Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

KIPAR  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Program u pripremi.

Hoteli

Adams Beach 5*
Aja Napa
Luksuzan hotel smešten je na privatnoj čuvenoj peščanoj plaži zaliva Nissi, 3 km udaljen od centra Ayia Nape i 45 km od aerodroma u Larnaki ... (više)
Amathus Beach Limassol 5*
Limasol
Okružen zelenilom i palmama smešten je u turističkom delu Limasola na peščanoj plaži i pripada lancu „The leading hotels of the world“. Od centra Limasola je udaljen 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km ... (više)
Annabelle 5*
Pafos
Luksuzan hotelski kompleks elegantnog stila i šarma, smešten je na samoj plaži, u blizini luke i s pogledom na tvrđavu starog Pafosa. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 130 km ... (više)
Atlantica Aeneas 5*
Aja Napa
Popularan i luksuzan hotel nalazi se samo na 90 metara od poznate peščane Nissi plaže od koje ga deli ulica, 2.5 km od centra Ayia Nape, a od aerodroma u Larnaki 48 km ... (više)
Coral Beach Resort 5*
Pafos
Smešten na obodu poluostrva Akamas, koje je pod zaštitom UNESCO-a. Udaljen je 13 km od centra Pafosa, 300 m od plaže i 143 km od aerodroma ... (više)
Elysium Beach 5*
Pafos
Luksuzan hotel, u blizini drevnog arheološkog nalazišta Grobnica kraljeva, udaljen je samo 3 km od centra Pafosa i 134 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela je mala, uska plaža sa stenovitim i peščanim delom ... (više)
Four Seasons 5*
Limasol
Luksuzan hotel, smešten na samoj peščanoj plaži, na šetalištu dužine 8 km kojim se dolazi do centra Limasola. Aerodrom u Larnaki je udaljen 58 km a centar grada 8 km ... (više)
Golden Bay Beach 5*
Larnaka
Hotel okružen palmama, smešten je na samoj peščanoj plaži. Udaljen je 10 km od centra grada i 15 km od aerodroma ... (više)
Grand Resort Beach 5*
Limasol
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u blizini marine, okružen zelenilom i palmama, 3 km od turističkog dela Limasola, oko 12 km od centra Limasola, a 54 km od aerodroma u Larnaki ... (više)
Grecian Bay 5*
Aja Napa
Hotel pripada lancu Grecian Hotels, okružen je zelenilom i nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Od centra grada je udalje 1.5 km, a od aerodroma u Larnaki 50 km ... (više)
Le Meridien Spa & Resort 5*
Limasol
Nalazi se na plaži, u mirnom okruženju, na 15 km od centra Limasola, 6 km od turističkog dela grada i 55 km od međunarodnog aerodroma u Larnaki.h ... (više)
Lordos Beach 5*
Larnaka
Nalazi se na peščanoj plaži, okružen palmama, udaljen 6 km od centra grada i 24 km od aerodroma ... (više)
Royal Apollonia Beach 5*
Limasol
Luksuzni, kompletno renovirani hotel nalazi se na peščanoj plaži, u centru turstičkog dela Limasola, oko 5 km od centra grada. Medjunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen 77 km ... (više)
St Raphael Resort 5*
Limasol
Hotel okružen raskošnom baštom zauzima površinu od 43.000 m2, nalazi se na samoj plaži. Udaljen je 11 km od centra Limasola i 55 km od aerodroma u Larnaki ... (više)
Asterias Beach 4*
Aja Napa
Nalazi se u zalivu Makronissos na peščanoj plaži, udaljen 4 km od centra Ayia Nape, a od aerodroma u Larnaki 48 km ... (više)
Atlantica Miramare Beach 4*
Limasol
Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj uskoj peščanoj plaži, 3 km je udaljen od centra Limasola, a 65 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa ... (više)
Capo Bay 4*
Protaras
Hotel se nalazi na peščanoj plaži Fig Tree Bay, u centru mesta Protaras. Od aerodroma je udaljen 60 km ... (više)
Constantinou Bros Athena Beach 4*
Pafos
Elegantan i luksuzan hotel smešten je na širokoj peščano-šljunkovitoj plaži, 1,5 km od turističkog centra i 2 km centra Pafosa. U neposrednoj blizini hotela su arheološka nalazišta, prodavnice i barovi, a aerodrom u Larnaki je udaljen 140 km ... (više)
Constantinou Bros Pioneer Beach 4*
Pafos
Okružen uređenom baštom smešten na samoj peščano-šljunkovitoj plaži, hotel je 2 km udaljen od turističkog centra i 2.5 km centra Pafosa. Aerodrom u Larnaki je udaljen 140 km. U neposrednoj blizini su arheološka nalazišta, prodavnice, restorani i barovi ... (više)
Crowne Plaza 4*
Limasol
Moderan hotel nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, od centra Limasola udaljen 5 km a od aerodroma u Larnaki 61 km ... (više)
Curium Palace 4*
Limasol
Hotel se nalazi pored Arheoloskog muzeja i u neposrednoj blizini centra grada. Stari grad Limasola i ulice sa suvenirnicama su udaljeni 1,5 km od hotela. Do plaže, koja je udaljena 300 m, se prelazi ulica. Aerodrom u Larnaki je udaljen 70 km ... (više)
Elias Beach 4*
Limasol
Hotel je smešten na peščanoj plaži u blizini starog grada Amatus, 3 km od turističkog centra. Od centra Limasola udaljen je 11 km, a 55 km od međunarodnog aerodroma u Larnaki ... (više)
Golden Coast Beach 4*
Protaras
Smešten na poluostrvu na predivnoj peščanoj plaži, od centra Protarasa udaljen 3.5 km. Aerodrom u Larnaki je udaljen 66 km, a čuvena Ayia Napa je na samo 10 minuta vožnje ... (više)
Grecian Sands 4*
Aja Napa
Nalazi se na na obodu peščane plaže, do koje se dolazi stepenicama, na istočnoj strani Ayia Nape oko 2 km od centra grada. Hotel pripada lancu Grecian Hotels I udaljen je 50 km od aerodroma u Larnaki ... (više)
Mediterranean 4*
Limasol
Moderan hotelski kompleks smešten je na jednoj od najlepših peščanih plaža u turističkom delu Limasola, pored hotela Four Seasons. Od centra Limasola udaljen je 9 km, a od aerodroma u Larnaki 57 km ... (više)
Melissi Beach 4*
Aja Napa
Hotel se nalazi na 1.5 km od centra , na privatnoj peščanoj plaži koja ima plavu zastavicu. Na 200 m od hotela nalaze se restorani, barovi, prodavnice. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica (autobus saobraća dužinom cele turističke zone). Aerodrom u Larnaki je udaljen 62 km ... (više)
Poseidonia Beach 4*
Limasol
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, udaljen 7 km od centra Limasola i 59 km od aerodroma u Larnaki ... (više)
Princess Beach 4*
Larnaka
Hotel je smešten na peščanoj plaži, u turističkom delu grada. Od centra Larnake je udaljen 7 km, a od aerodroma 23 km ... (više)
Sun Hall 4*
Larnaka
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u centru grada, preko puta gradske peščane plaže i poznatog šetališta Phinikoudes. Aerodrom je udaljen 9 km ... (više)
Sunrise Beach 4*
Protaras
Nalazi se na predivnoj peščanoj plazi u centru Protarasa, na samo par minuta šetnje od mnogobrojnih prodavnica, kafića, restorana. Aerodrom u Larnaki je udaljen 55 km ... (više)
Anonymous Beach 3*
Aja Napa
Hotel se nalazi u zalivu Sandy Bay, na peščanoj plaži, udaljen je 1,5 km od centra grada i 48 km od aerodroma u Larnaki. Okružen egzotičnim zelenilom, pruža potpun užitak i relaksaciju ... (više)
Arsinoe Beach 3*
Limasol
Hotel od pešćane plaže deli ulica i park, nalazi se u turističkom delu Limasola na 10 km od centra i 60 km od aerodroma u Larnaki ... (više)
Bella Napa 3*
Aja Napa
Hotel je udaljen 300 m od peščane plaže Aja Napa, 2 km od centra grada, a od medjunarodnog aerodroma u Larnaki 45 km ... (više)
Blue Crane Aparthotel 3*
Limasol
Smešten u turističkom delu Limasola, 6 km udaljen od centra i 100 m od peščane plaže od koje ga deli ulica i park. U blizini hotela su restorani, prodavnice i kafići. Aerodorm u Larnaki je udaljen 60 km ... (više)
Cavo Maris Beach 3*
Protaras
Hotel se nalazi na ulazu u mesto Protaras, na samoj peščanoj plaži, od centra je udaljen 1.5 km, a od aerodroma 50 km ... (više)
Corallia Beach Apart Hotel 3*
Pafos
Porodični hotel, apartmanskog tipa, smešten je na najlepšoj peščanoj plaži u Pafosu, a od centra grada je udaljen 12 km. Ispred hotela je autobuska stanica lokalnog saobraćaja sa koje saobraća na pola sata autobus do centra grada. Međunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen 150 km ... (više)
Crown Resorts Henipa 3*
Larnaka
Hotel se nalazi u turističkom delu Larnake, okružen je restoranima, barovima i prodavnicama. Peščana gradska plaža je udaljena 150 m, od koje ga deli ulica. Od centra grada je udaljen 15 km, a od aerodroma 10 km ... (više)
Dionysos Central 3*
Pafos
Hotel je udaljen 250 m od gradske plaže, u srednjem delu Kato Pafosa, na nekoliko minuta šetnje od luke Pafos i srednjevekovnog zamka. Međunarodni aerodrom u Larnaki je udaljen 135 km ... (više)
Euronapa Hotel Apartments 3*
Aja Napa
Euronapa apartmani su udaljeni 900 metara od plaže Limanaki a 1.5 km od čuvene Nissi plaže. Centar Ayia Nape je 1.5 km a u neposrednoj blizini apartmana su prodavnice, barovi i restorani. Aerodrom u Larnaki je udaljen 45 km ... (više)
Faros 3*
Aja Napa
Hotel se nalazi 200 od najbliže peščane plaže a u neposrednoj je blizini brojnih restorana, barova, prodavnica i luke. Aerodrom u Larnaki je udaljen oko 45 km ... (više)
Flamingo Larnaka 3*
Larnaka
Hotel se nalazi na čuvenoj peščanoj plaži Mekenzi , koja je označena plavom zastavicom. Od centra Larnake udaljen je 4 km, a od aerodroma u Larnaki 3 km ... (više)
Golden Arches 3*
Limasol
Nalazi se na odličnoj lokaciji, 200 m je udaljen plaže sa tamnim peskom od koje ga deli ulica. U neposrednoj blizini hotela su restorani, barovi i prodavnice, a centar Limasola je udaljen 8 km. Gosti ovog hotela mogu da koriste i plaže susednih hotela Amathus, Four Seasons i Mediterranean. Stanica linijskog autobusa, koji saobraća na svakih 15 minuta je ispred hotela. Od aerodroma u Larnaci je udaljen oko 70 km ... (više)
Kapetanios 3*
Limasol
Nalazi se u neposrednoj blizini gradske galerije, arheološkog muzeja i centra grada, 100 m od gradske pešćčane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je od aerodroma u Larnaki 65 km ... (više)
Kapetanios Odyssia 3*
Limasol
Hotel se nalazi u centru Limasola u blizini šetališta Ollimpus, 100 m udaljen od gradske peščane plaže od koje ga deli ulica. Aerodrom u Larnaki je udaljen 65 km ... (više)
Kissos 3*
Pafos
Hotel se nalazi centru grada, u blizini drevnog arheološkog nalazišta Grobnica kraljeva. Udaljen je 500 m od plaže a aerodrom u Larnaki je udaljen 135 km ... (više)
Napa Plaza 3*
Aja Napa
Smešten u samom centru mesta Ayia Napa, oko 600m je udaljen od najbliže peščane plaže, a od Nissi plaže 3.5 km ... (više)
Navarria 3*
Limasol
Od centra grada hotel je udaljen 6 km a od aerodroma u Larnaki 60 km. Nalazi se na malom uzvišenju, a od gradske peščane plaže deli ga ulica ... (više)
Nestor 3*
Aja Napa
Ovaj porodični hotel, kompletno renoviran ove godine, udaljen je 300 m od peščane plaže i 300m od centra Ayia Nape ... (više)
Okeanos Beach 3*
(više)
Pierre Anne Beach 3*
Aja Napa
Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, na 400 m od luke i 500 metara od centra Ayia Nape, restorana, barova, prodavnica i središta noćne zabave. Aerodrom u Larnaki je udaljen 45 km ... (više)
Cactus Larnaca 2*
Larnaka
Hotel se nalazi se oko 500 m od gradske peščane plaže i na oko 3 km od centra grada. Aerodrom u Larnaki je udaljen 7 km ... (više)
Caravel 2*
Limasol
Nalazi se u mirnom kraju turističkog dela Limasola, 100 m od peščane plaže od koje ga deli ulica i 6 km od centra Limasola ... (više)
Larco 2*
Larnaka
Smešten u rezidencijalnom delu Larnake, 300 m je udaljen od gradske peščane plaže od koje ga deli ulica. Od aerodroma je udaljen oko 6 km a od centra grada 4km ... (više)

Republika Kipar, ostrvska zemlja u istočnom Sredozemlju, 75 km južno od Turske

Prostire se u pravcu zapad-istok 224 km, a najšire sever–jug 121 km. Ima oko 885.000 stanovnika, a glavni grad je Nikozija. Ukupna dužina obale je 684 km. Po veličini, posle Sicilije i Sardinije, treće je ostrvo u Mediteranu koje godišnje poseti 2,4 miliona turista.

Klima je mediteranska, sa 340 sunčanih dana godišnje, prosečnom letnjom temperaturom vazduha oko 37°C i mora 27°C, što ga čini najtoplijim ostrvom Mediterana. Sezona kupanja traje od maja do novembra.

Mnoga arheološka nalazišta predstavljaju samo mali dokaz burne i bogate prošlosti. Istorija Kipra datira 9.000 godina unazad od kada i potiču najstariji arheološki ostaci na ostrvu. Kipar su tokom vekova posećivali, naseljavali ili osvajali: Grci, Rimljani, Asirci, Persijanci, egipatski Ptolomeji, Vizantijci, Krstaši, Venecijanci i Turci, a u XIX veku postaje britanska kolonija, što je glavni razlog da ostrvljani odlično govore engleski jezik i danas voze levom stranom. Kipar postaje nezavisna predsednička republika 1960. godine.

Od Turske invazije 1974. godine, ostrvo je podeljeno na Republiku Kipar, međunarodnu nepriznatu Tursku Republiku Severni Kipar i „zelenu liniju“ Ujedinjenih Nacija koja zauzima 2% teritorije i prolazi i kroz glavni grad Nikoziju.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
Dunav osiguranje Cewe fotoknjige i Odeon World Travel Generali osiguranje
© 2015 Odeon World Travel