Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

MAJORKA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aparthotel Ferrera Beach 3*

Kala d'Or
Moderan aparthotel, idealan za porodični boravak. Nalazi se na istočnoj obali ostrva, u oblasti Kala Dor, 2 km od centra samog mesta, u uvali Ferrera. Od Palme je udaljen 63 km, a od aerodroma oko 60 km. (više)
Aparthotel Rosa Del Mar 4*

Palmanova
Ovaj aparthotel se nalazi u turističkom centru Palmanove, u blizini Magalufa, 150 m od plaže. Kompletno je renoviran početkom 2013. godine. Idealan je za porodični boravak. (više)
Bahia del Sol 4*

Santa Ponsa
Nalazi se u mestu Santa Ponsa, 100 m od plaže. Od centra Palme je udaljen oko 15 km, a od međunarodnog aerodroma 25 km. (više)
Barcelo Illetas Albatros 4*

Illetas
Luksuzan hotel u mirnom mediteranskom okruženju uvale Iljetas, sa pogledom na zaliv u kom se nalazi grad Palma. Od centra je udaljen 7 km, a od aerodroma 14 km. Ima prilaz maloj kamenitoj plaži. Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 17 godina. (više)
Beach Whala 3*

El Arenal
Hotel je renoviran početkom 2014. godine. Nalazi se u letovalištu Arenal i od plaže ga deli šetalište. Od grada Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 7 km. (više)
Bellevue Vistanova 3*

Palmanova
Hotel pripada letovalištu Palma Nova. Udaljen je 200 m od plaže. Od Palme je udaljen 20 km, a od međunarodnog aerodroma 30 km. (više)
Beverly Playa 3*

Paguera
Nalazi se na samoj plaži, u blizini centra mesta Pagera. Od Palme je udaljen 30 km, a od aerodroma 27 km. (više)
Bon Sol 4*

Illetas
Hotel se nalazi u mirnom elitnom letovalištu Iljetas, iznad uvale sa sopstvenom plažom do koje vodi lift. Okružen je borovom šumom. Od grada Palme je udaljen 8 km, a od aerodroma oko 17 km. (više)
BQ Apolo 4*

K'an Pastila
Nalazi se u mirnom delu letovališta Kan Pastilja, 150 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 12 km. Stanica lokalnog autobusa je udaljena 200 m od hotela. Renoviran je 2012. godine. (više)
BQ Belvedere 3*


(više)
Caballero 4*

Plaja de Palma
Moderan i kompletno renoviran 2013. godine. Nalazi se u letovalištu Plaja de Palma, 180 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma oko 6 km. (više)
Caribbean Bay 3*

El Arenal
Kompletno renoviran 2013. Godine. Nalazi se u Arenalu, 100 m od plaže. Od aerodroma je udaljen 6 km. (više)
Fergus Geminis 3*


Nalazi se u Playa de Palmi, 450 m od plaže. Ovaj hotel je namenjen gostima starijim od 16 godina. (više)
Fergus Tobago 3*

Palmanova
Nalazi se 100 m od plaže, na ganici između mesta Magaluf i Palmanova, na rtu Torenova. Od Palme je udaljen oko 15 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Flamboyan Caribe 4*

Magaluf
Hotel se sastoji od 2 zgrade i nalazi se u Magalufu, na šetalistu koje ga deli od plaže. Udaljen je od Palme 15 km, a od aerodroma 25 km. (više)
Golden Playa 4*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u mestu Plaja de Palma na dugoj peščanoj plaži. Udaljen je 6 km od aerodroma i 12 km od Palme. (više)
Grupotel Alcudia Suite 3*

Plaja de Muro
Nalazi se u oblasti Alkudija, 200 m od istoimene duge peščane plaže. Od Palme je udaljen 50 km, a od aerodroma oko 60 km. (više)
Grupotel Los Principes & Spa 4*

Plaja de Muro
Moderan hotelski kompleks, smešten na samoj peščanoj plaži Muro. Hotel gleda na zaliv Alkudije koji je idaljen na oko 4 km. Od centra grada Alkudija je udaljen 11 km, od grada Palme oko 50 km, dok je od aerodroma udaljen 60 km. (više)
Grupotel Parc Natural & Spa 5*

Plaja de Muro
Luksuzan i elegantan hotel. Nalazi se u mestu Plaja de Muro, na samoj plaži. Od aerodroma je udaljen 60 km. (više)
H10 Blue Mar 4*

Kamp de Mar
Nalazi se u mestu Kamp de Mar, na samoj plaži. Od Palme je udaljen 28 km, a od aerodroma 38 km. Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 16 godina koji žele odmor u opuštajućem okruženju. (više)
H10 Punta Negra 4*

Portals Nous
Hotel se nalazi na uzvišenju iznad mora, na malom poluostrvu između Palma Nove i Puerto Portalsa. Od Palme je udaljen 9 km, a od aerodroma 20 km. (više)
Helios 3*

K'an Pastila
Nalazi se 100 m od plaže, u blizini centra mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palme. Preporučuje se za porodični boravak. (više)
Hesperia Villamil 4*

Paguera
Elegantan hotel, rustičnog enterijera. Nalazi se u mestu Pagera, na peščanoj plaži. Okružen je bujnim zelenilom i idealan je za miran odmor. Od Palme je udaljen 23km, a od aerodroma 33 km. (više)
Hipotels Gran Playa de Palma 4*

Plaja de Palma
(više)
Hipotels Playa de Palma Palace 5*

Plaja de Palma
(više)
HM Balanguera Beach 4*

Plaja de Palma
Manji hotel modernog izgleda i arhitekture. Od gradske plaže je udaljen 150 m, od aerodroma Palma je 4.5 km, dok se do centra Palme može doći za 10-ak minuta vožnje autobusom. (više)
HM Gran Fiesta 4*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u Plaja de Palmi, uz šetalište koje ga deli od plaže. Udaljen je 10 km od grada Palme, a od aerodroma 4 km. (više)
HM Tropical 3*

Plaja de Palma
Pripada letovalištu Plaja de Palma i od plaže ga deli ulica. Od grada Palma je udaljen 9 km, a od aerodroma je udaljen 3 km. (više)
HSM Atlantic Park 4*

Magaluf
Nalazi se u mirnom delu Magalufa, 400 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 22 km. (više)
HSM Don Juan 3*

Magaluf
Nalazi se nedaleko od centra Magalufa, 400 m od prostrane peščane plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 22 km. (više)
HSM Linda Playa 3*

Paguera
Hotel se nalazi u mestu Pagera, 150 m od plaže. Od centra Palme je udaljen 22 km, a od aerodroma 32 km. (više)
HSM Madrigal Hotel 4*

Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 150 m od najbliže plaže. Od Palme je udaljen 20km, a od aerodroma 30 km. Preporučuje se za porodični boravak. (više)
HSM S'Olivera 4*

Paguera
Hotel se nalazi u letovalištu Pagera, nedaleko od promenade sa restoranima i prodavnicama. Od plaže je udaljen 300 m, od Palme 22 km, a od aerodroma oko 32 km. (više)
HSM Son Veri 3*

El Arenal
(više)
Iberostar Albufera Playa 4*

Plaja de Muro
Nalazi se na jednoj od najlepših lokacija na ostrvu, na peščanoj Muro plaži, okružen mediteranskim zelenilom Albufera nacionalnog parka. Idealan je za miran odmor, kao i za ljubitelej sportskih aktivnosti. Od Alkudije je udaljen oko 8 km, od mesta Kan Pikafort 3 km, a od aerodroma u Palmi 65 km. (više)
Iberostar Playa De Muro 4*

Plaja de Muro
Hotel se nalazi na čuvenoj Muro plaži, u opuštajućem ambijentu tirkiznog mora i borove šume sa druge strane. Od Alkudije je udaljen 5 km, a od aerodroma oko 60 km. (više)
Indico Rock 4*

Plaja de Palma
(više)
Java 4*

K'an Pastila
Hotel se nalazi u mestu Kan Pastilja, 80 m od plaže. Od međunarodnog aerodroma je udaljen 5 km. Idealan za one koji žele balans između mirnog odmora i zabave. Kompletno je renoviran 2013. godine. (više)
JS Alcudi Mar 4*

Plaja de Muro
Nalazi se u mestu Plaja de Muro, na obodu nacionalnog parka Albufera, 150 m od plaže. Od centra mesta je udaljen oko 1 km, a od aerodroma 60 km. (više)
JS Palma Stay 4*

K'an Pastila
Nalazi se 100 m od peščane plaže u Kan Pastilji. Od aerodroma je udaljen 4 km. Kompletno je renoviran 2012. godine i namenjen je isključivo starijima od 16 godina. (više)
Llaut Palace 5*

Plaja de Palma
(više)
Manaus 3*

El Arenal
Hotel se nalazi u letovalištu Arenal, na uzvišenju, oko 600 m od duge peščane plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 8 km. Ovaj hotel je idealan izbor za sve one koji žele odmor da provedu u mirnom okruženju, a nadomak plaže i svih zabavnih sadržaja. (više)
Marina Portals 4*

Portals Nous
Hotel se nalazi nedaleko od centra Palme, u mestu Portals Nus. Od plaže je udaljen 300 m, a od aerodroma 25 km. (više)
Melia Antillas Calvia Beach 4*

Magaluf
Kompletno renoviran hotel 2015. godine koji je predstavljao deo dotadašnjeg hotela Sol Antillas / Barbados. Nalazi se na samoj obali, nadomak peščane plaže Kalvia duge 1.6 km i u borovom zelenilu. Od centra Magalufa hotel je udaljen 250 m jer se nalazi na samom početku letovališta. Od Palme je udaljen 14 km, a od aerodroma 26 km. (više)
Occidental Cala Vinas 4*

Kala Vinas
(više)
Occidental Playa de Palma 4*

Plaja de Palma
(više)
Ola Club Panama 3*

Palmanova
(više)
Oleander 3*

Plaja de Palma
Nalazi se u mirnom delu letovališta, 200 m od duge peščane plaže. Od Palme je udaljen 9 km, a od međunarodnog aerodroma 3 km. (više)
Palma Mazas 2*

El Arenal
Nalazi se 600 m od plaže, u mirnijem delu Arenala ali nedaleko i od samog centra mesta. Od Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma oko 8 km. (više)
Pamplona 4*

Plaja de Palma
(više)
Pinero Tal 3*

El Arenal
Nalazi se u centru Arenala, 300 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 14 km, a od aerodroma 8 km. (više)
Playa Esperanza 4*

Plaja de Muro
Hotel se nalazi na plaži, u okruženju Albufera parka, nedaleko od mesta Alkudija i Polensa. Od aerodroma je udaljen oko 60 km. Preporučuje se za porodični boravak. (više)
Playa Golf 4*

Plaja de Palma
Nalazi se u Plaja de Palmi i od plaže ga deli šetalište. Od aerodroma je udaljen oko 5 km. Dobar je izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora. (više)
Playas del Rey 3*

Santa Ponsa
(više)
Pure Salt Garonda 5*

Plaja de Palma
Hotel se nalazi u mestu Plaja de Palma, a od plaže ga deli šetalište. Udaljen je 3 km od aerodroma i 9 km od samog centra Palme, sa kojim je dobro povezan lokalnim autobusom. Renoviran je 2015. godine i namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina. (više)
Riu Palace Bonanza Playa 4*

Illetas
Elegantan i luksuzan hotel, sa kamenitim prilazom moru. Nalazi se u zalivu Iljetas, oko 7 km od centra Palme i 14 km od aerodroma. Renoviran je 2014. godine. (više)
Roc Leo 3*

K'an Pastila
Nalazi se u Kan Pastilji, 150 m udaljen od plaže. Od grada Palme je udaljen svega 9 km, a od aerodroma 2 km. Iako u mirnijoj zoni letovališta, ovaj hotel je idealno lociran u odnosu na promenadu i centar zbivanja u toku večeri. Nedaleko od hotela je i stanica lokalnih autobusa. (više)
Samos 3*

Magaluf
Nalazi se 250 m od plaže, u centru Magalufa, 12 km od Palme i oko 20 km od aerodroma. (više)
Ses Cases de Cala Ferrera 2*

Kala d'Or
Apartmanski kompleks, nalazi se u zalivu Ferrera, 2 km od mesta Cala d’Or, 350 do 400 m udaljenosti od najbliže plaže do koje se silazi uređenim putem. Od samog centra mesta je udaljen 2 km, a od aerodroma u Palmi 60 km. Ovi apartmani su idealni za porodični boravak, ali i ljubitelje aktivnog odmora, daleko od gužve. (više)
Sol Alcudia Center Hotel Apartamentos 3*

Alcudia
(više)
Sol Barbados 4*

Magaluf
Hotel je renoviran 2015. godine i predstavlja deo nekadašnjeg hotela Sol Antillas / Barbados. Nalazi se na samoj obali, nadomak peščane plaže Kalvia duge 1.6 km i u borovom zelenilu. Od centra Magalufa hotel je udaljen 250 m, od grada Palme udaljen je 14 km, a od aerodroma 26 km. (više)
Sol Beach House 4*

Magaluf
Elegantno dizajniran hotel, samo za odrasle osobe preko 16 godina, nalazi se na šetalištu preko puta koga je gradska peščana plaža, u letovalištu Palmanova. Od luke Portals je udaljen 3 km, od centra Palme udaljen je 13 km dok je od aerodroma udaljen 24 km. Namenjen je isklučivo odraslima. (više)
Sol House Guadalupe 4*

Magaluf
Nalazi se 250 m od plaže, u neposrednoj blizini centra Magalufa i 15 km od Palme. Od aerodroma je udaljen 26 km. Renoviran je 2015.godine. (više)
Sol House Mallorca Mixed by Ibiza Rocks 4*

Magaluf
Hotel se nalazi u centru Magalufa, 50 m od peščane plaže Calvia i 26 km od aerodroma. Od grada Palma je udaljen 14 km. Kompletno je renoviran 2015. godine i preporučuje se mladima. (više)
Sol Katmandu Park & Resort 4*

Magaluf
Nalazi se u Magalufu, 250 m od duge peščane plaže Calvia. Od grada Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 26 km. Prvi je tematski hotel u Magalufu i posebno se preporučuje porodicama sa decom. (više)
Sol Palmanova Mirlos-Tordos 4*

Palmanova
Ovaj porodični hotel se sastoji od 2 zgrade, a nalazi se u Palmanovi, 120 m od plaže. Od grada Palme je udaljen 12 km, a od aerodroma 24 km. (više)
Thb El Cid 4*

K'an Pastila
Od peščane plaže duge 4 km deli ga šetalište. Od aerodroma je udaljen 5 km. (više)
Tora 3*

Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 100 m od plaže i 20 km od Palme. Od aerodroma je udaljen 30 km. (više)

Majorka je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda

Majorka je najveće ostrvo u Španiji i deo je arhipelaga Balearskih ostrva.

Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je ovo ostrvo bilo na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Danas je Majorka „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme i savršena klima čine je idealnom za odmor.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.3126 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel