Letovanje | ODEON WORLD TRAVEL

HURGADA  /  CENOVNICI (Programi i cene)

Hoteli

Al Nabila Grand Bay 5*

Hurgada
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži dugoj 1800 m, u zalivu Sharm el Arab Bay, 40 km južno od centra Hurgade i 35 km od aerodroma u Hurgadi. (više)
Albatros White Beach 5*


Novosagrađen resort (bivši Royal Palace) nalazi se u turistiškom centru Memša i na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 150 m. Udaljen je 5 km od Nove Marine u Sakali i 5 km aerodroma. (više)
AMC Royal Hotel 5*

Hurgada
Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade, na privatnoj peščanoj plaži na kojoj je pontonski most, udaljen je od centra Hurgade 11 km, od El Goune 13 km i od aerodroma 15 km. (više)
Amwaj Blue Beach Resort & Spa 5*

Soma Bej
(više)
Baron Palace 5*

Hurgada
Baron Palace Resort najluksuzniji hotelski kompleks u ovom delu Egipta, prostire se na površini od 100 000 m2 otvoren je 2014 godine. Nalazi se na prelepoj privatnoj peščanoj plaži, dugoj 600 metara, u zalivu Sahl Hasheesh, udaljen od centra Hurgade 20 km, a od aerodroma 17 km. (više)
Bella Vista 3*

Hurgada
Ovaj hotel se nalazi u centru Hurgade, na sopstvenoj peščanoj plaži, na samo 6 km od aerodroma, renoviran 2009.god. (više)
Caribbean World Resort 5*

Hurgada
Ovo je porodični hotel, nalazi se na prostranoj peščanoj plaži (140 000 m2) u zalivu Soma Bay, 40 km od centra Hurgade i 35 km južno od aerodroma. (više)
Citadel Azur 5*

Hurgada
Ovaj luksuzan hotel, originalne arhitekture, nalazi se na plaži, u južnom delu Hurgade, u Sahl Hasheesh-u. Udaljen je 18 km od aerodroma I 22 km od centra Hurgade. Plaža je delom kamenita a delom peščana. (više)
Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*

Makadi Bej
Hotel se nalazi u zalivu Makady, udaljen je 30 km od centra Hurgade i isto toliko od luke Safaga. Plaža ispred hotela je duga i peščana i ima koralni greben pogodan za ljubitelje ronjenja, preporučuju se patike za vodu. (više)
Coral Beach Rotana Resort 4*

Hurgada
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, dužine 1. 2km, sa pogledom na koralni greben. Udaljen je 16 km od centra grada i 13 km od aerodroma. (više)
Desert Rose 5*

Hurgada
Kompleks Desert Rose se nalazi u cvetnoj bašti veličine 300.000 m2 , na peščanoj plaži, laguni, dugoj 1 km. Od starog centra Hurgade, Sakale, udaljen je 14 km, od novog centra Memše 9 km a od aerodroma 2 km. (više)
Elysees 3*

Hurgada
Ima lepo uređenu privatnu plažu od koje je odvojen ulicom. Od novog turističkog centra, Memše, udaljen je oko 1 km, od Sakale 3 km a od aerodroma 5 km. (više)
Grand Plaza 4*

Hurgada
Hotel je izgrađen 2000.god. i smešten je na samoj peščanoj plaži, na početku pešačke, turističke zone Memša. Udaljen je od centra Sakale 5 km, a od aerodroma 3 km. (više)
Grand Plaza Resort 4*

Hurgada
Hotelski kompleks izgrađen 2008.god. nalazi se preko puta hotela Grand Plaza od kojeg ga deli ulica. Gosti ovog hotela koriste peščanu plažu hotela Grand Plaza. Kompleks je udaljen od centra Sakale 5 km, a od aerodroma 3 km. (više)
Grand Seas Hostmark 4*

Hurgada
Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, prirodnoj laguni, udaljen oko 12 km od centra Hurgade i 8 km od aerodroma. (više)
Harmony Makadi Bay Hotel & Resort 5*

Hurgada
Hotel renoviran 2014.godine nalazi se u južnom delu Makadi Bay zaliva, na peščanoj plaži dužine 500 m. Aerodrom je udaljen 30 km a centar Hurgade 30 km. (više)
Hilton Hurghada Resort 5*

Hurgada
Jedan od najpopularnijih, porodičnih hotela, nalazi se u južnom delu Hurgade, na privatnoj peščanoj plaži, u neposrednoj blizini pešačke zone Memša. Udaljen je od centra Sakale 4 km, a od aerodroma 6 km. (više)
Hilton Long Beach 4*


Hotel se nalazi na prostranoj peščanoj plaži, na putu ka Safagi. Od centra Hurgade je udaljen 22 km a od aerodroma 14 km. (više)
Hilton Plaza 5*

Hurgada
Nalazi se na peščanoj plaži, u severnom delu Hurgade, El Dahar, udaljen oko 6 km od centra Hurgade i 12 km od aerodroma. (više)
Jaz Aqua Marine Resort 5*

Hurgada
Hotel otvoren 2009 i nalazi se u južnom delu Hurgade, u Sahl Hasheshu, oko 20 km od aerodroma i centra Hurgade, na sopstvenoj privatnoj peščanoj plaži, delom sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu).
(više)
Jungle Aqua Park 4*

Hurgada
Jedan od najvećih porodičnih hotela u Hurgadi, u ponudi ima Aqua park sa 35 vodenih tobogana i slapova, nalazi se oko 700 m od plaže (gostima je na raspolaganju plaža hotela Dana Beach-do koje saobraća hotelski mini bus na pola sata). Udaljen je 20 km od centra Hurgade i 15 km od aerodroma. (više)
Kempinski Hotel Soma Bay 5*

Hurgada
Izuzetno luksuzan hotel, nalazi se u zalivu Soma Bay, na privatnoj plaži dugoj 400 m. Udaljen je 50 km od centra Hurgade i 45 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je otvoren 2009.god. i sastoji se od glavne zgrade i kompleksa manjih zgrada. (više)
Le Pacha Resort 4*


Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži u starom delu Hurgade, u Sakali. U neposrednoj blizini hotela je veliki broj prodavnica i restorana. Od aerodroma je udaljen 7 km. (više)
Lilly Land Beach Club Resort 4*

Hurgada
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 600 m, udaljen 13 km od centra grada i 10 km od aerodroma. Renoviran je 2006.god. a sastoji se od kompleksa jednospratnih, dvospratnih zgrada i bungalova. (više)
Marriott Beach Hurghada Resort 5*

Hurgada
Elegantan I luksuzan hotel, nalazi se na peščanoj plaži ispred koje je ostrvo do kojeg se stize mostićem. Udaljen je od centra Sakale 5 km, od početka turističke pešačke zone 1 km, a od aerodroma 7 km. (više)
Mina Mark Resort & Spa 3*


Nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na obali mora, udaljen 7 km od aerodroma. Hotel ima privatnu peščanu plažu sa pontonom, kupalište je delom sa koralnim grebenom a delom sa plitkom vodom. (više)
Mirage Aqua Park and Spa 5*


Ovaj luksuzni hotel prostire se na 75 000 m2 i nalazi se na samoj plaži. Od centra Sakale je udaljen 15 km a od aerodroma 20 km. (više)
Mirage New Hawaii Resort & Spa 4*

Hurgada
Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, prirodnoj laguni, udaljen oko 12 km od centra Hurgade i 8 km od aerodroma. (više)
Montillon Grand Horizon beach resort 4*

Hurgada
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Udaljen je 5 km od centra Hurgade i 7 km od aerodroma. (više)
Movenpick Resort & Spa El Gouna 5*

El Guna
Veliki hotelski kompleks, prostire se na površini od 350.000 m2, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj preko (više)
Movenpick Resort Hurgada 5*

Hurgada
Poznat I popularan hotel, nekadašnji Continental Hurgada, nalazi se na peščanoj plaži, na početku Memše, pešačke zone novog turističkog dela Hurgade. Udaljen je od centra Sakale 4 km a od aerodroma 6 km. (više)
Movenpick Soma Bay 5*

Hurgada
Novoizgrađen luksuzni, hotelski kompleks veličine 15 hektara, otvoren u aprilu 2013. godine, u zalivu Soma Bay, poznatom po prelepim peščanim plažama. Nalazi se na samoj peščanoj plaži, okružen bazenima. Udaljen je 45 km od aerodroma i 55 km od centra grada. (više)
Nubia Aqua Beach Resort 5*

Hurgada
Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade na samoj peščanoj plaži, udaljen je 6 km od centra grada i 18 km od aerodroma. (više)
Old Palace Resort 5*

Hurgada
Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh-u na peščanoj plaži dugoj 200 m, udaljen je 18 km od aerodroma i 25 km od Sakale, starog centra Hurgade. (više)
Palm Royale 5*

Hurgada
Hotel se prostire na površini od 70.000 m2 , okružen palmama, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 1,2 km u zalivu Soma Bay. Udaljen je 45 km od centra Hurgade i 40 km od aerodrome u Hurgadi. (više)
Premier le Reve Hotel Resort Spa 5*

Hurgada
Premier Le Reve luksuzni hotel smešten u Sahl Hašiš zalivu, nalazi se na plaži, s pogledom na Crveno more. (više)
Premier Romanse Boutique Spa 5*

Hurgada
Hotel je počeo sa radom 2010. godine. Udaljen je 22 km od aerodroma i 25 km od centra grada. (više)
Royal Regina 4*

Hurgada
Kompletno renoviran 2013.god hotel nalazi se u centru Sakale, na peščanoj plaži, udaljen oko 7 km od aerodroma. (više)
Sea Garden 3*

Hurgada
Jedan od boljih hotela u svojoj kategoriji u Hurgadi i nalazi se u samom centru Sakale, preko puta novoizgrađene marine sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama, koja je postala jedno od najposećenijih mesta za večernje izlaske. Hotel je okružen lepo uređenom baštom a na 100 m se nalazi pečana plaža. Hotel je od aerodroma udaljen 7 km. (više)
Sea Star Beau Rivage 5*

Hurgada
Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj je izgrađen i pontonski most do koralnog grebena. Udaljen je 2 km od starog dela g Hurgade - El Dahar, 9 km od centra Sakale i 10 km od aerodroma u Hurgadi. (više)
Seagull Hurgada Beach Resort 4*

Hurgada
Hotel se nalazi u starom turističkom centru Sakala i prostire se na dve peščane plaže od kojih je jedna laguna. U blizini hotela je mnoštvo prodavnica, restorana, barova kao i novoizgrađena marina. Od najnovijeg centra Memša udaljen je oko 5 km a od aerodroma 10 km. (više)
Serenity Fun City Makadi Bay 5*

Hurgada
Serenity Fun City hotel se prostire na 33 000 m2 u zalivu Makadi Bay. Gosti koriste peščanu plažu i sadržaje hotela Serenity Makadi Beach, udaljenu 350 m, do koje saobraća hotelski mini bus svakih 15 minuta. Hotel se nalazi na 36 km od aerodroma a od centra Hurgade 41 km. (više)
Serenity Makadi Beach 5*

Hurgada
Ovaj veliki resort obuhvata 400.000 m2, okružen je zelenim vrtom i nalazi se na samoj obali Crvenog mora, na privatnoj prostranoj plaži,sa pontonskim mostom, manji deo plaže ima peščani ulaz u more. Hotel je izgrađen u marokanskom stilu 2007.god. u zalivu Makadi Bay, udaljen od centra Hurgade 40 km, a od aerodroma 36 km. (više)
Sheraton Miramar Resort 5*

Hurgada
Hotel se nalazi na peščanoj plaži i specifične je arhitekture. Izgrađen je na devet ostrva u Crvenom moru, okružen je baštom a oivičen planinama. Udaljen je 2 km je od centra El Goune a od aerodroma u Hurgadi oko 35 km. (više)
Sheraton Soma Bay Resort 5*

Soma Bej
Luksuzni, prostrani kompleks koji se nalazi na 700 m dugoj peščanoj raskošno opremljenoj plaži, udaljen je 45 km od aerodroma i 51 km od centra Hurgade. (više)
Sindbad Aqua Hotel & Spa 4*


Hotel je jedan od tri hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade - Memši. Udaljen je 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort. (više)
Sphinx 4*

Hurgada
Spinx hotel je otvoren 2009.god i nalazi se na privatnoj peščanoj plaži sa koralnim grebenom. Udaljen je 5 km od Sakale i 6 km od aerodroma. (više)
Steigenberger Al Dau Beach 5*

Hurgada
Jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi, smešten je na samoj privatnoj peščanoj plaži dužine 400 m, u novom delu Memše, pešačke turističke zone. Od Sakale, centra Hurgade, udaljen je 4 km, a od aerodroma 6 km. (više)
Steigenberger Aqua Magic 5*

Hurgada
Hotel je potpuno renoviran i otvoren 2014 god. nalazi se u Memši, pešačkoj turističkoj zoni, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach, na 400 m od privatne peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 5 km od starog centra Sakala, a od aerodroma 3 km. (više)
Stella Makadi Resort 5*

Hurgada
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, u zalivu Makadi Bay. Udaljen je 30 km od centra Hurgade i 25 km od aerodroma. (više)
Sunny Days El Palacio 4*

Hurgada
Hotel je izgrađen u obliku slova “U”, na dve peščane plaže, i jedina je prirodna laguna koja zalazi unutar hotelskog kompleksa a druga se nalazi u blizini koralnog grebena i idealna je za ronjenje i snorkling. Udaljen je 3 km od Sakale i 10 km od aerodroma. (više)
Sunny Days Palma de Mirette 4*

Hurgada
Hotel je renoviran 2006. g. udaljen 10 km od aerodrome, 3 km od centra grada, između starih turističkih delova Sakale i El Dahara, na sopstvenoj plaži.
(više)
Triton Empire Hotel 3*

Hurgada
Hotel se nalazi na 250 m od privatne šljunkovito-peščane plaže, u blizini centra starog dela  Hurgade – El Dahar, 4 km od Sakale, 7 km od aerodroma u Hurgadi. (više)
Tropitel Sahl Hasheesh 5*

Hurgada
Hotel Tropitel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, u Sahl Hasheesh-u, 14 km južno od centra Hurgade I 18 km od aerodroma. (više)

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira

Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem).

Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay.

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetki poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih u Luxor, na Rajsko ostrvo prednost su letovališta.
LAST MINUTE newsletter (e-mail):
1€ = 125.6611 RSD
Odeon World Travel
© 2016 Odeon World Travel