Bohinj | Wellness & Spa Slovenija


Bohinj | Wellness & Spa                                                                                                                      PREUZMITE CENOVNIK U PDF-U


Bohinj, smešten u srcu julijskih Alpa, čini jedan deo triglavskog Nacionalog parka, a odlikuje se izuzetno očuvanim prirodnim lepotama kao što su čiste reke i njihova izvorišta, vodopadi, pećine, kristalno bohinjsko jezero i planina Vogel.


Bohinjsko jezero je najveće prirodno jezero u Sloveniji, a nalazi se u okrilju jedinog slovenačkog nacionalog parka Triglav. Jezerska voda ispunjava glacijalnu dolinu i sadrži oko 100 miliona kubnih metara vode, a oko 80% površine jezera dublje je od 20 metara. Leti temperatura vode doseže do 22° C, dok se zimi često zaledi. Jezero Bohinj je savršena destinacija za aktivnosti na vodi, kao što su plivanje, ronjenje, veslanje, jedrenje ili sportski ribolov. Posetioci naročito uživaju u vožnji turističkim čamcima ili jednostavno u šetnji duž obale. Jezero Bohinj je udaljeno 6 km od hotela Bohinj Eco 5*.


Bohinj | Hoteli

Bohinj Eco Hotel 5* je jedan od najboljih hotela u Sloveniji, skladno se uklapa u pejzaž netakunute bohinjske prirode. Namenjen je gostima koji žele miran romantičan ili porodični odmor sa mogućnostima za aktivonsti i prepuštanje prirodi, ali i uživanju u sadržajima samog hotela. Posebno se ponose izuzetnom internacionalnom kuhinjom sa akcentom na zdravim lokalnim proizvodima.


WELLNESS CENTAR nalazi se na poslednjem spratu hotela i ovde je, u posebnoj atmosferi sa predivnim pogledom na planinske vrhove Alpa, gostima na raspolaganju bazen, parno kupatilo, finska sauna, sobe za masažu, prostor za relaksaciju i velika terasa za sunčanje.

AQUAPARK je povezan toplim podzemnim hodnikom sa hotelom, a u svom sastavu ima: bazen za rekreativno plivanje (31° C), dečiji bazen (34° C), 2 whirlpool-a (34° C), 2 tobogana, brzu reku, masažere, dve pećine, dve stene za penjanje, ostrvo i otvorenu terasu za sunčanje. Gostima su na raspolganju za zabavu i kuglana sa 5 traka i bioskop.

SAUNA PARK podeljen je na dve tematske celine. Na prvom spratu su saune (dve finske, parna i infracrvena) koje su povezane sa bazenima. Dok su u prizemlju saune namenjene gostima koji žele potpuno opuštanje (finska, parna, dve infracrvene i jedna bio finska).