Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

MAJORKA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Be Live Collection Palace De Muro 5*
Plaja de Muro
Ovaj izuzetno luksuzan i moderan hotel se nalazi na plaži, okružen Albufera parkom. Od mesta Alkudija je udaljen 5 km, a od aerodroma 60 km ... (više)
Grupotel Parc Natural & Spa 5*
Plaja de Muro
Luksuzan i elegantan hotel. Nalazi se u mestu Plaja de Muro, na samoj plaži. Od aerodroma je udaljen 60 km ... (više)
Hipocampo Palace 5*
Cala Millor
Luksuzan hotelski kompleks, koji obuhvata preko 19.000 m² lepo uređenog parka sa mediteranskim rastinjem. Nalazi se oko 2 km od centar mesta Calla Millor i 150 m od peščane plaže. Od aerodroma je udaljen oko 70 km. Namenjen je gostima koji vole luksuz i odmor u mirnom okruženju ... (više)
Iberostar Playa De Muro Village 5*
Plaja de Muro
Luksuzan hotel, na peščanoj plaži, u oblasti Playa de Muro. Od mesta Alkudija je udaljen oko 5 km, a 60 km od aerodroma u Palmi. Idealan je za porodični odmor ... (više)
Mac Garonda 5*
Plaja de Palma
Hotel se nalazi u mestu Plaja de Palma, a od plaže ga deli šetalište. Udaljen je 3 km od aerodroma i 9 km od samog centra Palme, sa kojim je dobro povezan lokalnim autobusom. Renoviran je 2015. godine i namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina ... (više)
Melia Cala d'Or Boutique Hotel 5*
Kala d'Or
Hotel se nalazi u mestu Kala Dor, a prepoznatljiv je po svojoj velikoj bašti koja ga okružuje, 400 m od plaže i 500 m od centra. Od aerodroma je udaljen 65 km ... (više)
Melia de Mar 5*
Illetas
Ovaj luksuzni hotel se nalazi u mestu Iljetas, nadomak male privatne plaže i grada Palme. Od aerodroma je udaljen 10 km. Namenjen je isključivo gostima starijim od 15 godina ... (više)
Nixe Palace 5*
Kala Major
Elegantan i luksuzan hotel, na samoj plaži, u mestu Kala Major. Od centra Palme je udaljen oko 2 km, a od aerodroma oko 20 km ... (više)
Viva Zafiro Alcudia & Spa 5*
Alcudia
Nov, izuzetno elegantan i luksuzan hotel. Nalazi se u mestu Alkudija i od plaže je udaljen 300 m. Od aerodroma u Palmi je udaljen 60 km. Otvoren je 2015. godine ... (više)
Aparthotel Rosa Del Mar 4*
Palmanova
Ovaj aparthotel se nalazi u turističkom centru Palmanove, u blizini Magalufa, 150 m od plaže. Kompletno je renoviran početkom 2013. godine. Idealan je za porodični boravak ... (više)
Bahia del Sol 4*
Santa Ponsa
Nalazi se u mestu Santa Ponsa, 100 m od plaže. Od centra Palme je udaljen oko 15 km, a od međunarodnog aerodroma 25 km ... (više)
Bahia Principe Coral Playa 4*
Palmanova
Hotel se nalazi u Palmanovi (na rtu Torenova) iznad poznate plaže Son Maties, jedne od tri najpoznatije plaže, do koje gosti hotela dolaze liftom. Od aerodroma u gradu Palma, hotel je udaljen 25 km, dok je od samog centra Palme udaljen 14 km ... (više)
Barcelo Cala Vinas 4*
Kala Vinas
Ovaj luksuzan hotel okružen zelenilom, nalazi se u maloj uvali, na samoj Kala Vinjas plaži. Idealan je za miran porodični odmor. Od Palme je udaljen 20 km, a od aerodroma 25 km ... (više)
Barcelo Illetas Albatros 4*
Illetas
Luksuzan hotel u mirnom mediteranskom okruženju uvale Iljetas, sa pogledom na zaliv u kom se nalazi grad Palma. Od centra je udaljen 7 km, a od aerodroma 14 km. Ima prilaz maloj kamenitoj plaži. Hotel je namenjen isključivo gostima starijim od 17 godina ... (više)
Barcelo Pueblo Park 4*
El Arenal
Hotel se nalazi u mestu Arenal / Plaja de Palma, 200 m od plaže. Udaljen je od aerodroma 6 km a od Palme 12 km. Sagrađen je i uređen u tradicionalnom lokalnom stilu ... (više)
Bon Sol 4*
Illetas
Hotel se nalazi u mirnom elitnom letovalištu Iljetas, iznad uvale sa sopstvenom plažom do koje vodi lift. Okružen je borovom šumom. Od grada Palme je udaljen 8 km, a od aerodroma oko 17 km ... (više)
BQ Apolo 4*
K'an Pastila
Nalazi se u mirnom delu letovališta Kan Pastilja, 150 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 12 km. Stanica lokalnog autobusa je udaljena 200 m od hotela. Renoviran je 2012. godine ... (više)
Caballero 4*
Plaja de Palma
Moderan i kompletno renoviran 2013. godine. Nalazi se u letovalištu Plaja de Palma, 180 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma oko 6 km ... (više)
Flamboyan Caribe 4*
Magaluf
Hotel se sastoji od 2 zgrade i nalazi se u Magalufu, na šetalistu koje ga deli od plaže. Udaljen je od Palme 15 km, a od aerodroma 25 km ... (više)
Golden Playa 4*
Plaja de Palma
Hotel se nalazi u mestu Plaja de Palma na dugoj peščanoj plaži. Udaljen je 6 km od aerodroma i 12 km od Palme ... (više)
Gran Playa 4*
K'an Picafort
Hotel se nalazi u centru mesta Kan Pikafort. Od aerodroma je udaljen oko 60 km a od plaže svega 50 m. Namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina ... (više)
H10 Punta Negra 4*
Portals Nous
Hotel se nalazi na uzvišenju iznad mora, na malom poluostrvu između Palma Nove i Puerto Portalsa. Od Palme je udaljen 9 km, a od aerodroma 20 km ... (više)
Hesperia Villamil 4*
Paguera
Elegantan hotel, rustičnog enterijera. Nalazi se u mestu Pagera, na peščanoj plaži. Okružen je bujnim zelenilom i idealan je za miran odmor. Od Palme je udaljen 23km, a od aerodroma 33 km ... (više)
HM Gran Fiesta 4*
Plaja de Palma
Hotel se nalazi u Plaja de Palmi, uz šetalište koje ga deli od plaže. Udaljen je 10 km od grada Palme, a od aerodroma 4 km ... (više)
HSM Atlantic Park 4*
Magaluf
Nalazi se u mirnom delu Magalufa, 400 m od peščane plaže. Od Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 22 km ... (više)
HSM Madrigal Hotel 4*
Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 150 m od najbliže plaže. Od Palme je udaljen 20km, a od aerodroma 30 km. Preporučuje se za porodični boravak ... (više)
HSM S'Olivera 4*
Paguera
Hotel se nalazi u letovalištu Pagera, nedaleko od promenade sa restoranima i prodavnicama. Od plaže je udaljen 300 m, od Palme 22 km, a od aerodroma oko 32 km ... (više)
Iberostar Albufera Playa 4*
Plaja de Muro
Nalazi se na jednoj od najlepših lokacija na ostrvu, na peščanoj Muro plaži, okružen mediteranskim zelenilom Albufera nacionalnog parka. Idealan je za miran odmor, kao i za ljubitelej sportskih aktivnosti. Od Alkudije je udaljen oko 8 km, od mesta Kan Pikafort 3 km, a od aerodroma u Palmi 65 km ... (više)
Iberostar Playa De Muro 4*
Plaja de Muro
Hotel se nalazi na čuvenoj Muro plaži, u opuštajućem ambijentu tirkiznog mora i borove šume sa druge strane. Od Alkudije je udaljen 5 km, a od aerodroma oko 60 km ... (više)
Isla Mallorca & Spa 4*
Palma
Ovaj moderan hotel se nalazi u mirnom delu grada, nedaleko od promenade uz more. Od centar grada je udaljen 2 km, a od aerodroma 10 km ... (više)
Java 4*
K'an Pastila
Hotel se nalazi u mestu Kan Pastilja, 80 m od plaže. Od međunarodnog aerodroma je udaljen 5 km. Idealan za one koji žele balans između mirnog odmora i zabave. Kompletno je renoviran 2013. godine ... (više)
JS Alcudi Mar 4*
Plaja de Muro
Nalazi se u mestu Plaja de Muro, na obodu nacionalnog parka Albufera, 150 m od plaže. Od centra mesta je udaljen oko 1 km, a od aerodroma 60 km ... (više)
JS Palma Stay 4*
K'an Pastila
Nalazi se 100 m od peščane plaže u Kan Pastilji. Od aerodroma je udaljen 4 km. Kompletno je renoviran 2012. godine i namenjen je isključivo starijima od 16 godina ... (više)
Marina Portals 4*
Portals Nous
Hotel se nalazi nedaleko od centra Palme, u mestu Portals Nus. Od plaže je udaljen 300 m, a od aerodroma 25 km ... (više)
Mediterranean Bay 4*
El Arenal
Ovaj moderan hotel, nalazi se u Arenalu, 350 m od plaže. Od Palme je udaljen 12 km, a od aerodroma oko 5 km. Namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina ... (više)
Melia Palas Atenea 4*
Palma
Ovaj luksuzni gradski hotel se nalazi na šetalištu koje vodi uz obalu, nadomak gradske luke i tvrđave. Od centra grada je udaljen oko 1,5 km, a od aerodroma 8 km ... (više)
Neptuno Majorka 4*
Plaja de Palma
Idealno je lociran, obzirom da ga od duge peščane plaže deli šetalište. Od centra letovališta je udaljen 500 m, a od aerodroma 6 km ... (više)
Paguera Park 4*
Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 350 m od plaže i 300 m od centra. Od Palme je udaljen 22 km, a od aerodroma oko 35 km. Renoviran je 2013. godine i sastoji se od 3 zgrade ... (više)
Pionero/ Santa Ponsa Park 4*
Santa Ponsa
Ovaj hotelski kompleks iz lanca Globales se nalazi u mestu Santa Ponsa, 300 m od plaže. Od Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 25 km. Sastoji se od 2 zgrade ... (više)
Playa Esperanza 4*
Plaja de Muro
Hotel se nalazi na plaži, u okruženju Albufera parka, nedaleko od mesta Alkudija i Polensa. Od aerodroma je udaljen oko 60 km. Preporučuje se za porodični boravak ... (više)
Playa Golf 4*
Plaja de Palma
Nalazi se u Plaja de Palmi i od plaže ga deli šetalište. Od aerodroma je udaljen oko 5 km. Dobar je izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora ... (više)
Rei Del Mediterrani 4*
Plaja de Muro
Nalazi se u središnjem delu zaliva, 5 km od centra Alkudije. Od plaže je udaljen 500 m, a od aerodroma 60 km ... (više)
Riu Palace Bonanza Playa 4*
Illetas
Elegantan i luksuzan hotel, sa kamenitim prilazom moru. Nalazi se u zalivu Iljetas, oko 7 km od centra Palme i 14 km od aerodroma. Renoviran je 2014. godine ... (više)
Sol Antillas Barbados 4*
Magaluf
Nalazi se na samoj obali, nadomak peščane plaže, 15 km od grada Palme i 250 m od centra Magalufa. Od aerodroma je udaljen 26 km ... (više)
Sol House Guadalupe 4*
Magaluf
Nalazi se 250 m od plaže, u neposrednoj blizini centra Magalufa i 15 km od Palme. Od aerodroma je udaljen 26 km. Renoviran je 2015.godine ... (više)
Sol House Trinidad 4*
Magaluf
: Hotel se nalazi u centru Magalufa, 50 m od peščane plaže Calvia i 26 km od aerodroma. Od grada Palme je udaljen 14 km. Kompletno je renoviran 2015. godine ... (više)
Sol Katmandu Park & Resort 4*
Magaluf
Nalazi se u Magalufu, 250 m od duge peščane plaže Calvia. Od grada Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 26 km. Prvi je tematski hotel u Magalufu i posebno se preporučuje porodicama sa decom ... (više)
Sol Palmanova Mirlos-Tordos 4*
Palmanova
Ovaj porodični hotel se sastoji od 2 zgrade, a nalazi se u Palmanovi, 120 m od plaže. Od grada Palme je udaljen 12 km, a od aerodroma 24 km ... (više)
Son Caliu Spa Oasis 4*
Palmanova
Hotel se nalazi u malom zalivu, na plaži, između mesta Palmanova i Puerto Portals. Od grada Palma udaljen je 12 km, a od međunarodnog aerodroma 25 km. Idealan je za goste koji žele miran odmor ... (više)
Thb El Cid 4*
K'an Pastila
Od peščane plaže duge 4 km deli ga šetalište. Od aerodroma je udaljen 5 km ... (više)
Viva Palmanova & Spa 4*
Palmanova
Hotel se nalazi na samo 200 m od peščane plaže, dok je od centra letovališta Palmanova takođe udaljen 200 m. Od grada Palme je udaljen oko 18 km, a od aerodroma 28 km ... (više)
Alejandria 3*
Plaja de Palma
Nalazi se u Plaja de Palmi, 15 km od Palme i 8 km od aerodroma. Od plaže je udaljen 400 m ... (više)
Aparthotel Ferrera Beach 3*
Kala d'Or
Moderan aparthotel, idealan za porodični boravak. Nalazi se na istočnoj obali ostrva, u oblasti Kala Dor, 2 km od centra samog mesta, u uvali Ferrera. Od Palme je udaljen 63 km, a od aerodroma oko 60 km ... (više)
Beach Whala 3*
El Arenal
Hotel je renoviran početkom 2014. godine. Nalazi se u letovalištu Arenal i od plaže ga deli šetalište. Od grada Palme je udaljen 15 km, a od aerodroma 7 km ... (više)
Bellevue Vistanova 3*
Palmanova
Hotel pripada letovalištu Palma Nova. Udaljen je 200 m od plaže. Od Palme je udaljen 20 km, a od međunarodnog aerodroma 30 km ... (više)
Beverly Playa 3*
Paguera
Nalazi se na samoj plaži, u blizini centra mesta Pagera. Od Palme je udaljen 30 km, a od aerodroma 27 km ... (više)
Caribbean Bay 3*
El Arenal
Kompletno renoviran 2013. Godine. Nalazi se u Arenalu, 100 m od plaže. Od aerodroma je udaljen 6 km ... (više)
Fergus Tobago 3*
Palmanova
Nalazi se 100 m od plaže, na ganici između mesta Magaluf i Palmanova, na rtu Torenova. Od Palme je udaljen oko 15 km, a od aerodroma 25 km ... (više)
Globales Playa Santa Ponsa 3*
Santa Ponsa
Hotel se nalazi u Santa Ponsi, na samo 200 m od peščane plaže. Od aerodroma u gradu Palma je udaljen 30 km, a od samog grada 20 km ... (više)
Grupotel Alcudia Suite 3*
Plaja de Muro
Nalazi se u oblasti Alkudija, 200 m od istoimene duge peščane plaže. Od Palme je udaljen 50 km, a od aerodroma oko 60 km ... (više)
Helios 3*
K'an Pastila
Nalazi se 100 m od plaže, u blizini centra mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palme. Preporučuje se za porodični boravak ... (više)
HM Tropical 3*
Plaja de Palma
Pripada letovalištu Plaja de Palma i od plaže ga deli ulica. Od grada Palma je udaljen 9 km, a od aerodroma je udaljen 3 km ... (više)
HSM Linda Playa 3*
Paguera
Hotel se nalazi u mestu Pagera, 150 m od plaže. Od centra Palme je udaljen 22 km, a od aerodroma 32 km ... (više)
Manaus 3*
El Arenal
Hotel se nalazi u letovalištu Arenal, na uzvišenju, oko 600 m od duge peščane plaže. Od grada Palma je udaljen 15 km, a od aerodroma 8 km. Ovaj hotel je idealan izbor za sve one koji žele odmor da provedu u mirnom okruženju, a nadomak plaže i svih zabavnih sadržaja ... (više)
Ola Bermudas 3*
Palmanova
Nalazi se u Palmanovi, 100 m od peščane plaže. Od centra Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma 14 km. Preporučen je za porodični boravak ... (više)
Palma Playa Cactus 3*
Plaja de Palma
Hotel se nalazi 200 m od plaže. Od Palme je udaljen 12 km, a od aerodroma 4 km ... (više)
Pinero Tal 3*
El Arenal
Nalazi se u centru Arenala, 300 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 14 km, a od aerodroma 8 km ... (više)
Roc Boccacio 3*
Alcudia
Hotel se nalazi u Alkudiji, 100 m od peščane plaže. Od aerodroma u Palmi je udaljen 60 km. U blizini je i jezero Esperanza, pogodno za sportove na vodi ... (više)
Roc Leo 3*
K'an Pastila
Nalazi se u Kan Pastilji, 150 m udaljen od plaže. Od grada Palme je udaljen svega 9 km, a od aerodroma 2 km. Iako u mirnijoj zoni letovališta, ovaj hotel je idealno lociran u odnosu na promenadu i centar zbivanja u toku večeri. Nedaleko od hotela je i stanica lokalnih autobusa ... (više)
Samos 3*
Magaluf
Nalazi se 250 m od plaže, u centru Magalufa, 12 km od Palme i oko 20 km od aerodroma ... (više)
Tora 3*
Paguera
Nalazi se u mestu Pagera, 100 m od plaže i 20 km od Palme. Od aerodroma je udaljen 30 km ... (više)
Tryp Palma Bosque Hotel 3*
Palma
Hotel se nalazi u glavnom gradu Palmi, udaljen oko 4 km od centra i 10 km od aerodroma ... (više)
Valentin Reina Paguera 3*
Paguera
Hotel se nalazi u centru mesta Pagera. Od plaže je udaljen 150 m, od Palme oko 23 km, a od aerodroma 33 km. Namenjen je isključivo gostima starijim od 18 godina ... (više)
Whala Balmes 3*
K'an Pastila
: Hotel se nalazi u centralnoj zoni mesta Can Pastilla, nedaleko od Plaja de Palme. Od plaže je udaljen oko 100 m, od grada Palme je 11 km, a od aerodroma u Palmi 9 km ... (više)
Palma Mazas 2*
El Arenal
Nalazi se 600 m od plaže, u mirnijem delu Arenala ali nedaleko i od samog centra mesta. Od Palme je udaljen 10 km, a od aerodroma oko 8 km ... (više)
Palma Mazas II (ex Emperador) 2*
El Arenal
Nedaleko od centra Arenala i 600 m od plaže ... (više)
Reina Isabel 2*
El Arenal
Hotel se nalazi u Arenalu, 450 m od plaže. Od grada Palma je udaljen 16 km, a od aerodroma 9 km. Preporučuje se mladima ... (više)
Ses Cases de Cala Ferrera 2*
Kala d'Or
Apartmanski kompleks, nalazi se u zalivu Ferrera, 2 km od mesta Cala d’Or, 350 do 400 m udaljenosti od najbliže plaže do koje se silazi uređenim putem. Od samog centra mesta je udaljen 2 km, a od aerodroma u Palmi 60 km. Ovi apartmani su idealni za porodični boravak, ali i ljubitelje aktivnog odmora, daleko od gužve ... (više)

Majorka je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda

Majorka je najveće ostrvo u Španiji i deo je arhipelaga Balearskih ostrva.

Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je ovo ostrvo bilo na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Danas je Majorka „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme i savršena klima čine je idealnom za odmor.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel