Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

Hoteli

Aeolos Beach & Resort 4*

Perama
Hotelski kompleks je smešten na uzvišenju okružen zelenilom. Nalazi se u malom mestu Perama, udaljen 10 km od grada Krfa i 8 km od aerodroma. Od plaže je udaljen 100 m od koje ga deli ulica. (više)
Albatros Krf 3*

Moraitika
Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Moraitika. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je oko 20 km. (više)
Alexandros 4*

Perama
Hotel Alexandros je skromniji za svoju kategorijiu i nalazi se u mestu Perama, na uzvišenju, udaljen oko 400 m od plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 7 km. (više)
Alkionis 3*

Moraitika
Nalazi se u mestu Moraitika, udaljen oko 300 m od peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je oko 20 km. (više)
Annaliza Aparthotel 3*

Ipsos
Aparthotel nalazi se između mesta Ipsos i Pirgi na oko 150m od plaže poznatog letovališta Ipsos. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 16 km. (više)
Aquis Sandy Beach 4*

Ag. Georgios
Nalazi se na peščanoj plaži u mestu Agios Georgios na jugozapadnoj strani ostrva. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 30 km. (više)
Arcadion 3*


Mali gradski hotel smešten u samom centru grada Krfa, kod Trga Spijanada i Listona. (više)
Ariti Grand 4*

Kanoni
Smešten u mirnom delu mesta Kanoni, udaljen od šljunkovite plaže 400 m. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 2 km. (više)
Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 5*

Ermones
Ovaj moderan hotel, nalazi se u blizini mesta Ermones, izgrađen je kaskadno na brdu iznad plaže. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 17 km. Hotel ne prima decu mlađu od 17 god. (više)
Atlantica Nissaki Beach 4*

Nissaki
Ovaj moderan i elegantan hotel je smešten na uzvišenju iznad plaže 3km od mesta Nissaki. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 23 km. Hotel ne prima decu mlađu od 16 god. (više)
Aurora Beach 2*

Ag. Ioannis Peristeron
Nalazi se u oblasti Agios Joanis Peristeron, udaljen od šljunkovite plaže 100 m od koje ga deli ulica (silazi se stepenicama). Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 15 km. (više)
Bella Vista Krf 2*

Benitses
Nalazi se u mestu Benitses, udaljen oko 100 m od plaže do koje ga deli ulica. Od grada Krfa udaljen je 12 km i aerodroma 11 km. (više)
Belvedere Krf 3*

Ag. Ioannis Peristeron
Hotel Belvedere se nalazi u oblasti Agios Joanis Pristeron 3 km južno od mesta Benitses. Smešten je na uzvišenju preko puta šljunkovite plaže od koje ga deli ulica. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 16 km. (više)
Blue Princess Beach Resort 4*

Lipades
Hotelski kompleks okružen zelenilom sastoji se iz 3 zgrade i bungalova. Smešten je na padini iznad lepo uređene peščano-šljunkovite plaže. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 19 km. (više)
City Marina 3*

grad Krf
Gradski elegantan hotel, udaljen od trga Spianada 100 m u starom delu grada Krfa. Od aerodroma je udaljen 3 km. (više)
Corfu Holiday Palace 5*

Kanoni
Hotel je smešten u mirnom delu mesta Kanoni, okružen mediteranskim zelenilom, udaljen 150 m od šljunkovito-peščane plaže sa kojom je povezan stepeništem i liftom. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 1 km. (više)
Corfu Palace 5*

grad Krf
Luksuzan i elegantan hotel, smešten u gradu Krfu. Hotel se nalazi na obali ali nema uređenu plažu. Od centra grada udaljen 600 m, a aerodroma 1,5 km. (više)
Corfu Palma Boutique 4*

Dassia
Hotel se nalazi u glavnoj ulici letovališta Dasija oko 150m od plaže i 12km od glavnog grada Krfa. (više)
Delfinia 4*

Moraitika
Ovaj hotelski kompleks čine 3 zgrade okružene negovanim zelenilom, maslinama i palmama. Nalazi se na plaži u mestu Moraitika. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 20 km. (više)
Elea Beach 4*

Dassia
Nalazi se na plaži u mestu Dasija, okružen maslinjakom i prelepim zelenilom, udaljen od grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Gouvia 3*

Guvia
Nalazi se u mestu Guvija na oko 150 m od šljunkovite plaže, 7 km udaljen od grada Krfa i aerodroma. (više)
Govino Bay 4*

Gouvia
Ovaj kompleks se prostire na 40.000 m2 koji se sastoji od više apartmanskih kuća koje su okružene zelenilom, stablima palmi i maslina. Nalazi se desetak minuta hoda od centra Guvije, a od grada Krfa i aerodroma udaljen je 7 km. (više)
Grecotel Corfu Imperial 5*

Kommeno
Ovaj luksuzan hotel je smešten na poluostrvu Kommeno i izlazi na tri plaže. Od grada Krfa je udaljen 12km. (više)
Grecotel Daphnila Bay Thalasso 4*

Dassia
Hotelski kompleks smešten u okruženju borove šume i maslina na blagoj padini , sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Nalazi se u letovalištu Dasija oko 3km od centra mesta. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 14 km. (više)
Grecotel Eva Palace 5*

Kommeno
Hotel se nalazi na poluostrvu Kommeno na padini iznad plaže. Od grada Krfa je udaljen 12km. (više)
Jason 2*

Ipsos
Hotel se nalazi na uzvišenju, udaljen od plaže 500 m u mestu Ipsos. Od grada Krfa udaljen je 15 km i aerodroma 16 km. (više)
Kontokali Bay Resort & Spa 5*

Kontokali
Nalazi se na plaži u mestu Kontokali, udaljenom 6 km od glavnog grada Krfa i 9km aerodroma. Hotel je okružen zelenim brdima sa jedne i peščanim plažama sa druge strane a u neposrednoj blizini su i mnogobrojni istorijski spomenici. (više)
La Calma 2*

Dassia
Mali porodičan hotel, nalazi se na uzvišenju oko 500 m od plaže u mestu Dasija. Od grada Krfa udaljen je 11 km i aerodroma 12 km. (više)
La Riviera Barbati 4*

Barbati
Apartmanski kompleks je smešten na jednoj od najlepših šljunkovitih plaža na ostrvu Krfu. Udaljenost od glavnog grada je 19 km. (više)
Livadi Nafsika 3*

Dassia
Nalazi se u mestu Dasija, udaljen je od plaže 300 m, od grada Krfa i aerodroma 12 km. (više)
Louis Corcyra Beach 4*

Guvia
Ovaj hotel koji pripada Louis lancu hotela, sa renoviranim sobama i restoranom 2011 god., nalazi se na peščano šljunkovitoj plaži, okružen zelenilom u zalivu Guvija. Od centra mesta udaljen je 300 m, od grada Krfa i aerodroma 8 km. (više)
Magna Graecia 4*

Dassia
Okružen zelenilom, nalazi se u mestu Dasija, udaljen 400 m od peščano šljunkovite plaže, 13 km od grada Krfa i aerodroma. (više)
Marbella 5*

Ag. Ioannis Peristeron
Luksuzan hotelski kompleks renoviran 2011. god, sastoji se od 5 zgrada okruženih zelenilom. Od uređene plaže deli ga ulica ispod koje postoji podzemni prolaz. Nalazi se u mestu Agios Joanis Peristeron, udaljenom od glavnog grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Mayor La Grota Verde 4*

Ag. Gordios
Ovaj elegantan hotel, renoviran 2015 god. udaljen je 600 m od mesta Agios Gordios, na uzvišenju iznad mora, 300 m od peščane plaže. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 19 km. Hotel ne prima decu ispod 16 god. (više)
Mayor Mon Repos Palace 4*

Grad Krf
Prijatan gradski hotel udaljen je od gradske od plaže 50 m. Od centra grada udaljen 1 km, a od aerodroma 3 km. Hotel ne prima decu ispod 18 god. (više)
Mayor Pelekas Monastery 5*

Pelekas
Luksuzan hotel, skorije renoviran, nalazi se na uzvišenju iznad mora i poznate peščane plaže Kontogialos, do koje se silazi stepenicama ili liftom. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 14 km s od tradicionlnog mesta Pelekas nepunih 2km. (više)
Mega 2*

Ipsos
Hotel se nalazi na idelnoj lokaciji, u samom centru mesta Ipsos gde su smešteni svi restorani, prodavnice i barovi. Od plaže ga deli ulica, a od grada Krfa i aerodroma je udaljen 15 km. (više)
Messonghi Beach 3*

Messonghi
Nalazi se na istočnoj obali ostrva između mesta Moraitika i Messonghi, okružen palmama i lepo uređenim zelenilom na peščano šljunkovitoj plaži. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen 22 km.
(više)
Oasis 3*

Perama
Nalazi se u mestu Perama, na padini iznad plaže do koje se dolazi stepenicama, a sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 6 km. (više)
Omiros 3*

Guvia
Hotel Omros se nalazi u centru letovališta Guvia, 150 m od gradske peščano- šljunkovite plaže, 7 km od grada Krfa i 9 km od aerodroma. (više)
Pantokrator 3*

Barbati
Hotelski kompleks koji se sastoji iz više apartmanskih kuća, smešten na padini sa živopisnim pogledom na more, nalazi se nadomak mesta Barbati, Od plaže je udaljen 500 m. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 18 km. (više)
Popi Star 2*

Guvia
Renoviran 2011 god., nalazi se u neposrednoj blizini centra Guvije, 200 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, 7 km od grada Krfa i  aerodroma. (više)
Potamaki Beach 3*

Benitses
Nalazi se u centru mesta Benitses, udaljen od peščano-šljunkovite plaže 50 m do koje ga deli ulica. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 12 km. (više)
Primasol Louis Ionian Sun 4*

Benitses
Pripada lancu Louis hotela, renoviran je 2011 god. Nalazi se 50 m od šljunkovite plaže sa kojom je povezan podzemnim tunelom. Od centra Benicesa udaljen je 3 km, od grada Krfa i aerodroma 14 km. (više)
Primavera 2*

Dassia
Hotel se nalazi 500 m od plaže, na ulazu u mesto Dasija. Udaljen 8 km od centra grada Krfa i 9 km od aerodroma. (više)
Royal Boutique 3*

Kanoni
Smešten u mirnom delu mesta Kanoni, udaljen od šljunkovite plaže 300 m. Od grada Krfa je udaljen 4 km i aerodroma 2 km. (više)
Sea Bird 3*

Moraitika
Prijatan hotel koji se nalazi u mestu Moraitika, udaljen od centra mesta 300 m i šljunkovite plaže 150 m. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 20 km. (više)
Sunshine Corfu Hotel & Spa 4*

Nissaki
Nalazi se na šljunkovitoj plaži, u mirnom delu mesta Nisaki, udaljen od grada Krfa i aerodroma 25 km. (više)
Yannis 3*

Ipsos
Nalazi se u mestu Ipsos na oko 150 m od plaže, od grada Krfa i aerodroma udaljen je 17 km. (više)

Apartmani

Vila Prokopis 0*

Dassia
Vila se nalazi u mirnom delu mesta Dasija, između hotela Corfu Chandriss i Elea Beach. Okružena je palmama i mediteranskim zelenilom u dvorištu, a od peščano-šljunkovite plaže udaljena je 30 m. Od aerodroma i grada Krfa udaljena je 12 km. (više)

Neke plaže za mlađe generacije na Krfu imaju žurku celog dana sa house muzikom, a za najmlađe je tu vodeni svet Aqualand sa toboganima, bazenima

Krf je ostrvo koje spada u jonsku grupu ostrva, sa glavnim gradom koji nosi naziv ostrva. Grci ga zovu „Kekira“ a ime je dobilo po nimfi Kerkiri, kćerki rečnog boga Asopa, koju je bog mora Posejdon, oteo i zatočio na ostrvu.

Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo i veliki broj raznoraznog drveća, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Dugačko je oko 65 km i široko 18 km sa oko 108.000 stanovnika od kojih 40.000 živi u gradu Krfu.

Krfske obale su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama. Tokom I svetskog rata, ostvo je bilo sedište srpske vlade u progonstvu i takozvano ostrvo spasa za srpsku vojsku i civile. Veliki broj spomenika stradanja srpskih vojnika svedoči tom periodu: ostrvo Vido sa spomen kosturnicom, srpska kuća - plava grobnica u kojoj su položene kosti 10.000 srpskih vojnika, Srpska kuća u gradu Krfu u kojoj je nekada bio smešten štab srpske Vrhovne komande kao i mnoga druga zdanja.

Na zapadnoj strani ne propustite posetu Paleokastritsi, gde su arheolozi pronašli ostatke gradova opisanih još u Homerovim pričama. U okolini se nalaze i stare crkve i tvrđave, a za kupače, plaže su sa tirkizno plavom vodom. Na drugoj strani ostrva se nalaze plaže u Dasiji, Guviji i Ipsosu.

Neke plaže za mlađe generacije na Krfu imaju žurku celog dana sa house muzikom, a za najmlađe je tu vodeni svet Aqualand sa toboganima i bazenima. Kažu da se svako ko jednom poseti ostrvo, po pravilu njemu ponovo vraća... Uverite se i sami.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.2772 RSD
Odeon World Travel
© 2017 Odeon World Travel