Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Mona Zlatibor 4*
Zlatibor
Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora, 200 m od jezera, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra ... (više)
Palisad Zlatibor 3*
Zlatibor
Hotel je kopletno renoviran 2014.god. i nalazi se u centru, nadomak jezera, na najlepšem delu zlatiborske visoravni ... (više)

Zlatibor, jedna od najatraktivnijih turističkih oaza Srbije, na 1.000 m nadmorske visine udaljen 230 km od Beograda

Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima Zlatibor čine jednom od najposećenijih planina. Prosečna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m).

Zlatibor je omiljena planina vrhunskh sportista i mesto za njihove najkvalitetnije pripreme. Pored prirodnih terena, izgrađeni su i najsavremeniji sportski objekti: velika sportska hala, fudbalski tereni, igrališta za tenis, zatvoren i otvoren bazen.

Centar Zlatibora sa brojnim klubovima, restoranima, kafićima i poslastičarnicama predstavlja pravo mesto za dnevnu i noćnu zabavu.

Šetnju borovim šumama upotpuniće poseta nekom od brojnih obližnjih izletišta: Ribničko jezero, selo Kremna, prašuma u Murtenici, Stopića pećinu, etno selo Sirogojno, manastir Uvac, Šarganska osmica i Drvengrad.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel