O nama | Turistička agencija ODEON WORLD TRAVEL

O NAMA

Odeon World Travel je jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji, sa 8 prodajnih mesta, u Beogradu, Novom Sadu i Aranđelovcu. Bavi se organizacijom i prodajom letnjih i zimskih aranžmana, organizacijom seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu kao i prodajom domaćih i međunarodnih avio karata. Članica je YUTA-e i poseduje licencu Ministarstva turizma OTP 5/2013. | Odeon World Travel offers summer, winter, and wellness/ spa vacation packages, organizes local and international business seminars, and sells domestic and transcontinental air tickets. Known for a comprehensive, tailored approach, the company is among the leading travel agencies in Serbia, with 8 outlets across Belgrade, Novi Sad, and Aranđelovac. Odeon World Travel is a member of YUTA, and holds Ministry of Tourism license #OTP 5/2013.

Naš najveći i najdraži uspeh je poverenje naših klijenata. Izbor savršene destinacije za Vaš odmor je uvek velika dilema ali Odeon World Travel je tu uvek spreman da vam pomogne i preporuči svojim iskustvom i savetima odredište koje je baš za Vas idealno!

opšti uslovi putovanja

PONUDA

Verna sloganu „Ključ za sva vaša putovanja“, agencija Odeon World Travel u svojoj letnjoj ponudi broji preko osam stotina hotela na preko 50 destinacija širom Mediterana.

Agencija u ponudi ima direktne čarter letove do svih letovališta koja su popularna za naše turiste.

Tu je na prvom mestu Turska, sa smenama na 7, 10 ili 14 noćenja i letovima za Antaliju, Bodrum i Dalaman.

Naravno u ponudi su i direktni čarter letovi za sva popularna ostrva u Grčkoj. Krit sa letovima na aerodrome u Hanji i Heraklionu, zatim Rodos, Krf, Skijatos, Zakintos i Kos.

Osim tradicionalno popularnih grčkih ostrva pažnju privlače i poznata letovališta sa povoljnim cenama hotela na Halkidikiju, na Jonskoj obali, Olimpskoj regiji, Tasosu, Lefkadi, Eviji, Kefaloniji ...

Španija i Italija su svakako nezaobilazne destinacije za naše turiste. U ponudi Agencije Odeon World Travel su direktni čarter letovi za Majorku i Siciliju, a nova destinacija u ponudi agencije je popularno letovalište jadranske obale Rimini u Italiji.

Egipat je destinacija koja je aktuelna i tokom zimskog perioda, ali svakako najveći broj turista je posećuje tokom letnjih meseci. Egipat je u ponudi agencije tokom čitave godine, u pitanju su direktni letovi do letovališta Hurgada i Šarm el Šeik.

Od destinacija do kojih je takođe organizovan prevoz avionom popularni su Tunis, Malta i Kipar.

Od nama bliskih destinacija u okruženju preporučuju se i Bugarska koja se ističe niskim cenama hotela, Hrvatska kao destinacija sa izuzetnom obalom, Slovenija zemlja termi, planina i mora i Crna Gora koja nam je svakako najbliža.

City Break

Od evropskih gradova, izdvajamo putovanja za Istanbul, Madrid, Pariz i Rim. Od dalekih destinacija, u ponudi su Indija i Kina.

Wellness & Spa

U ponudi agencije Odeon World Travel je i nezaboravno opuštanje u slovenačkim termama. Ove oaze neočekivanih mogućnosti deo su jedinstvenog Wellness & Spa programa, koji predstavlja jedinstvenu takvu ponudu na našem tržištu.

opšti uslovi putovanja

MULTIMEDIA

2014

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel