Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

LEFKADA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

Apartmani

Vila Akti 0*

Nidri
Vila se nalazi na sopstvenoj plaži, smeštena u lepom mediteranskom vrtu potpuno izdvojena od gradske vreve i gužve, u neposrednoj blizini centra Nidrija. (više)
Vila Aleka 0*

Nidri
Nalazi se u neposrednoj blizini centra Nidrija i oko 200 m od gradske plaže. (više)
Vila Aspasia 0*

Nidri
Vila je udaljena 80 m od plaže, u blizini centra Nidrija u mirnom okruženju. Hotel Aspasia je kategorije 2*, a studiji su B kategorije. (više)
Vila Katina 0*

Nidri
Vila se nalazi na sopstvenoj plaži okružena zelenilom i mediteranskim cvećem, na ulasku u Nidri. Od centra grada je udaljena 950 metara. (više)
Vila Konstadin 0*

Nidri
Izuzetno lepa vila, udaljena  je 400 m od gradske plaže i 200 m od centra Nidrija. (više)
Vila Vassia 0*

Nidri
Vila je udaljena 200 m od gradske plaže i 50 m od centra grada. (više)

Ostrvo Lefkada Vas svojim prirodnim lepotama, predivnim plažama, bisernom bojom mora i bujnom vegetacijom ostavlja bez daha

Lefkada pripada grupi jonskih ostrva, zajedno sa Krfom, Paksijem, Zakintosom, Kefalonijom i Itakom. To je zeleno ostrvo, prekriveno gustom borovom šumom i maslinjacima.

Glavni grad je Lefkada, ili kako ga meštani zovu „Lefkas“ i nalazi se na krajnjem severoistoku ostrva. Ostrvo ima ukupnu površinu od 300 km2, a od kopna je odvojeno uzanim moreuzom, širokim oko 2 km, povezan pokretnim mostom.

Ostrvo Vas svojim prirodnim lepotama, predivnim plažama, bisernom bojom mora i bujnom vegetacijom ostavlja bez daha a veliki broj taverni, barova, restorana, kafića ... učiniće Vaš boravak još prijatnijim. Najpoznatije i najlepše plaže na ostrvu Porto Katsiki, Egremni, Milos, Katsima ... svojom lepotom i belim peskom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Slike: Lefkada

LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.3126 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel