na površini od 40 000 m2, nalazi se u oblasti Okurčalar, na samoj šljunkovitoj plaži, od centra Alanje udaljen je 32 km a od aerodroma u Antaliji oko 90 km ... (više)
Delphin De Lux 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj veliki hotelski kompleks se prostire na 50 000 m2 uz samu šljunkovitu plažu u oblasti Okurčalar. Od centra Alanje udaljen je 32 km a od aerodroma u Antaliji 90 km ... (više)
Dizalya Palm Garden 5*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na 200 m udaljenosti od privatne peščano-šljunkovite plaže, otvoren je 2013. godine i zbog svoje pozicije i sadržaja idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na 2 km od centra Konaklija, 18 km od centra Alanje a aerodrom u Antaliji je udaljen 120 km ... (više)
Galeri Resort 5*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u regiji Indžekum na privatnoj peščano-šljunkoviitoj plaži. Centar Alanje udaljen je 35 km, a aerodrom u Antaliji oko 90 km ... (više)
Katya 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel gradskog tipa, smešten je u regiji Oba, prostire se na površini od 7 200 m2, od plaže duge 250 m ga deli ulica. Udaljen je 2,5 km od centra Alanje, a aerodrom u Antaliji se nalazi na 135 km udaljenosti ... (više)
Long Beach Harmony 5*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi pored Long Beach Resort-a čijem lancu pripada, otvoren je 2014. godine. Nalazi se u oblasti Inčekum, od plaže ga deli podzemni prolaz, od centra Alanje je udaljen 20 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km ... (više)
Long Beach Resort 5*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u oblasti Inčekum, od plaže ga deli podzemni prolaz, od centra Alanje udaljen je 20 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km ... (više)
Meryan 5*
Alanja (Antalija)
Okružen zelenilom, ovaj hotel se nalazi na samoj plaži, a zbog svoje lokacije i sadržaja idealan je za porodice. Od centra Alanje udaljen je 30 km, a od aerodroma 90 km ... (više)
Mukarnas Spa & Resort 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj porodični hotel zauzima površinu od 30 000 m2, okružen je zelenilom i nalazi se na privatnoj šljunkovitoj plaži u oblasti Okurčalar. Od Alanje je udaljen 30 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km. Zbog svog bogatog sadržaja i lokacije idealan je za boravak porodica sa decom ... (više)
Royal Garden Select 5*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u oblasti Konakli, od plaže ga deli ulica. Istorijski deo grada udaljen je 14 km a aerodrom u Antaliji nalazi se na 110 km ... (više)
Rubi Platinum Spa Resort & Suites 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj novi luksuzni hotel je otvoren 2014. godine i nalazi se u mestu Avšalar, na 22 km od grada Alanje i na 95 km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Svojom površinom zauzima prostor od 40 000 m² , obuhvata privatnu plažu ukupne dužine oko 300 m, od kojih je 120 m peščani deo namenjen za kupanje, a preostali deo čini stenovita obala ... (više)
Saphir Resort & Spa 5*
Alanja (Antalija)
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u regiji Alara, na privatnoj šljunkovitoj plaži, od centra Alanje je udaljen 33 km a od aerodroma 90 km ... (više)
Sirius Deluxe Hotel 5*
Alanja (Antalija)
Nov luksuzan hotel čije je otvaranje planirano za jun 2015. godine, nalazi se u mestu Avšalar. Od centra Alanje je udaljen 18 km, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 110 km. Prostire se na 15 000 m², nalazi se na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži i svojim gostima nudi prijatan, kvalitetan i luksuzan odmor ... (više)
Alaiye Kleopatra 4*
Alanja (Antalija)
Hotel je udaljen 200 m od čuvene Kleopatrine plaže i 500 m od centra grada. Aerodrom u Antaliji se nalazi na 125 km udaljenosti ... (više)
Annabella Park 4*
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel nalazi se u regiji Indžekum, od plaže je udaljen oko 400 m i deli ga ulica. Aerodrom u Antaliji udaljen je 100 km, a centar Alanje 20 km. Manavgat se nalazi na 30 km, a od centra Avšalara je udaljen 2 km ... (više)
