Hvar Leto 2018 | Hrvatska Letovanje


Hvar letovanje 2018 | sopstveni prevoz


Ostrvo Hvar, nazivaju i kraljem među dalmatinskim ostrvima, poznat od antike po svom važnom strateškom i nautičkom polažaju i bogatstvu prirodnog i kulturnog blaga. Zahvaljujući blagoj klimi, toplim zimama i prijatnim letima, ostrvo je domaćin brojnim gostima i putnicima koji su privučeni raskošnom mediteranskom prirodom, bogatom tradicijom i svakako nadaleko poznatim noćnim životom.

Hvar se danas smatra jednim od deset najljepših ostrva na svetu.

Među turistima su najpopularniji zapadni delovi ostrva, gde se nalazi grad Hvar, Stari grad, Vrboska i Jelsa koje ujedno čine i četiri opštine.
Južnu obalu ostrva je stenovita, dok severna obala privlači ronioce, surfere i plivače.

 

 

  Hrvatska letovanje 2018 | sopstevni prevoz

 

Svaka turistička regija razvija specifičnu ponudu koja je karakretistična za to područje. Najznačajnije hrvatske turističke regije su Istra, Kvarner, Dalmacija, zatim Dubrovnik zajedno sa ostrvima južnog Jadrana i svakako kontinentalna Hrvatska

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, letovati na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača...Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine boravak na hrvatkim ostrvima nezaboravnim.

Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom i neplivačima zbog blagog ulaza u more. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama. Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji leto u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...Leto u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2018 ovde.