Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

KRF  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Aeolos Beach & Resort 4*

Perama
Nalazi se u malom mestu Perama okružen zelenilom, udaljen 10 km od grada Krfa i 8 km od aerodroma. Od plaže je udaljen 100 m od koje ga deli ulica. (više)
Albatros Krf 3*

Moraitika
Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Moraitika. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je oko 20 km. (više)
Alexandros 4*

Perama
Hotel se nalazi u mestu Perama, na uzvišenju udaljen 300 m od plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 7 km. (više)
Alkionis 3*

Moraitika
Nalazi se u mestu Moraitica, udaljen oko 300 m od peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je oko 20 km. (više)
Annaliza Aparthotel 3*

Ipsos
Aparthotel nalazi se u mestu Pirgi koga deli ulica od poznatog i popularnog mesta Ipsos. Od plaže u Ipsosu udaljen je 150 m, od grada Krfa i aerodroma 16 km. (više)
Aquis Sandy Beach 4*

Ag. Georgios
Nalazi se na peščanoj plaži u mestu Agios Georgios na jugozapadnoj strani ostrva. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 30 km. (više)
Arcadion 3*


Mali gradski hotel smešten u samom centru grada Krfa, kod Trga Spijanada i Listona. (više)
Ariti Grand 4*

Kanoni
Smešten u mirnom delu mesta Kanoni, udaljen od šljunkovite plaže 400 m. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 2 km. (više)
Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 5*

Benitses
Ovaj moderan hotel, nalazi se u mestu Ermones, udaljen od grada Krfa i aerodroma 15 km. Hotel ne prima decu ispod 16 god. (više)
Atlantica Nissaki Beach 4*

Nissaki
Nalazi se na istočnoj obali ostrva, na šljunkovitoj plaži u mestu Nissaki. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 22 km. Hotel ne prima decu ispod 16 god. (više)
Aurora Beach 2*

Ag. Ioannis Peristeron
Nalazi se u oblasti Agios Ioanis Peristeron, udaljen od šljunkovite plaže 100 m do koje ga deli ulica (silazi se stepenicama). Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 15 km. (više)
Bella Vista Krf 2*

Benitses
Nalazi se u mestu Benitses, udaljen oko 50 m od plaže do koje ga deli ulica. Od grada Krfa udaljen je 12 km i aerodroma 11 km. (više)
Belvedere Krf 3*

Ag. Ioannis Peristeron
Hotel Belvedere se nalazi u oblasti Agios Ioanis Pristeron 3 km južno od mesta Benitses. Smešten je preko puta šljunkovite plaže od koje ga deli samo ulica. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 15 km. (više)
Blue Princess Beach Resort 4*

Lipades
Hotelski kompleks okružen zelenilom sastoji se iz 3 zgrade i bungalova. Smešten je na padini iznad lepo uređene peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 19 km. (više)
Cavalieri 4*

Grad Krf
Hotel sa odličnom lokacijom, nalazi se u centru grada Krfa, pored glavnog gradskog trga Spinada. Od male gradske plaže je udaljen je 100 m, a od aerodroma 3 km. (više)
City Marina 3*

Grad Krf
Gradski elegantan hotel, udaljen od trga Spianada 100 m u starom delu grada Krfa. Od aerodroma je udaljen 2 km. (više)
Corfu Holiday Palace 5*

Kanoni
Hotel je smešten u mirnom delu mesta Kanoni, okružen mediteranskim zelenilom, udaljen 150 m od šljunkovito-peščane plaže koja je povezana stepeništem i liftom. Od grada Krfa je udaljen 6 km i aerodroma 4 km. (više)
Corfu Palace 5*

Grad Krf
Luksuzan i elegantan hotel, smešten u gradu Krfu. Od centra grada udaljen 400 m, a aerodroma 1,5 km. (više)
Corfu Palma Boutique 4*

Dassia
(više)
Cyprotel Almyros Natura 4*

Archavi
Ovaj hotelski kompleks okruđen zelenilom koji se sastoji se od glavne zgrade i bungalova, prostire se na 35.000 m2. Nalazi se na peščanoj plaži severnog dela ostrva, a od centra mesta Archavi udaljen je 2 km, a od grada Krfa i aerodroma udaljen je 38 km. (više)
Delfinia 4*

Moraitika
Ovaj  hotelski kompleks čine 3 zgrade okružene negovanim zelenilom, maslinama i palmama. Nalazi se na peščanoj plaži u mestu Moraitika. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 20 km. (više)
Elea Beach 4*

Dassia
Nalazi se na peščanoj plaži u mestu Dasia, okružen maslinjakom i prelepim zelenilom,udaljen od grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Gemini 3*

Messonghi
Hotelski kompleks koji se sastoji od dve zgrade, nalazi se u mestu Messonghi, udaljen od centra grada 600 m. Od peščane plaže do koje ga deli ulica, udaljen je oko 80 m, a od grada Krfa i aerodroma je udaljen 20 km. (više)
Gouvia 3*

Guvia
Nalazi se u mestu Guvija na oko 150 m od predivne šljunkovite plaže, udaljen od grada Krfa i aerodroma 7 km. (više)
Govino Bay 4*

Gouvia
Ovaj kompleks se prostire na 40.000 m2 koji se sastoji od više apartmanskih kuća koje su okružene zelenilom, stablima palmi i maslina. Nalazi se desetak minuta hoda od centra  Guvije, a od grada Krfa i aerodroma udaljen je 7 km. (više)
Grande Mare&Wellness 4*

Benitses
Hotelski kompleks koji se sastoji od 3 zgrade u nizu, nalazi se u malom ribarskom mestu Benitses. Od plaže je udaljen 200 m do koje ga deli ulica. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 11 km. (više)
Grecotel Corfu Imperial 5*

Kommeno
(više)
Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*

Dassia
Hotelski kompleks smešten u okruženju borove šume i maslina na blagoj padini, sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Nalazi se u mestu Dassia. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 14 km. (više)
Grecotel Eva Palace 5*

Kommeno
(više)
Jason 2*

Ipsos
Hotel se nalazi na uzvišenju, udaljen od plaže 400 m u mestu Ipsos. Od grada Krfa udaljen je 15 km i aerodroma 16 km. (više)
Kontokali Bay Resort & Spa 5*

Kontokali
Nalazi se na plaži u mestu Kontokali, udaljenom 6 km od glavnog grada Krfa i aerodroma. Hotel je okružen zelenim brdima sa jedne i peščanim plažama sa druge strane a u neposrednoj blizini su i mnogobrojni istorijski spomenici. (više)
La Calma 2*

Dassia
Mali porodičan hotel, nalazi se na uzvišenju oko 500 m od plaže u mestu Dasija. Od grada Krfa udaljen je 11 km i aerodroma 12 km. (više)
La Riviera Barbati 4*

Lipades
Apartmanski kompleks je smešten na jednoj od najlepših šljunkovitih plaža na ostrvu Krfu. Udaljenost od glavnog grada je 19 km. (više)
Livadi Nafsika 3*

Dassia
Nalazi se u mestu Dasia, udaljen od plaže 300 m, od grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Louis Corcyra Beach 4*

Guvia
Ovaj porodični hotel koji pripada Louis lancu hotela, sa renoviranim sobama i restoranom 2011 god., nalazi se na peščano šljunkovitoj plaži, okružen zelenilom u zalivu Guvija. Od centra mesta udaljen je 300 m, od grada Krfa i aerodroma 8 km. (više)
Louis Kerkyra Golf 4*

Alykes Potamou
Hotel je renoviran 2011. god. Okružen zelenilom i parkovima, nalazi se u mestu Alykes Potamou na peščano šljunkovitoj plaži. Od grada Krfa udaljen je 3 km i aerodroma 5 km. (više)
Louvre 2*

Gouvia
Hotel se nalazi u centru mesta Guvija. Od šljunkovie plaže, udaljen je 150 m. Od grada Krfa udaljen je 6 km i aerodroma 7 km. (više)
Magna Graecia 4*