Antique Roman Palace 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi preko puta sopstvene peščano-šljunkovite plaže, od centra Alanje udaljen je oko 2 km a od aerodroma u Antaliji 110 km ... (više)
Buyuk 4*
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel gradskog tipa nalazi se preko puta plaže, od centra grada udaljen je oko 500 m a aerodrom u Antaliji nalazi se na oko 130 km udaljenosti ... (više)
Club Aqua Plaza 4*
Alanja (Antalija)
Hotel je od Alanje udaljen 30 km a od Manavgata 25 km, nalazi se u delu Alanje koji se zove Okurdžalar. Aerodrom u Antaliji udaljen je 80 km. Hotel ima izlaz na sopstvenu šljunkovitu plažu ... (više)
Club Turtas Beach Hotel 4*
Alanja (Antalija)
Porodični klub hotel renoviran 2013. godine, nalazi se u mestu Konakli, na 13 km udaljenosti od grada Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji. Okružen je bogatim zelenilom, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, obuhvata površinu od oko 50 000 m² što ga čini pogodnim za odmor porodica sa decom različitog uzrasta ... (više)
Grand Okan 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na 50 m od Kleopatrine plaže i 1 km od centra grada. Aerodrom u Antaliji udaljen je 125 km ... (više)
Grand Zaman Beach 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na početku šetališta koje vodi do centra grada, od čuvene Kleopatrine plaže je udaljen 50 m i deli ga ulica. Aerodrom u Antaliji nalazi se na 120 km udaljenosti ... (više)
Grand Zaman Garden 4*
Alanja (Antalija)
Hotel je udaljen oko 200 m od čuvene Kleopatrine plaže, centar i istorijski deo grada su u neposrednoj blizini hotela. Od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 145 km ... (više)
Infinity Beach 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u oblasti Konakli, od plaže na kojoj se servis dodatno plaća udaljen je oko 250 m a od aerodorma u Antaliji je udaljen oko 110 km. Objekat je kompletno renoviran 2013. godine ... (više)
Kleopatra Ada Beach 4*
Alanja (Antalija)
Najnoviji hotel iz lanca Feria hotela, otvoren 2013. godine, nalazi se preko puta čuvene Kleopatrine plaže, istorjiski deo grada udaljen je oko 6 km od hotela. Od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 130 km ... (više)
Kleopatra Beach 4*
Alanja (Antalija)
Hotel je udaljen samo 50 m od čuvene Kleopatrine plaže, od koje ga deli ulica. Od centra Alanje je udaljen 1 km, a od aerodroma u Antaliji 120 km ... (više)
Kleopatra Royal Palm 4*
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel je udaljen 250 m od čuvene Kleopatrine plaže, 1 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma ... (više)
Monart City 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi 30 m od plaže (ulica ga deli od plaže), 1,5 km od centra Alanje a od aerodroma u Antaliji je udaljen 125 km. Sastoji se od glavne zgrade podeljene u tri bloka i aneks zgrade koja je udaljena 300 m od glavne i 350 m od plaže ... (više)
Oba Star 4*
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel, smešten u oblasti Oba, udaljen je 100 m od privatne plaže i 3 km od centra grada. Hotel je modernog dizajna i gradskog tipa ... (više)
Remi 4*
Alanja (Antalija)
Hotel je centralno lociran, od čuvene Kleopatrine plaže udaljen je 200 m, a od aerodroma u Antaliji 130 km ... (više)
Royal Garden Suite 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u oblasti Konakli, od plaže je udaljen oko 100 m i deli ga ulica. Istorijski deo grada udaljen je 14 km a aerodrom u Antaliji nalazi se na 110 km ... (više)
Saphir Hotel 4*
Alanja (Antalija)
Ovaj porodični hotel nalazi se u oblasti Konakli, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, od aerodroma u Antaliji udaljen je 110 km. Centar Alanje se nalazi na 12 km od hotela. Okružen je zelenilom i privatnim vrtom ... (više)
Savk 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na čuvenoj Kleopatrinoj plaži, u mirnom delu Alanje, ima svoj privatni deo plaže, na kojoj se servis dodatno plaća. Od aerodroma je udaljen 120 km. Hotel je u celosti renoviran ... (više)
Tac Premier Hotel & Spa 4*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na samo 50 m udaljenosti od peščane plaže Kleopatra i 1 km od centra grada. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 130 km. Izgrađen je na površini od 7 000 m² i sastoji se iz 7 blokova – zgrada koje su međusobno povezane ... (više)
Alaadin Beach 3*
Alanja (Antalija)
Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 18 godina, nalazi se na samoj peščanoj plaži, nedaleko od centra grada. Od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 130 km. Hotel je u potpunosti renoviran 2013. godine ... (više)
Alin 3*
Alanja (Antalija)
Hotel je udaljen 100 m od čuvene Kleopatrine plaže, 800 m od centra grada i 130 km od aerodroma ... (više)
Azak 3*
Alanja (Antalija)
Smešten na samoj Kleopatrinoj plaži, u neposrednoj blizini centra Alanje. Aerodrom u Antaliji se nalazi na 120 km udaljenosti ... (više)
Bilkay 3*
Alanja (Antalija)
Nalazi se na 70 m od čuvene Kleopatrine plaže, 1 km od centra grada a od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 120 km. Renoviran je 2011. godine ... (više)
Cimen 3*
Alanja (Antalija)
Hotel je u celosti renoviran 2011/2012. godine, nalazi se preko puta plaže na kojoj se servis dodatno plaća. Centar grada se nalazi na 2 km udaljenosti, do centra se može stići šetalištem koje vodi duž obale mora. Aerodrom u Antaliji se nalazi na 120 km udaljenosti ... (više)
Elysee Beach 3*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na Kleopatrinoj plaži, u neposrednoj blizini centra Alanje i na 130 km udaljenosti od aerodroma u Antaliji ... (više)
Hatipoglu Beach 3*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi preko puta čuvene Kleopatrine plaže, na samo 50 m udaljenosti. Centar grada je u neposrednoj blizini a aerodrom u Antaliji udaljen je 125 km ... (više)
Merhaba 3*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na 50 m udaljenosti od privatne plaže na kojoj se servis dodatno plaća, a centar grada udaljen je 2 km, 2013. godine delimično je renoviran u delu oko bazena i restorana. Gradskog je tipa, jedinstven je po tome što se nalazi na odličnoj lokaciji a okružen je sopstvenim vrtom i zelenilom ... (više)
Monart Luna Playa 3*
Alanja (Antalija)
Hotel je udaljen 30 m od plaže i 4 km od centra Alanje. Od aerodroma je udaljen 130 km ... (više)
Muz 3*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na samoj plaži, od centra grada je udaljen 2 km a od aerodroma u Antaliji 125 km ... (više)
Oba Time 3*
Alanja (Antalija)
Smešten je u regiji Oba, od privatne plaže udaljen je 250 m, centar Alanje i istorijski deo grada su na 5 km od hotela. Aerodrom u Antaliji nalazi se na 135 km udaljenosti ... (više)
Ozgur Bey Spa Hotel 3*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi u oblasti Oba u Alanji, na samo 100 m od svoje privatne plaže. Od centra grada je udalje oko 2 km a aerodrom u Antaliji se nalazi na oko 135 km udaljenosti ... (više)
Sealine Suite Hotel 3*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi na 300 m od plaže Keykubat i na 500 m udaljenosti od samog centra grada Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 120 km ... (više)
Wien 3*
Alanja (Antalija)
Hotel je udaljen 50 m od Keykubat plaže, od centra Alanje 1 km, a od aerodroma u Antaliji 120 km ... (više)
Sevki Bey 2*
Alanja (Antalija)
Hotel se nalazi preko puta gradske plaže, oko 4 km od centra grada i 115 km od aerodroma u Antaliji. Okružen je zelenilom i sopstvenim vrtom ... (više)

Apartmani

Mytos Aparthotel
Alanja (Antalija)
Ovaj hotel apartmanskog tipa nalazi se u regiji Oba, od plaže je udaljen oko 150 m a od centra Alanje oko 5 km. Aerodrom u Antaliji udaljen je 135 km ... (više)

Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale.

Udaljena je od Antalije 135 km i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu.

Alanja je u antičko vreme bila pomorska baza poznata pod imenom Coracesium. Grad je osnovan još u IV veku p.n.e, a za vreme vladavine Seldžuka ovaj grad menja ime u Alainye. Tek 1935. god, kada je čuveni Ataturk posetio ovaj grad, nazvao ga je Alanja.

Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana.

Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Danas se u ovoj kuli nalazi Etnografski muzej.

Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel