Solunska regija Leto 2018 | Grčka Letovanje


Solunska regija letovanje 2018 | sopstveni prevozPEREA i AGIA TRIADA – udaljeni samo 20 km od centra Soluna, u okviru solunskog zaliva, nalaze se poznata letovališta Perea i Agia Triada koja su međusobno povezana uređenim šetalištem i predivnom peščanom plažom. Do Soluna se stiže redovnim autobuskim ili brodskim linijama. Oblast Perea i Agia Triade karakterise bistro more, a njegova čistoća je nagrađena sa čuvenom evropskom nagradom plava zastavica. Na rivijeri Perea i Agia Triada, pored visoko kvalitetnih hotela ponudu upotpunjuje mnoštvo kafića, restorana, diskoteka i taverni koje se prostiru duž peščane obale, nudeći gostima vrhunske specijalitete grčke kuhinje, svežu ribu i čuvena grčka vina, kao i dobru zabavu i provod u večernjim satima.


Solunska regija letovanje | Perea

Perea je gradić koji poseduje plažu dugačku nekoliko kilometara i udaljeno od centra Soluna 20km. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor: ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža Perea je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada Soluna, voda je izuzetno čista i leti veoma topla.


Solunska regija letovanje | Agia Triada

Agia Triada je lepa plaža dugačka nekoliko kilometara i naselje udaljeno od centra Soluna 24 km do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobusa. Na plazi Agia Triade postoje ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i mnogobrojne taverne, restorana i barova. Plaža Agia Triada je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.