Kranjska Gora | Wellness & Spa Slovenija


Kranjska Gora | Wellness i Spa                      (Udaljenost od Beograda 617 km)


Kranjska Gora se nalazi u podnožju Julijskih Alpa, na krajnjem severozapadu Slovenije, u nacionalnom parku Triglav. Zbog nadmorske visine, alpskog vazduha i dovoljnog broja sunčanih dana, Kranjska Gora se smatra prirodnim klimatskim lečilištem. Uz bogatu ponudu hotela sa wellness centrima i zabavnim i sportskim sadržajima Kranjska Gora omogućava prijatan boravak tokom cele godine.


Prelepo prirodno okruženje nudi bezbroj mogućnosti za pešačenje, biciklizam, planinarenje ili ribolov.

U okolini Kranjske Gore izvire Sava Dolinka. Prvi izvor ove reke je vodopad Nadiža, nakon čega teče pod zemljom kroz dolinu Planica do prirodnog rezervata Zelenci gde ponovo izvire. Ovaj prirodni rezervat, koji važi za najlepši i najzeleniji deo Slovenije nalazi se na svega 5 km od Kranjske Gore. Ne remeteći prirodu, specijalnim drvenim mostićem možete se prošetati do jezera i po močvarnoj okolini i uživati u nestvarnim nijansama zelene boje. Na manje od 2 km od cenztra mesta Kranjska Gora nalazi se još jedan biser prirode, jezero Jasna. Oko čitavog jezera je uređena staza za šetanje.


Kranjska Gora | Hoteli

Agencija Odeon World Travel iz ponude izdvaja bivši hotel Larix sada Ramada Resort Kranjska Gora****.Idealno lociran, hotel se nalazi u samom podnožju ski staze, na svega 100 m od centra Kranjske Gore.


Kranjska Gora | Wellness i Spa

Wellness Larix, koji je u sklopu hotela Ramada Resort, sastoji se iz tri dela.

Aqua Larix je bazenski kompleks sa 400 m² vodene površine. Poseban doživljaj predstavlja kupanje u zastakljenim bazenima sa pogledom na prelepo okruženje. Gostima su na raspolaganju bazen sa vodom temperature od 30⁰ C i whirpool sa vodom temperature od 36⁰ C. Svet Sauna ima finsku, trsku i unfracrvenu saunu, a gosti mogu da se rashlade u ledenom bazenu i odmore u prostorijama za odmor. Vita Centar Larix gostima nudi različite vrste masaža, kao što su tajlandske ili masaže toplim kamenjem. Na raspolaganju su i tretmani nege lica i tela, kao i anti age tretmani uz upotrebu vrhunskih kozmetičkih preparata.