Novigrad Leto 2018 | Hrvatska Letovanje


Novigrad letovanje 2018 | sopstveni prevoz


Novigrad nekada mirno ribarsko mesto smešteno na severozapadu Istre, postao je godinama primamljivo odredište turistima iz čitave Evrope i sveta. Stari deo grada Novigrada, opasan zidinama kao i njegov noviji deo smešteni su na malom poluostrvu, na severnoj strani ulaza u prostrani zaliv luke Mirne na ušču reke Mirne, jedne od tri istarske reke.

Iako odredište mnogih turista, Novigrad je sačuvao svoj šarm mirnog ribarskog gradića, prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu koje je svojstvena malim mediteranskim gradovima.  Obilje istorijskih znamenitosti, bogato kulturno nasleđe, sačuvane prirodne lepote i svi dodatni turistički sadržaji čine odmor u ovom gradu potpuno jedinstvenim

 

 

 

Hrvatska letovanje 2018 | sopstevni prevoz

Svaka turistička regija razvija specifičnu ponudu koja je karakretistična za to područje. Najznačajnije hrvatske turističke regije su Istra, Kvarner, Dalmacija, zatim Dubrovnik zajedno sa ostrvima južnog Jadrana i svakako kontinentalna Hrvatska

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, letovati na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača...Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine boravak na hrvatkim ostrvima nezaboravnim.

Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom i neplivačima zbog blagog ulaza u more. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama. Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji leto u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...Leto u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2018 ovde.

.