Dassia
Okružen zelenilom, nalazi se u mestu Dasia, udaljen 400 m od peščane plaže, 13 km od grada Krfa i aerodroma. (više)
Marbella 5*

Ag. Ioannis Peristeron
Luksuzan hotelski kompleks renoviran 2011. god., sastoji se od 5 zgrada okruženih zelenilom. Od uređene peščano-šljunkovite plaže deli ga ulica. Nalazi se u mestu Agios Joanis Peristeron, udaljenom od glavnog grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Mayor La Grota Verde 4*

Ag. Gordios
Ovaj elegantan hotel, renoviran 2015 god. udaljen je 600 m od mesta Agios Gordios, na uzvišenju iznad mora, 300 m od peščane plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 19 km. Hotel ne prima decu ispod 16 god. (više)
Mayor Mon Repos Palace 4*

Grad Krf
Prijatan gradski hotel sa prelepim pogledom na gradsku tvrđavu, sa renoviranim sobama 2012. god. udaljen od plaže 50 m. Od centra grada udaljen 1 km, a od aerodroma 3 km. Hotel ne prima decu ispod 18 god. (više)
Mayor Pelekas Monastery 5*

Pelekas
Luksuzan hotel, renoviran za leto 2016.god, nalazi se na uzvišenju iznad mora i poznate peščane plaže Kontogialos, do koje se silazi stepenicama ili liftom. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 14 km. (više)
Mega 2*

Ipsos
Hotel se nalazi na idelnoj lokaciji, u samom centru mesta Ipsos gde su smešteni svi restorani, prodavnice i barovi. Od plaže ga deli ulica, a od grada Krfa i aerodroma je udaljen 15 km. (više)
Messonghi Beach 3*

Messonghi
Nalazi se na istočnoj obali ostrva između mesta Moraitika i Messonghi, okružen palmama i lepo uređenim zelenilom na peščano šljunkovitoj plaži. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 22 km.
(više)
Molfetta Beach 3*

Gouvia
Nalazi se u mestu Guvija, 50 m od fino uređene šljunkovite plaže. Udaljen od grada Krfa i aerodroma 8 km. (više)
Nasos&Daisy 3*

Moraitika
Nalazi se u mestu Moraitica, udaljen 100 m od peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 18 km. (više)
Oasis 3*

Perama
Nalazi se u mestu Perama, na padini iznad plaže do koje se dolazi stepenicama, a sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 6 km. (više)
Omiros 3*

Guvia
Hotel Omros se nalazi u centru letovališta Guvia, 150 m od gradske peščano- šljunkovite plaže, 7 km od grada Krfa i 9 km od aerodroma. (više)
Pantokrator 3*

Barbati
Hotelski kompleks koji se sastoji iz više apartmanskih kuća, smešten na padini sa živopisnim pogledom na more, nalazi se nadomak mesta Barbati, Od plaže je udaljen 500 m. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 18 km. (više)
Philoxenia 3*

Ermones
Smešten na blagoj padini mesta Ermones, udaljen je 100 m od peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 14 km. (više)
Popi Star 2*

Guvia
Renoviran 2011 god., nalazi se u neposrednoj blizini centra Guvije, 200 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, 7 km od grada Krfa i  aerodroma. (više)
Potamaki Beach 3*

Benitses
Nalazi se u centru mesta Benitses, udaljen od peščano-šljunkovite plaže 50 m do koje ga deli ulica. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 12 km. (više)
Prassino Nissi 2*

Moraitika
Hotel se nalazi u mesta Moraitika. Od šljunkovie plaže, udaljen je 100 m. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 20 km. (više)
Primasol Louis Ionian Sun 4*

Benitses
Pripada lancu Louis hotela, renoviran je 2011 god. Nalazi se 50 m od šljunkovite plaže sa kojom je povezan podzemnim tunelom. Od centra Benicesa udaljen je 3 km, od grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Primavera 2*

Dassia
Hotel se nalazi 500 m od plaže, na ulazu u mesto Dasija. Udaljen 8 km od centra grada Krfa i 9 km od aerodroma. (više)
Rosa Bella Corfu Suite & Spa 4*

Ermones
Nalazi se u mestu Ermones, udaljen 120 m od šljunkovito-peskovite plaže na zapadnoj obali ostrva, udaljen od grada Krfa i  aerodroma 17 km. (više)
Royal Boutique 3*

Kanoni
Smešten u mirnom delu mesta Kanoni, udaljen od šljunkovite plaže 300 m. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 2 km. (više)
Sea Bird 3*

Moraitika
Prijatan hotel koji se nalazi u mestu Moraitika, udaljen od centra mesta 300 m i šljunkovite plaže 150 m. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 20 km. (više)
Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*

Nissaki
Nalazi se na šljunkovitoj plaži, u mirnom delu mesta Nisaki, udaljen od grada Krfa i aerodroma 25 km. (više)
Yannis 3*

Ipsos
Nalazi se u mestu Ipsos na oko 150 m od plaže, od grada Krfa i aerodroma udaljen je 17 km. (više)

Apartmani

Fotis apartments 0*

Ag. Gordios
Nalaze se u centralnom delu zapadne obale u mestu Agios Gordios, na samo 80 m od duge peščane plaže, jedne u nizu najlepših ostrvskih plaža. Poznata plaža Kontogialos je udaljena samo 6 km, a Glyfada 12 km. Od aerodroma i grada Krfa udaljeni su 15 km. (više)
Paradiso aparthotel 0*

Ipsos
Nalazi se u mestu Ipsos na oko 350 m od šljunkovie plaže, udaljen od grada Krfa i aerodroma 16 km. (više)
Vila Prokopis 0*

Dassia
Vila se nalazi u mirnom delu mesta Dasija, između hotela Corfu Chandriss i Elea Beach. Okružena je palmama i mediteranskim zelenilom u dvorištu, a od peščano-šljunkovite plaže udaljena je 30 m. Od aerodroma i grada Krfa udaljena je 12 km. (više)

Neke plaže za mlađe generacije na Krfu imaju žurku celog dana sa house muzikom, a za najmlađe je tu vodeni svet Aqualand sa toboganima, bazenima

Krf je ostrvo koje spada u jonsku grupu ostrva, sa glavnim gradom koji nosi naziv ostrva. Grci ga zovu „Kekira“ a ime je dobilo po nimfi Kerkiri, kćerki rečnog boga Asopa, koju je bog mora Posejdon, oteo i zatočio na ostrvu.

Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo i veliki broj raznoraznog drveća, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Dugačko je oko 65 km i široko 18 km sa oko 108.000 stanovnika od kojih 40.000 živi u gradu Krfu.

Krfske obale su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama. Tokom I svetskog rata, ostvo je bilo sedište srpske vlade u progonstvu i takozvano ostrvo spasa za srpsku vojsku i civile. Veliki broj spomenika stradanja srpskih vojnika svedoči tom periodu: ostrvo Vido sa spomen kosturnicom, srpska kuća - plava grobnica u kojoj su položene kosti 10.000 srpskih vojnika, Srpska kuća u gradu Krfu u kojoj je nekada bio smešten štab srpske Vrhovne komande kao i mnoga druga zdanja.

Na zapadnoj strani ne propustite posetu Paleokastritsi, gde su arheolozi pronašli ostatke gradova opisanih još u Homerovim pričama. U okolini se nalaze i stare crkve i tvrđave, a za kupače, plaže su sa tirkizno plavom vodom. Na drugoj strani ostrva se nalaze plaže u Dasiji, Guviji i Ipsosu.

Neke plaže za mlađe generacije na Krfu imaju žurku celog dana sa house muzikom, a za najmlađe je tu vodeni svet Aqualand sa toboganima i bazenima. Kažu da se svako ko jednom poseti ostrvo, po pravilu njemu ponovo vraća... Uverite se i sami.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 126.0106 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel